sprites/shadow_circle.spr HATASI...

Metallica_17

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar daha 15 dk ya kadar cs oynarken. Oyundan çıktım yemek yedim geldim oyuna girmeye çalıştım böyle bir hata verdi. Dosya bozulmuş durup dururken. Silmeyi denedim olmadı. UNLOCKER adlı silinemeyen dosyaları silen program bile işe yaramadı. REMOVE yaptım denetim masasından kaldırdım ve üstüne kurmaya çalıştım ama dosya bozuk dedi.

Heaa... birde systemtray da.. yani saatin olduğu yerde bir /!\ ünlemli üçgen çıkıyor orada da felancı dosya bozulmuş CHDSK yöneticisini çalıştırın dedi Bende çalıştırdım taramaa yaptı ama bir sonuç çıkmadı ?

Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olabilecek ?:vur

Birinci olarak .... hard disk'inde bad sector oluşmus olabilir . başlat/calıştır/cmd 'chkdsk /r /f' parametrelerini uygula olmazsa 'chkdsk /r /p' gelen soruya(lara) E cevabını ver sonra bilgisayarını yeniden başlat bu şekilde dene . bu işlem minimum 1 saat sürer ve diskin doluluk oranına göre değişir .Bu komut bilgisayarına check disk yapacak eğer düzeltilebilir ise raporda belirtecek eğer düzeltilemezse' bacsector ' hdd ni garantiye gönder ... TAMİR EDİLEMEZZZ ...:durdurun

ikinci olarak bu bellek hatası da olabilir . eğer bilgisayarının parcalarını cıkartıp takabiliyorsan ram'i cıkart dene . 2 tane farklı marka ram varsa tek markayla calıştırmayı dene.

kolay gelsin
:goz:

arkadasım cs SETAPI Acıosun orada onar bolumu var setapta yenıden kuruo gıb bozuk doyalaı yenılıo hata verırse ole yap

Geri