Spi Avrupa Kupalarında 3 de 3 Pesinde..=)

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
jiotfk.jpg

arkadaslar bugunku kuponumuz bu ilerleyen saatlerde kuponumuzda bi degişiklik olursa konuya yazacagım...

Kafanıza yatmadıysa cska macını cıkarıp gerı kalan 3 macı oynayabılırsınız...

Spi Güzel Bence Tutma ihtimalide var yatma riskide :D

metalist sampdoria macının alt olma sebebi basit takım metalist :D kontra atak oynuo uefada eleme macları harıc hiç gol yemedı o yedıgı golde besıktasdan... bu macdan 3 gol cıkacagını hiç sanmıyorum..

tottenham shak macına alt dememdeki sebeb ise ilk macı 2 0 shak aldı.. tottenham ın toplamda 50 milyon euro ya transfer ettıgı oyuncular oynamyacak uefa kuralları geregince...teknik direktör lucescu :D

city kopenhag macına alt dememın sebebi ise 0 0, 1 1 e city turlar.. city e acaip bi yuklenme var.. macı 0 0 bitiripde bir cok kişiye kupon yırttırabılecegı dusuncesı ıle alt ı tercih ettim..

cska aston villa macına 1 dememdeki sebeb ise bende ilk basta alt diye dusundum hatta su anda bile alt mı yoksa 1 mı oynasam dıe kusku ıcerısındeyım bunun sebebı ise sahadan (reklama girmiodur ins:D) ın anasayfasında yazdıgı habere gore aston villada 8 eksık varmıs bunlardan biride ashley young.. aston villa nın gol atacagını dusunmuyorum cska da da waner hiç bi macı bos gecmedi :D 1.9 ın cazibesine kapıldım 1 dedım.. ama ilerleyen saatlerde kuponu yatırmadan once o macada alt diyebilirim cunku aston villa nın gol atacagına inanmıyorum cskada 3 tane atamaz aston villaya...

ve bgunude bos gecmedık...
2ynjfa9.jpg

sırasıyla 316 321 343... fazla ac gözlülük yapmadım :D 5 misli oynadım :D (üzerime para almayı unutmusm da :D )

Geri