Spor Yazarı Kazım Kanat’ı Kaybettik...

firatay

>>>> ALESTA
Altın Üye
Reaction score
0
Uzun süredir kanser tedavisi gören spor yazarı, gazeteci ve televizyon yorumcusu Kazım Kanat 54 yaşında vefat etti.

1954’te Kahramanmaraş, Afşin’de dünyaya gelen Kazım Kanat, liseyi İskenderun’da, gazetecilik okulunu ise İstanbul’da bitirdi. 35 yıldır gazetecilik yapan Kanat’ın TV’de “yılın yorumcusu”, radyo’da ise “yılın programcısı” ve “yorumcusu” ödülleri bulunuyordu.

Yazılı medyada ise haber, yorum, araştırma ve fotoğraf gibi çok farklı dallarda ödüller aldı. 35 yıldır mesleğin içinde olan Kazım Kanat Beşiktaş konusunda ayrıntılı yazılar yazıyordu.

Spor dergilerinde Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Kanat, Hürriyet, Sabah ve Akşam gazetelerinde muhabirlik ve spor müdürlüğü yaptı. En son Sabah gazetesinde yazılarını sürdürüyordu.

Beşiktaşlılığıyla tanınan Kanat’ın ‘Önce Beşiktaş Vardı’, ‘Yaşanan Hayat Hayeller Değil’, ‘Doktor Ne Kadar Ömrüm Kaldı?’, ‘Kanseri Nasıl Yendim’, ‘Eyvah! Oğlum Mozart Dinlemiyor’, ‘Kanseri Nasıl Yendim’ adlı kitapları da bulunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde Zatürre teşhisiyle tedavi altına alınan Kazım Kanat, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Kanat’ın cenazesi cuma günü Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirli Kuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

KAYNAK

ALLah Rahmet eyLesin..

Cenab-ı Allah rahmet eylesin iyi bir gazeteci ve spor yorumcusuydu kendisi mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesın gercekten cok uzuldum dertler hastalıklar kazın hocanın pesını bırakmadı..

Allah taksıratını affetsın.

üzüldüm ya gerçekten allah rahmet eylesin.

Çok Saygı Duyduğum Bir İnsandı Allah Rahmet Eylesin Gerçekten Spor Dünyası Adına Da Büyük Kayıp...

sl5y05.jpg

KişiLik oLarak çok iyiydi,özeLLikLe kansere karşı verdiği savaş ve umut takdir ediLir..
ALLah yakınLarına sabır versin,
her ne kdr pek objektif oLamasa da seviLen bi yazarımızdı =)
seviyorduk Kazım ağabeyi..
Toprağı boL oLsun..

Geri