Spor Bölümüne Asistan Mod. Adayıyım... ( 2 )

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Slmlar Sayın Hackhell Ailesi; Bildiğiniz Üzere Daha Öncede Böyle Bir Talebim Olmuştu Bu Siteye İlk Girdiğim Günden İtibaren Samimi Söyliyim Böyle İçten Bir Site Görmedim Şu İnternete Girmemin Yegane Temellerinin Başında Geliyor Genellikle Spor Bölümündeyim Çok Seviyorum Ve Zevkle Konuşuyorum Arkadaşlarla Elbette Sizlerde Uygun Görürseniz Spor Bölümüne Asistan Mod. Olmak Ve Spor Bölümde Kaliteli Paylaşımlara Konulara İmza Atmak İstiyorum Bu İşi Azimle Yapıyorum Ve Yapacağım Şimdiden Vereceğiniz Her Olumlu Veya Olumsuz Cevaba Teşekkür Ederim... :victory

Çok polemiğe giriosun ayrıca henüz erken -35

Çok Erken...Biraz daha pişmen lazım..
- 1907

daha cok erken oldugu kanaatindeyim ...- - - - - - - -

Konunun kapanmasının ardından bir kaç gün geçmesine rağmen yine adayLıgını koymu$sun orada 3 modumuz var yanlış hatırlamıyorsam gayette başarılılar 4. mod fazla gelir.. adaylıqını ßence yaz tatiLinden sonra koy.. o zamana kadar anca pişersin ;) üzgünüm ßu seferde -1

Daha Erken -1

Bence de Suan icin oRaya mod yeteRLi GörünüyoR ..
Epey bi Zamana iHtiyacın vaR ..
SimdiLiq - 1

1.si 3 mod var -

2.si çok erken

iyide diğer konun daha yeni kapanmış Yönetim Cevabını vermiş Çok sabırsızsın Konu Neden Açık ?

kardeşim ileride olacağına eminim sana destek herkez tarafından gelecektir ama erken bencede seni destekleyenlerden biri ben olcağım ama 3 mod var zaten yinede konularınla biz aydınlatıyosun sağol teşekkürler

Spor Bölümüne daha fzla Mod gerekeiz (-)

Kanka ßaq HeRkes Ne Demi$h??ßencede ßiRas eRken..Yaza KaDaR ßekLemen Lazım...$u anLık ßiR$ey Diyemem..aMa YaZa KaDaR ßöyLe Dewam eDeRsen SmodLaR Seni Zaten FaRkedeRLeR:goz:
PayLa$ımLaRına Dewam Et..Seni Aramızda GöRmek iSTeRiz...

Henüz Çok Erken Dostum Şimdilik -1

Geri