Sony Ericsson S700i hafıza kartı problemi

catig

New member
Reaction score
0
Bu konunun özeti şudur arkadaşlar: Sony Ericsson S700i ile kendi orijinal hafıza kartı dışında çok fazla seçeneğiniz oluğunu düşünmeyin. Bu kadar para verip, "İleride 1Gb kart alırım" hayalleri de kurmayın. Piyasadaki tüm memory stick'leri inat edip denedim. Hiçbiri uymaz. Dikkat edin, s700i'nizin hafıza kartı girişinde memory stick DUO yazar. Peki Sony'nin 64 Mb'dan itibaren ürettiği kartlarda ne yazar? memory stick PRO DUO... Zaten resmi SonyEricsson sitesine girdiğinizde açıkça görürsünüz ki, bu alet (bu kadar para saydığımız alet) sadece, en fazla, maksimum, taş çatlasa 128Mb hafıza kartını destekler. Sonuç ne o zaman? Tüm dünya piyasasına bakın, s700i için bulabileceğiniz en iyi kart 128Mb memory stick DUO'dur. Tabi Sony'den başka bir üretici bunu ürettiyse. Şimdi bu problemi bilmeyen bir çok mağdurun tipik davranışlarına örnekler:

-Baba bi Memory Stick aldım var ya tam 1Gb
-Olum yanlış olmasın, denedin mi?
-Abi Memory Stick işte, benimki de, o da Memory Stick
-Peki PRO, DUO gibi kelimeler sana bişey ifade ediyor mu?
-Yok baba
-Belli aslanım

-Baba bi Memory Stick aldım var ya tam 1Gb
-Olum uymuyormuş onlar S700 modeline
-Yok baba, program güncellemesi yapılıyormuş
-Nerde varmış o?
-Walla öyle dediydiler
-Derler onlar aslanım

Böyle işte arkadaşlar, yanlış bildiğim birşey varsa, aksini iddia eden varsa, hepimizi uyarsın.

abi bende de s700i var mp3 leri neden zil sesi olarak kullanamıyorum bana yardımcı olamazmısın
bana s700i nin programlarını link veremezmisin
[email protected]

aRiza_' Alıntı:
abi bende de s700i var mp3 leri neden zil sesi olarak kullanamıyorum bana yardımcı olamazmısın
bana s700i nin programlarını link veremezmisin
[email protected]

s700 programlarını bu forumda aratman yeterli olacak ama şu var ki mp3 leri zil sesi yapmak için programa ihtiyacın falan yok
Menü > Ayarlar > Sesler ve Uyarılar > Zil Sesi
şeklinde ilerlersen telefonunda kayıtlı tüm ses dosyalarını görür ve bunları dosya farketmeksizin zil sesi olarak kullanabilirsin.

yav salak mıyız bız pro duo ıkı kat hızlı demek telefonun ondan hızlı ve zaten kart adaptöruyle verılıyor anla kı kucuk bu kar her yerde de satılıyor yav sony sart degıl

Geri