Son Dk.! TFF BaşkanI Kalp Krizi Geçirdi..

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Son Dk.! TFF BaşkanI Hasan Doğan'ı Kayßettik..

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI HASAN DOĞAN'I KAYBETTİK..

2elt35i.jpg

2vkfhpx.jpg

5d2zrr.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum' da kalp krizi geçirdi. Doğan hastaneye kaldırıldı.

Hasan Doğan'ın 2 gün önce anjiyo olduğu ve bir probleme rastlanmadığı bildirildi.

Kalmakta olduğu otelin önünde bayılarak yere düşen Hasan Doğan, ilk müdahalenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan'ın, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri hastaneye akın etti.

Operatör Dr. Abdullah Servet Özel Bodrum Hastanesine ambulans çağrıldığını ve Doğan'ı hayata döndürme çabalarının hastanede de devam ettiğini, Doğan'a 90 dakika boyunca müdahele edildiğini ancak hastaneye geldiğinde solunumunun sorunlu ve tansiyon ve nabzın yok denecek kadar az olduğunu farkettiklerini söyledi. Servet daha sonra bunun bir kalp krizi olduğunu ve daha sonra 90 dakika süren mücadeleden malesef sonuç alınamadığını dile getirdi. Doğan'ın hastaneye geldiğinde yapılan müdahelelerde geriye dönüşün gerçekleştirilemediği söyledi.

Alınan ilk bilgiye göre ise Hasan Doğan'ı kaybettik. Yoğun bakıma kaldırılan Hasan Doğan kurtarılamadı...

Futbolda bu kadar güzel günler geçirmişken, futbolun başındaki ismi kaybettik..

Hasan Doğan'a allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Türkiye başkanını kaybetti.. Hepimizin başı sağolsun.....

İlk açıklama

Özel Bodrum hastanesi yetkilileri, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Hasan Doğan' ın 19.00 sıralarında hastaneye ölü olarak geldiğini açıkladılar. Türkiye başkanını kaybetti... Herkes şokta...

Hasan Doğan'ın, Bodrum'un Torba beldesindeki Alkoçlar Otel'de, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yemek yerken kalp krizi geçirdiği ve Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak kendisine müdahale edildiği öğrenildi.

Futbol Federasyonu yöneticilerinden Serdar Güzelaydın da vefat haberini doğruladı.

SAUNADAN SONRA FENALAŞTI

Doğan'ın yemekten sonra girdiği saunadan sonra fenalaştığı öğrenildi. Otelin Türk hamamında 10 dakika kaldıktan sonra fenalaşıp dışarı çıktı. Yere düşen Doğan'a otelin 2 doktoruyla birlikte bir de otelde müşteri olan acil doktoru müdahale etti. Bir süre sonra nabzı iyice düşen Doğan için acil doktorunun "hasta geri gelmek istemiyor" dediği öğrenildi.

SEVENLERİ HASTANENİN ÖNÜNDE

Hastane önünde toplanan çok sayıda vatandaş, Hasan Doğan için gözyaşı dökerek üzüntü yaşıyorlar.

Hastaneye gelenler arasında Fatih Terim'in yanısıra, milli futbolcular Rüştü, Semih ve Tuncay ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ile Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın da olduğu bildirildi.

GOL SEVİNCİ OBJEKTİFLERE YAKALANMIŞTI

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan çok değil geçen hafta EURO 2008'de Almanya maçında objektiflere böyle yansımıştı.

Hastaneye gelenler arasında Fatih Terim'in yanısıra, milli futbolcular Rüştü, Semih ve Tuncay ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ile Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın da olduğu bildirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Bodrum'a gidiyor.

Futbol dünyası şoke oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan'ın geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmesi futbol dünyasını şok etti. Bu acı haber üzerine kulüp başkanları da Bodrum'a akın etti.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat hemen Hasan Doğan'ın kaldırıldığı hastaneye koşarken, yaptığı açıklamada "Haberi alınca şok oldum. Çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Çok üzgünüm" dedi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de Avusturya kampında takımının hazırlık maçını izlerken aldığı kötü haber üzerine karşılaşmayı yarıda bırakarak Türkiye'ye dönmek için harekete geçti.

qq4954.jpg

-143 GÜN BAŞKANLIK YAPTI-

Hasan Doğan, Ankara'da 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilmişti.

