Su Cilgin Turkler ??

unknown

New member
Reaction score
0
Su Cilgin Turkler kitabin
1 ozet
2 kahramanlar we karakterler hakknda bişiler işte
3 yer zaman mekan kullanılan dil
4 kişisel görüşlerimiz

arkjadaslar bunlar lasim elinde olan varmi acaba ?

kitabın özeti çıkmış duyduğuma göre ufak bi şe fiyatı 5 ytl imiş....
benim kiatpçı söylemişti...

dostum uzun bişi olmasa da elimde şu anlık bu var bununla idare et şimdilik.. ;-)

Şu Çılgın Türkler

--------------------------------------------------------------------------------

bir siteden aldığım okurların eleştirisi...
Kitabin Konusu :

1948 yılında on arkadaşıyla on gün boyunca, Polatlı''dan Dumlupınar''a kadar yayan yürüyen Turgut Özakman, Milli Mücadelenin romanını yazmaya o gün karar vermiş. Şu Çılgın Türkler 57 yıllık bir araştırmanın ürünüdür.Şu Çılgın Türkler, dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanıdır.Cumhuriyetimize karşı yapılan saldırıların en yoğun olduğu şu günlerde, cumhuriyetin kılık değiştire değiştire gelen emperyalizme rağmen nasıl kazanıldığının eşsiz öyküsü.

Okuyanlarin Yorumu:

16.10.2005 kesinlikle okunmalı
KESİNLİKLE MÜKEMMEL BİR ANLATIM.TARİH KİTABININ TARİHİ BU KADAR GÜZEL ANLATILACAĞINI HİÇ DