Sonymap Route Planner Europe 4.0.5

fells2

Banned
Reaction score
0
Sonymap Route Planner Europe 4.0.5

sonyplanner.jpg

Resimli anlatım:

sony harita, türkiye & europa yol haritası
İki şehir arasındaki mesafeyi ve alternatiflerini saatiyle birlikte hesaplıyor
isterseniz seçtiğiniz il veya ilçelere ait köy ve kasabaları detaylarıyla görebilirsiniz

Program kurulum ve crack gerektirmiyor, programda, Avrupa ve Türkiyedeki gideceğiniz veya merak ettiğiniz yerlerin yol haritaları ve mesafelerini hesaplayabilirsiniz. resimde gözüktügü gibi!! Örneğin Sivas tan bremene giderken hangi yollardan geçeceksiniz, yol kaç km kaç saat sürecek bunları hesaplayabilirsiniz. sonymap dosyasını çalıştırın fare ile istediğiniz bölgeleri büyütünce köy yollarını bile gösteriyor. mesafe hesaplamak için departure bölümüne bulunduğunuz yerin ismini (bremenhaven) arrival bölümüne gideceğiniz yerin ismini (sivas ) yazıp entere basın. Siz yer isimlerini ilgili yerlere yazarken yer isimleri çıkmaya başlar. yer isimlerini yazarken Türkçe karakter kullanmayın

Rar sifresi : mkbuminhan

Alıntı...

teşekkürler bende bunu arıyordum

Herkes yolları iyi biliyo sanırım. kimse teşekkür etmemiş, indiriyorum teşekkkürler...

yaa arkadaşlar şu repid linki allah aşkına vermeyim bir çüzüm bulalım lütfen site başkanları sesime kulak verin µTorrent olamazmı mesela şimdiden çok teşekkür ederim

sağolasın dostum bende bunu arıyordum

rar şifresi

mkbuminhan

uploadu yapan arkadas yazmıs olsaydı keske, bir suru deneme yapmak zorunda kalmazdim :)

Geri