Sony Ericsson W995 Walkman 8 megapixel telefon

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
123416.jpg

Sony Ericsson, MWC 2009′da yeni 8 megapixellik walkman telefonu “Sony Ericsson W995″‘u duyurdu. Yeni modelde bulunan 8.1 Megapiksel kamera ve yüz tanıma ve Photo Flash özellikleri ile daha kaliteli görüntüler elde edebilirsiniz. Tam bir multimeda telefon özelliği taşıyan W995 ile, Turbo 3G ya da Wi-Fi kullanarak YouTube’dan yada diğer video paylaşım sitelerinden daha kaliteli görüntüler izleyebilirsiniz.

Ayrıca MediaGo yazılımı ile kolayca fotoğraflarınızı ve müziklerinizi kolayca bilgisayarınız ve telefonunuz arasında senkronize edip aktarabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri arasında; 16x digital zoom, otomatik fokus, flash, video kaydı özellikleri ile 2.6-inch LCD ekran, Bluetooth, GPS, Google Maps, FM alıcı, Walkman player ile 118MB dahili memory ve Memory Stick Micro (M2) kart yuvası bulunuyor.

Sony Ericsson W995 Walkman 2009′un ikinci çeyreğinden itibaren siyah, gümüş ve kırmızı renkleriyle piyasalarda olacak.

Güzel Biseye Benziyor =) Emegine Saglik

bence gereksiz aletler. ben elimdeki nete felan giren telimi evde bırakıp nokianın 50 tl felan edecek sesi gayet net çıkaran ve tek ekstrası yılan oyunu olan bir telefonunu kullanıyorum.

müzik dinlemek için tele ne gerek ki ipod aldık dünyalarca para verip.hem hdd görevi de görüyor.

fotoğraf için ise zaten kameramız var. çok lazım olursa onu kullanırız. tabi bazı arkadaşlar dşünebilir heran lazım olur kamera die ama bu da tabiiki kişiye göre değişiyo. ben herşeyi değil de güzel şeyleri fotoğraflayanlardanım.

kısacası teknolojiyse hakkıyla kullanacaksın. sırf tek alete sığdırdılar die paraları bayılıp sonra aşırı zarar ve belirli bir süre sonra alete karşı olan ilgi kaybını önleyeceksin.

Geri