Solidwoks ile Dizel Motor Projesi

ebaysan kardsm 13 kişi indirmiş ama bi tesekkur eden bile yok benim kendi yaptıgım cizimleri paylasıyordum!! burada 40 kusur kişi indirio ama bi tesekkur eden bile yokk ilk tesekkur benden sana olsunnn kabahat bizde zaten egitim ogretim bolumu yerine geyik mizah bolumune takilmak lazımm insanlar o zaman kıymett bilio

ebaysan kardsm 13 kişi indirmiş ama bi tesekkur eden bile yok benim kendi yaptıgım cizimleri paylasıyordum!! burada 40 kusur kişi indirio ama bi tesekkur eden bile yokk ilk tesekkur benden sana olsunnn kabahat bizde zaten egitim ogretim bolumu yerine geyik mizah bolumune takilmak lazımm insanlar o zaman kıymett bilio

haklısın aynen katılıyorum

teşekkürler kardeş eline emeğine sağlık ben indirdim sorunsuz problemsiz açılıyo

Valla arkadaşlar bu kadar bakılmaya yine iyi Teşekkür almışsınız. Sabit konularda benim paylaştığım bir konu var belki dikkatinizi çekmiştir. SolidWorks 2008 Türkiye'de ilk burada yayınlandığını düşünüyorum. O konu sayesinde kaç kişi foruma üye oldu ne bir admin gelip teşekkür etti. Nede bir yönetici. Ama bölümün moderatörü sağolsun konuyu ilgilendiğim için sabit bir başlığa taşıdı. Ve konuya şu ana kadar yaklaşık 15.386 kişi görüntülemiş. Bana göre çok önemli bir rakam fakat kimse bunun umurunda olmaz düzeyli paylaşımları pek sevmezler sadece sömürürler forum diliyle söylenecekse.. Bu arada okadar görüntüleme sonucu 79 kişi teşekkür etmiş. Ben bundan huzursuzluk duymuyorum, sadece neden teşekkür edilmediğini konuna naçizane kendimce cevap vermeye çalıştım. İnşallah yardımcı olablmişimdir.İyi paylaşımlar...

Kalın sağlıcakla;

çok güzel paylaşım. paylaştığın için sağol

beyler cok haklısınz ve tesekkurler hepınıze

Teşekkür ederim arkadaşım. Şimdi indiriyorum.

ebaysan kardeşim eline sağlık ben her paylaşıma teşekkür ediyorum sadece sömürerek bi yere varılmaz bi teşekkürü bile çok görenleri ben aşağılık komleksli insanlar olarak görüyorum.

Geri