soru sormayı bilmek lazım

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
Iki arkadas, sigara icerken Incil okunup okunmayacagi
konusunda tartismaya baslamislar. Sonuc alamayinca Papaya sorup izin almaya karar vermisler. Ikisi de Papanin yanina gidip sirayla sormuslar. Bir tanesi izin almayi basarirken, digeri basaramamis. Izin alamayanin sordugu soru:
"Papa Hazretleri, ben Incil okurken canim sigara icmek istiyor. Icebilir miyim?"
Papanin cevabi:
"Oglum Incil okurken Tanri'yla ilgilenmen lazim. Tanri'yla ilgilenirken de dikkatin dagilmamasi lazim. O nedenle, Incil okurken sigara icilmez."
Izin alabilenin sordugu soru
ise:
"Papa hazretleri, sigara icerken canim Incil okumak isterse okuyabilir miyim."
Papanin cevabı ise:
"Oglum, her nerede ve ne kosulda olursan ol İncil okuma istegi duyarsan okuyabilirsin."

harbi güzel we aslında ders alınması lazımm!! Bundan sora BABAMA diceemm "BABA MÜZİK DİNLERKEN CANIM DERS ÇALIŞMAK İSTİOO" (bilgisayar demiom bile çünkü nasihat dinleip fırça yemeye niyetim yokk) :D:D

bilgisayar da oyalanmak istediğin zamanda program yazacağım de o zaman işe yarıyor nasihat kalkıyor ortadan :D

bende aynı şeyi yapmıştım zamanında :)

senin üslübundan kaynaklanıyordur bak sert bir mizaç oturduğun yerde (onların yanında) acaba nasıl yazsam ne koysam şöyle mi böyle mi... de o zman inandırıcı olur :p

yok yaaa bizimki fişi çekiyo . acımıyo ki makineye :D

yeni pc aldığı zaman bir daha fişi çekmez merak etme:D:D:D

benimki ben seni programlıcam şimdi demişti

Geri