Son Dakika.. İstanbul'da Deprem

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Altın Üye
Reaction score
0
İSTANBUL'DA HAFİF ŞİDDETTE DEPREM
İstanbul, Hafif Şiddetli Bir Depremle Sallandı. Merkez Üssü Kemerburgaz-eyüp Olarak Açıklanan Depremin Aletsel Büyüklüğünün 3.3 Olarak Ölçüldüğü Kaydedildi.

Kaynak

La bi nescafe yaptım kendime, oturdum pc başına (saat 01:56). Bi sallandım, ama harbi ii sallandım... Hatta "acayip salladı, acaba kaç bunun şiddedi" dedim. 3.3'müş ama merkez üssü bizim semt...
Kemerburgaz - Göktürk...

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=....912604&spn=0.007286,0.013218&z=16&iwloc=addr

Neyse... Uyumam ben bu gece :saskin

Tüm istanbullu arkdaslar gecmiş olsun!

R€B€L;3003404' Alıntı:
Gecmis olsun revocum =) Ve tum İstanbullulara.

Tecavuz kacınılmazsa zevk almayı bılıceksın mısalı =)
Deprem kacınılmazsa Turkıye gibi bi ulkede saglam ev yapmayı biliceksin..!

binamız daha 4 ay önce bitti... çok şükür yapan abimizde çok sağlam yaptı. tabi dediğin doğru. deprem öldürmez, ihmalsizlik öldürür.

deprem 3.3 olmuş ama sende 4.5 luk tepki var :D:D

geçmiş olsun, depremin keyfine bak bence....

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

Geçmiş Olsun Revocuğum, İstanbulda Küçük Küçük Depremlerin Olması Çok İyi, Böylece Enerji Boşalması Oluyor, İleride Olacak Büyük Depremin Etkisi ve Gücü Azalıyor...

umarım büyük bir depremin habercisi degildir

Bende Hissettim Depremi xD Baktım Yatak Sallanıo Kuzene Bi Tekme Attım Sallamasana Lan G*vat Yataqı Dedm Baktım Ses Yok Sonra Biras Sallanmaya Devm Etti Dedm Aha S*çtık Deprem Oluo xD

Revo haberi sesli olarak anneme okuyodum dalmışım senin yorumun da yarısını okudum :_D :durdurun
a bi nescafe yaptım kendime, oturdum pc başına (saat 01:56). Bi sallandım, ama harbi ii sallandım...

Geçmiş olsun arkadaşlar allah beterinden saklasın

Geri