Spor Bölümüne Asistan Mod. Adayıyım...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SiR ReaLiST

Guest
Slmlar Sayın Hackhell Ailesi; Bu Siteye İlk Girdiğim Günden İtibaren Samimi Söyliyim Böyle İçten Bir Site Görmedim Şu İnternete Girmemin Yegane Temellerinin Başında Geliyor Genellikle Spor Bölümündeyim Çok Seviyorum Ve Zevkle Konuşuyorum Arkadaşlarla Elbette Sizlerde Uygun Görürseniz Spor Bölümüne Asistan Mod. Olmak Ve Spor Bölümde Kaliteli Paylaşımlara Konulara İmza Atmak İstiyorum Şimdiden Vereceğiniz Her Olumlu Veya Olumsuz Cevaba Teşekkür Ederim... :victory

bu ne hız yaf daha ben bırakalı 2-3 saat oldu..:)
şaka bi yana..
eski spor bölümü modu olarak henüz erken diyorum..
ama eğer sabredip aynı tempoda dewam edersen kesinlikle istediğini alacağına eminim..
şimdilik (-)...

daha cok erken ama olursun insallah :goz:

Henüz Erken Kardeşim Şimdilik -1 Ama İleride Neden Olmasın...

ÇaLışmaLarına Devam EtmeLisin, Henüz Erken

$uan Çok eRKeN oLduğunu Dü$ünüyoRum...
PayLa$ıMLaRını aRTıRıP FoRumda iTißaR KaZaNıRSaN NeDeN oLMaSıNKi???
$imdiLik (+) DiYoRum...PaYLa$ıMLaRına Dewam eT SeN oLaßiLiRsin...

Herkese İlerisi İçin Bana Ümit Verdiğiniz İçin Teşekkür Ederim Foruma Paylaşımlarım Ve Katkılarım Sürecek Artık Daha Azimliyim Teşekkürler HACKHELL FOREVER :victory

Şuan İçin - Ama iLerki ZamanLarda Eminimki + oLacaktır...

NaziLLiFan aRKada$ımız o ßöLümde GöRdüğüm KaDaRıyLa NoRmaLin üStünde ßir PeRfoRmansta SeyRediyoR...o ßöLümLe Çok iLgiLiSin=oRaYı HaKediYoRsun
;); ßeNDeN +1905 ßuSeFeR TeMKinLi GeLdim{aRa$TIRMa YaPTım} o ßöLümde KeSiNLiKLe oLMaLıSın KaRDe$...: victory

ßir kaç gündür üstünde yogunLa$man hemen mod adayı oLmanı gerektirmezdi.. Çok Çok Erken --1

chamur'un bırakmasıyLa büyük kan kaybettik doğrudur ama o da yeri kapatıLmayacakh biri deiL :p
şaka bi yana senin için erken diye düşünüyorum..
şimdiLik -1..

Biraz daha gayret ve zamana ihtiyacın var 1 yıl içinde kesin olursun.. !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri