Son 24 Saat..

snıper

New member
Reaction score
0
Merhaba Günlük bugün burda bu saatte seninle bir sonu olmayan başlangıcım olacak..Ama her hayatın sonunda karalanan defterler yerine senin ilk sayfanı karalıcam bugün belki şansım,umutlarım.. tersine döner diye.. :glare:

İçin yanarken üşümek,
Yüreğin kan ağlarken gülmek,
Özleyip de sevdiğini görememek.......
:001_unsure:

Herşeye rağmen çok mutluyum,umutluyum...Yarın yine mutlu olucam yarınlara yine umutlarla uyanıcam...

Arrivederci ..

bugünümün mutluluğunu tabi ki yatarken yanımdan geçen müziğe borç bilirim..Sabah saat 10 suları o sıcak yatağımda yatıyordum.Aniden uyurken kendi kendime şarkı söylemeye başladım,ilk kez duyuyordum bu şarkıyı ve sözlerini o an içinde içimden geldiğince uydurmaya çalışıyordum.Onun verdiği o huzur cennet'e karşılık değildi ama aratmıyordu neredeyse ve daha sonrasında ne yapayım kalktığım gibi gitarımı aldım elime hali hazırda duruyordu zaten yanı başımda :smile: ve daha sonra içimden geldiğince bi 20 dakika çalmışımdır o huzuru yaratamasamda az buçuk uydurmaya çalıştım gerçekten çok zordu. :001_rolleyes: Eee geceyide müziksiz bitirmek olmazz tabi ki ... :wink:

biraz beşiktaş konusunda sıkıntılı olsamda şuan yaptığım tercihlerim konusunda mutluyum aynı zamanda da umutluyum..Umarım ya Sağlıkta yada Pc üzerine kazanırım.. :bow :melek

Gemiler geçer rüyalarımda,
Allı pullu gemiler, damların üzerinden;
Ben zavallı,
Ben yıllardır denize hasret,
Bakar ağlarım.

Hatırlarım ilk görüşümü dünyayı,
Bir midye kabuğunun aralığından:
Suların yeşili, göklerin mavisi,
Lapinaların en harelisi...
Hala tuzlu akar kanım
İstiridyenin kestiği yerden.

Neydi o deli gibi gidişimiz,
Bembeyaz köpüklerle, açıklara!
Köpükler ki fena kalpli değil,
Köpükler ki dudaklara benzer;
Köpükler ki insanlarla
Zinaları ayıp değil.

Gemiler geçer rüyalarımda,
Allı pullu gemiler, damların üzerinden;
Ben zavallı,
Ben yıllardır denize hasret....

Dedim: “Çok yalnızım.”
Dedi:“Ben sana çok yakınım.” /Bakara: 186

Boşverr,herşeyi boşverr şimdilik(...)

gidiyorum günlük belki bu son günlerimiz uzun bir süreliğine gidiyorum buralardan....

merhaba günlük tekrar ben..Mutsuz gittim ama mutlu döndüm :) Sana müjdeli haberim var.. Sonunda aradığım kişiyi buldum :) Mutlu olma kısmını atlatmış bulunuyorum sırada umut var hadi bakalım inşallah.. :)

Merhaba günlük (= çok güzel bir gece geçirdim BirTanem ile 2012'ye,yeni bir yıla onunla girmek çok güzeldi unutamayacağım bir geceydi gerçekten..Onu çok Seviyorum,Herşeyim,Papatyam Benim.. :001_wub:

Vee bir günü daha geride bırakıyoruz büyük gün 15 ocak çattı geldiiiii (= Aşkıma kavuşacağım günn.. (=

O değil de bide bugün BEŞİKTAŞ'ımızın maçı var ankaragücü deplasmanında takımımıza başarılar diliyorum..4 yada 5 gol bekliyorum artık hayde bakalımm (=

5 gün sonra Zonguldak yolcusu kalmasınnnnnn :biggrin

Son 2 gece bekle zonguldak,bekle BirTanem sana geliyorum..Seni Çok Özledimm Hayatım Herşeyim...

Sen böyle yapınca bizde sabırsızlanıyoruz Yusuf :)
Şu iki gün çabuk geçsin de kavuş bir an önce herşeyine :smile:

Sen böyle yapınca bizde sabırsızlanıyoruz Yusuf :)
Şu iki gün çabuk geçsin de kavuş bir an önce herşeyine :smile:

Ve işte o büyük gün Bugün geldi geldi tamam bee :laugh:

Bu adam bu gece 12:00'de yolcu Tüm Hackhell ailesine sesleniyorum duyanlar duymayanlara iletsin Sizleri seviyorum 1 hafta kadar uğrayamıcam buralara dikkat edin kendinize Herkes Allah'a emanet şimdiden..Haydi arrivederci ....
:melek :goz:

Haydi hayırlı yolculuklar :)
Görüşmek üzere ..
HHportal ailesi de aşıkları seviyor :smile:

veee ben geldimm :) harika bir hafta sonrasında aranızdayım tekrar ailemm sizleri özlemişim..

Geri