Toplam 143 gün başkanlık yapan Doğan, genel kurula katılıp oy kullanan 231 delegenin 222'sinin oyunu alarak başkanlığa seçilmişti.

minitl.jpg

Hasan Doğan kimdir?

Futbol Federasyonu'nun 14-15 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek genel kurulunda başkan adayı olan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, halen Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı. Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor. Futbol Federasyonu Başkan adayı Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.

Geçen şubat ayında Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamasında önemli rol oynamıştı.

Spor AdamLarının Vefat iLe yorumLarı;

YİĞİTER ULUĞ: SAUNADAN SONRA FENALAŞMIŞ

Çok üzüldüm. Öğrendiğime göre öğlen Fatih Terim'le yemek yemiş. Hiçbir şeyi yokmuş. Şakalaşmışlar. İleriye dönük planlarından konuşmuşlar. Sonra saunaya girmiş. Ondan sonra fenalaşmış...

KAZIM KANAT: KALP MASAJINI GÖRDÜM

Kalp masajı esnasında hastanedeydim. Kapı açıktı. Gördüm. Başı sol tarafa yatmıştı. Yüzü bembeyazdı. Doktorlar çok müdalale ettiler ama kurtaramadılar. Eşi de hastaneye geldiğinde çok ciddi bir spazm geçirmişti. Tek kelimeyle özetlemek gerekirse o Başbakanı ve Cumhurbaşkanını soyunma odasına indiren başkan

AHMET ÇAKAR: HALA ŞAŞKINIM

Herkes burada şokta. Fatih hoca burda. Futbolcular var 5-6 tane... Hala şaşkınım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah rahmet eylesin.

LEVENT BIÇAKÇI: ŞOK OLDUM

Hepimizin başı sağolsun. Şok yaşıyorum. Ben Federasyon Başkanı olmadan çok kısa bir süre önce tanıdım. Çok dürüst bir kişiliği vardı. Hiçbir zaman da bundan vazgeçmedi.

UĞUR DÜNDAR: MUTLULUĞUN DORUĞUNU YAŞADI

Hayatın ne kadar garip olduğunu gördük. Futbola gönül vermiş biri olarak, mutluluğun doruğuna geldikten hemen sonra hayatını kaybediyor. Eşiyle birbirlerine sarılmaları hala akıllarda. Ben de canlı yayın sırasında öğrendim. Keşke daha çok yaşasaydı. Ama herkes onu iyi hatırlayacak.

HASAN ŞAŞ: EŞİYLE SEVİNCİ GELİYOR AKLIMA

Şoktayım. Eşiyle birlikte sevinçleri geliyor aklıma. Gencecik pırıl pırıl bir insandı. Daha yeni göreve gelmişti. Çok üzgünüm.

ÖZHAN CANAYDIN: GÖREMEDİM, İÇİMDE UHTE KALDI

Çok büyük bir üzüntü yaşıyorum. Son dönemde yakınlığımız had safhaya çıkmıştı. Abi kardeş olmuştuk. Beni Avrupa Şampiyonası'na çağırdı. Gidememiştim. Keşke gitseydim. Sonra da görüşemedik.İçimde uhtedir. Çok şey yapacaktı. Bana anlatınca hayranlıkla dinlemiştim. İnşallah bunları bitirmeye muvaffak olursun demiştim. Ama ah kader işte...

AA​

kanal 1 de son dakika geçti az once Hasan Doğan vefat etmiş

Son Dk.! TFF Başkani Hasan Doğan vefat etti

Az önce kanal 1 de son dakika haberi olarak verildi...Futbol federasyonu başkanı hasan doğan kalp krizi geçirerek vefat etti

Bende haberi şimdi okuyorum ama gerçekten şok bir olay..Allah rahmet eylesin..Galiba ölmüş öldü yazmıyor ama...

Allah Rahmet eylesin..

gözü arkada kalmamıştır, büyük sevinçlerin hepsini yaşadı...

Haydaa.. Allah rahmet eyLesin gayet saglıklıydı milli maçlar sırasında :S

Şok oldum yaa :saskin
Allah Rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun

allah rahmet eylesin ne diyelim yakınlarının başı saolsun

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Allah Rahmet Eğlesin..=S

Geri