Sony PSP için birkaç soru...

arda.cavdar

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar,

Konuyu nereye açabilirim diye çok düşündüm, sonunda en uygun yerin burası olduğuna karar verdim.
Yanlış oldu ise lütfen kusuruma bakmayınız.
Boş yere forumu kirletmek istemem...

Henüz PSP'nin Final Fantasy limited editionını aldım.
Şimdi de PSP 3000'in çıkacağını öğrenip biraz yıkıldım.
Öncelikle sorum şu olacak
Sizce PSP 3000 çıkar çıkmaz elimdeki ürünü rafa kaldırıp
onu almam mantıklı mı olur?
Yani bu eylemi bana gerçekleştirtecek kadar akliteli mi olacak PSP 3000?
Bir diğer sorum da, garanti kapsamından çıkmaması için PSP'me versiyon düşürtmüyorum.
Ne olur ne olmaz diye...
Bahtsız bedeviyi bilirsiniz...İşte o benim...Olmaz olmaz gelir beni bulur bi sorun çıkarır makina gitti artık garanti de yok...
Sizce garantinin olmaması bana çok mu masraf çıkartır?
Yani alacağım 3 yada 4 adet UMD youn'dan daha fazla olabilir mi?
Ve son sorum da arkadaşlar,
PSP'de hafıza kartından film izlemek için de mi versiyon düşürmek gerekli?
Değil ise nasıl yapılacağına dair bir kılavızı olan var mı?
Hepinize mesajımı okuduğunuz için teşekkür ederim...

Saygılarımla...

bence de yanlış yapmışsın arkadaş psp3000 görüntü açısından daha kaliteli. ayrıca entegre mikrofon sayesinde wireless üzerinden bedavaya skype görüşmeleri de yapabilirdin. Yerinde olsam UMD oyun almam. 4 tane umd alacağına bi tane 16 gb memory card alırım zaten aynı paraya gelecektir. internetten oyunları ona atarım. yalnız 15 ekim gibi çıkar psp buraya da 10 gün geç gelir bu dediğim özellikleri sevdiysen elindeki psp yi satabilir yerine çıkacak olan 3000 i alabilirsin. ama bence hiç satma onun yerine memory card al oyunları filmleri at arkadaşım. psp ile ilgili bilgileri forumlarda bulabilirsin. sadece psp içeriği olan bir sürü forum var

bence de yanlış yapmışsın arkadaş psp3000 görüntü açısından daha kaliteli. ayrıca entegre mikrofon sayesinde wireless üzerinden bedavaya skype görüşmeleri de yapabilirdin. Yerinde olsam UMD oyun almam. 4 tane umd alacağına bi tane 16 gb memory card alırım zaten aynı paraya gelecektir. internetten oyunları ona atarım. yalnız 15 ekim gibi çıkar psp buraya da 10 gün geç gelir bu dediğim özellikleri sevdiysen elindeki psp yi satabilir yerine çıkacak olan 3000 i alabilirsin. ama bence hiç satma onun yerine memory card al oyunları filmleri at arkadaşım. psp ile ilgili bilgileri forumlarda bulabilirsin. sadece psp içeriği olan bir sürü forum var

Çok teşekkür ederim ilgin için.
Ben elimdeki PSP'yi kardeşime veririm olmazsa kendime alırım bir 3000.
En iyi çözüm bu olacak sanırım.
O zaman garantiyi önemsemeyip versiyon düşüriyim ben şimdiki PSP'de sanırım bi sıkıntı olmaz...

aga bosver hergun 1 ozellıgın deıstırıp yenısını cıkarıolar senın en ıyısı

aga bosver hergun 1 ozellıgın deıstırıp yenısını cıkarıolar senın en ıyısı

Aslinda sen de haklisin valla...
Ama bende de bu dert olur simdi icime.
Huyum bu napiim.
Zaten kardesime de almam lazim dogum gunu geliyor.
Benimkini veririm ben de yenisini alirim iste.
Umarim cok ucuk fiyata gelmez.
Avrupa icin 199 Euro deniyor.
Turkiye'nin buna dahil oldugunu hic sanmiyorum.

umd boşver memory stick en mantıklı olay. bu arada gucci canta lazım :D bi görüşelim

Geri