Soykırım dedi, Çin malı dağıttı!

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
pic.php

Çin'in Uygur Özerk Bölgesi'ndeki olayları "soykırım" ve "vahşet" ifadeleriyle değerlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya sokaklarından ise çocuklara Çin malı oyuncak dağıttı.

Partisinin Antalya 3'üncü Olağan İl Kongresi'ne katılan Başbakan Erdoğan, burada partililere hitap ettikten sonra Antalya sokaklarında çocuklara oyuncak dağıttı.

Olayın ilginç yanı ise, Erdoğan kongrede Çin’in Uygur Türklerine yaptıklarını bir kez daha ‘vahşet’ olarak yorumlarken, dışarıda çocuklara dağıtılan oyuncakların Çin malı olmasıydı.

Kaynak

Made in China her yerde artık önüne geçiLemez bir haL aLdı.. Yediğimiz ekmek biLe yakında Çin maLı oLacak.. :S

dostlar alışverişte görsün,

demek ki çin mallarının bu şekilde heba edilmesini ima ediyor sayın basbakan

demek ki çin mallarının bu şekilde heba edilmesini ima ediyor sayın basbakan

işin garibi çin o oyuncakları bedava göndermiyor çin dağıtsın diye, senin benim vergilerimizle fon ayırmış adam, götürmüş vermiş o paraları çin'e, sonrada çin o paralar ile gitmiş mermi almış uygurları ödürmüş,

bende bunu anladım, ya sen hatalısın ya ben...

Bu da farklı bir bakış

Doğu Türkistan'da yaşanan vahşete soykırım diyen Başbakan Erdoğan, çocuklara Çin malı oyuncak dağıttı.' Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Tayyip'in ki o kadar da sürmedi. Bu yalancıyı ayakta tutan masonik zincir kırılacak birgün. Bekliyoruz...

Doğu Türkistan'daki olayları "soykırım" ve "vahşet" ifadeleriyle değerlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya sokaklarından ise çocuklara Çin malı oyuncak dağıttı.

Partisinin Antalya 3'üncü Olağan İl Kongresi'ne katılan Başbakan Erdoğan, burada partililere hitap ettikten sonra Antalya sokaklarında çocuklara oyuncak dağıttı.

Olayın ilginç yanı ise, Erdoğan kongrede Çin’in Uygur Türklerine yaptıklarını bir kez daha ‘vahşet’ olarak yorumlarken, dışarıda çocuklara dağıtılan oyuncakların Çin malı olmasıydı.

Kaynak

Çin mallarını boykot etmek amacıyla ben bile çinli sevgilimden ayrıldım...:hhdil

işin garibi çin o oyuncakları bedava göndermiyor çin dağıtsın diye, senin benim vergilerimizle fon ayırmış adam, götürmüş vermiş o paraları çin'e, sonrada çin o paralar ile gitmiş mermi almış uygurları ödürmüş,

bende bunu anladım, ya sen hatalısın ya ben...

aslında benım cümlemde kinaye vardı. tabii ki o oyuncaklar bedava verilmiyor kimseye :D

birakin bizim vergilerimizi belkide o oyuncaklarin yapildigi fabrikalarda zorla calistirilan soydaslarimizin alin terleri var.baslarinda askerlerle kotu sartlarda zorla calistiriliyorlar.zaten bu son catismalarin fitilini de soydaslarimizin fabrikalarda zorla calistirilmasi ve bu sirada yasanan bir olay ateslemisti.hadi bizi gectim o insanlarin suratina nasil bakacaksin bir daha.biz cin'e karsilik yaptirim beklerken sen kalmis onlarin oyuncaklarini dagitiyorsun,onlarin reklamini yapiyorsun.birakin bizim cocuklarimiz oyuncaksiz da yasarlar.onlara katillerin oyuncaklarini verecegine hic verme.

Geri