Sorunlu 6 7 gün ve..

Solariz

Administration
Reaction score
0
Problemli 6 7 günün ardından sorun olan hardiskin çökmesi üstüne üstlük board ve sonunda sorunu çözmüş bulunmaktayız temenimiz hackhell kulanıcılarının daha hızlı
giriş yapıp sayfalarda daha hızlı dolaşabilmesi ne mümkündürki bi aksilik olmaya görsün oldumu ardı arkası kesilmiyo
siz degerli üyelerimiz bize vermiş oldugunu güven hissettirmiş oldugunu aile duygularını bağları bir ailenin hep biarada sorunsuz
yaşayabilmesi için elimizden geleni yapmamızı saglayan o ilginiz ve alakanız için teşekkür eder sitedeki problemleri yaşadıgınız
Sorunları bu başlıkta bizlere iletmenizi rica ederiz

hayat gibi herşey sorunlar olur ama geçer gider
önemli olan bağları koparmamak birlikte mücadele etmek :)

Hepimize geçmiş olsun içinde bilgisayar olan işte hep aksilik cıkıyor zaten ne kadarda önlem alınsa ama gelgelelim önemli olan sonuçtur

Maşşallah şu an canavar gibi :=)

yaw geceleri patladım sıkıntıdan..
geçmiş olsun hepimise:D

Büyük geçmiş olsun...Son bir kaç gün hakikaten çok sıkıntılı geçti...İnşallah her şey yeniden eski haline döner kısa zamanda....Bu arada şu anda gayet iyi sitenin hızı...( Maşallah diyelim nazar değmesim.)

Şu an çok yavaş doğrusunu söylemek gerekirse .Son günlerde sürekli sorun yaşamak çok can sıkıcı bi hal aldı.
Forumda dolaşırken birden sayfa açılamadı hatası alıyorum...ve site gidiyo en az 1 saat...

ELLerinize SağLık GoogLe kadar oLmasada HızLı Bir hackheLL görüyorum $u an =) Nazar ßoncuğu $art oLdu üste =)

geçmiş olsun...

site şu an yaklaşık 2500 online olmasına rağmen gayet hızlı....hele şu bahsedilen 5-6 günden sonra=)
elinize sağlık tekrardan....

sonunda ;)

hh e teqrardan kavuşmaq güzel ama arada yine kopuyo yinede geçmiş olsun....

düzelicek optimizasyon yapıyoruz daha hızlısı daha iyisi için bunlar kısa bir sürede tamamıyla bitticek.

cnm HackHeLL 'im :sigara:

cs ye de bi çözüm bulsak ii olcek oto restart atsa olmasmı? :)
paso çöküo, millet "sen harita deiştirdin sen çökerttin" diyo :D:D

Elbette sorunlar olacaktır.
Ancak bu sorunların zaman cercevesının ve bırbırını takıp etme suresının sıklaşması
ınsanın bıraz olsun canını sıkıyor...
Lütfen tekrar tekrar sorunlar yaşanmasın..

abiler ince ayar lazım bence cızırtı var biraz :durdurun

ama şükürler olsun güzel en azından mesaj yazabiliyorum yawww

Geri