sorumu hor görmeyil ltf

dogan19213

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar ben ingilizce dersinde bi sunum yapıcam ve işlediğimiz konulardan biri de FRP idi. ben de kolay olur die onu seçtim. sunumda ki bölümlerden birinde de kuzenimin bu oyunlardan nasıl etkilendiğini anlatacaktım. ama kuzenim 8 yaşında ve spider man oynuyo ben şimdi onu FRp diye yazarsam olurmu yani ondada hayali karakterler filan var o bakımdan. naapiyim şimdi ne yazıyım bşiiler söleyin bi yardım edin :) :( :(

adam bilmediği için bişey soruyor ve hatta hor göreceğinizi bile bile lütfen hor görmeyin diyor ve siz hala daa dalga geçiyosunuz yazık yazık...

Frp oyun denildiği zaman genel olarak fantastik unsurlar göz önündedir (ör: orklar, elfler gibi). Eğer spiderman den yanlızca bilgisayar oyunu olarak bahsedersen, işin içinde herhangi bir rol yapma faktörü olmadığından, bence frp ile fazla alakası yok. Ayrıca o yaştaki birisi ne derece frp den anlar, orası da ayrı bir mevzu.

Bilimum Rpg oyunları. Diablo, baldurs gate, sacred, neverwinter nights, WoW(kuzenine o yaşta bi wow oynat bak bakalım ne oluyor.)...

Olmaz. FRP(Fantastic Role Play) tarzı oyunlarda bir kahraman yaratılır ve o yönetilir. World of Warcraft, Knight Online, Metin 2 tarzı oyunlardır daha çok.

Biraz Geç oldu ama güç olmasın.
Sevgili arkadaşım dünya üzerinde her hayali kahraman aslında bir frp kahramanıdır.Spider man bir marvel karakteri ve bildiğim kadarıyla tüm marvel karakterinin rollerini ve güçlerini anlatan rp kitapları var.Hatta looney tunes un bile rp kitabı var.Dolayısıyla frp ile bağdaştırabilirsin.Hatta Spider Man gibi bir karakteri oyununda oynatabilirsin.

Fikrimi sorarsan ki cüce olsam sormassınız ya :S ben kendi karakterimi yapmak istesemde , 1 saatliğine batman oynatmak isterdim.En delikanlı kahraman.Ne gücü ne var genetik değişimi.Adamda para ve Mithrill Hall ı gibi yürek var.

Geri