SP1 çıktı ama vista'mız crackli ise ne yapacağız bilen var mı?

fatihfalco

New member
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar.
Vista Ultimate 32 bit kullanıyorum. yine forumdan indirmiştim. Doğal olarak crack'li. gerçi bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım güncelleme yaparken dahil olmak üzere ancak merak ettiğim SP1'i biz kullanamayacak mıyız? bir çözümü vs.. var mı?

Selam Arkadaşlar.
Vista Ultimate 32 bit kullanıyorum. yine forumdan indirmiştim. Doğal olarak crack'li. gerçi bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım güncelleme yaparken dahil olmak üzere ancak merak ettiğim SP1'i biz kullanamayacak mıyız? bir çözümü vs.. var mı?

bu zamana kadar yüklediğin güncellemelerle SP1 vistayla senin vistanın durumu eşit zaten.. bana kalırsa SP1 i indirip kurmanın henüz zamanı gelmedi.. SP2 yi beklemenizi tavsiye ederim.. :victory

sp1 henüz beta durumunda kardeş
yani deneme sürecinde
henüz kurma

Sp1 kurdum arkadaşlar sistemde ciddi düzelmeler oldu . Bazı driver sorunlarım kalktı . Sistem stabil olmaya başladı yani abidik gubidk hatalar azaldı .

crackli vistada sp1 kuramadim. En sonunda geliyor %100 olunca yapilamadi deyip yuklemeleri geri aliyor.

vista sp 1 i kurdum fakat 15 günlük deneme sürümü diye saatin üstünde bir yazı çıktı ve kaldıramadım.ne yazıkki formatlık olduk.

formata gerek yoktu sistem geri yükleme yapsaydın olurdu.

Geri