terenova77
Altın Üye

Spor yazarları, spikerler, oyuncular ve hatta teknik adamlar... Maç sonrası ve öncesi yapılan yorumlarda birçok 'gaf'a imza attılar.
Fatih Terim: ''Seyretmedim, görmedim ama gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi''

Arda Turan'ın somon rengi formalar için söylediği söz: (Adnan Sezgin'e) Şu formalara nasıl bakmazsın? Her sene bir or... rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz.

Efsane George Best in David Beckham için söyledikleri: "Sol ayağı zayıf, kafa vuruşları sıfır, savunma yapamıyor, fazla da gol atmıyor. Onun dışında fena değil."

Güntekin Onay: "Ne yazık ki Türk futbolunda öküz altından buzağı, ateş olmayan yerden duman çıkmıyor."

HINCAL ULUÇ: "Efendim.. Eeeee... Hakan'ın şeyi yok!.."

SABA TÜMER Kaç yaşında ilk milli oldun? (Saba Tümer'in canlı yayında Rıdvan Dilmen'e sorusu)

ŞANSAL BÜYÜKA: "Uğur çek ordan benim şeyimi!" (Ekrandaki küçük görüntüsünden bahsediyor.)

SABRİ UGAN: "Ahmed Hassan saklıyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç!.."

ZİYA ŞENGÜL: "Baba, ama Noel Baba gibi her lafa giriyorsun!.." (Ahmet Çakar'a)

TURGAY ŞEREN Sunucu: Ama Elvan Abeylegesse de Türk oldu, bakın ülkemiz adına koşuyor... Turgay Şeren: Aaa, o Elvan çekirge gibi bişey zaten... Eli kolu yok gibi, çekirgenin biraz büyüğü... (Marco Aurelio'nun Milli Takıma alınmasının tartışıldığı sırada)

ERMAN TOROĞLU "Bu pozisyon, pozisyon icabi bir pozisyon"

Ziya Şengül ve Ahmet Çakar Telegol programında feci kapışırlar, Ahmet Çakar Ziya Şengül'e bir daha 'ağabey' sıfatını kullanmayacığını iddia eder. Bir hafta sonra... Çakar: Ziya ağabey, sözünü balla kesiyorum.

ÜMİT AKTAN "Amokachi mal varlığını içine soktu" (Kocaeli-Beşiktaş maçında Amokachi altın zincirini formasının içine sokunca...)

AHMET ÇAKAR "Bakın mesele laf sokmaksa benden iyi kimse iyi laf sokamaz. Başlayayım mı laf sokmaya?" (Ahmet Çakar, programın başından beri kendisine laf sokan Ziya Şengül'e)

SERHAT ULUEREN Ziya Şengül: Benim yorumuma göre, goldü o. Adnan Aybaba: Kitapta kural var, kitaba göre faul. Z.Ş.: Ben o kitaba da inanmıyorum. A.A.: Olur mu abi? O zaman Ziya Abi'nin kuralı olur. Z.Ş.: Ben bu kuralı kabul etmiyorum. Kimmiş bu aksiyon alanını belirleyen? A.A.: FIFA belirliyor. Z.Ş.: FIFA'yı da tanımıyorum. Ben bu kurala karşıyım, böyle bir kuralı kabul etmiyorum. Serhat Ulueren: Ben de ofsayta karşıyım o zaman!.. (Telegol)

ERTEM ŞENER "Claudio Lopezz, o bir böcek!!! Evet sayın seyirciler, Clauido Lopez'e İspanya'da böcek deniyor, çünkü sahanın neresinden ne zaman biteceği belli değil sayın seyircilerrr..."

ERCAN TANER "Beşiktaş bu akşam bir golü üç puanla aldı!" (Taner, Beşiktaş üç puanı bir golle aldı demek istiyor.)

SABRİ UGAN "Biz böyle kaleciler için kedi yutmuş deriz, izin verin diyeyim!" (Juventus - Werder Bremen maçı)

HALUK ÇUBUKÇU "Biz Federasyon'un kapısını bilmeyiz. Bazı telefon numaraları biliyoruz; ama nedense biz arayınca cevap vermiyorlar."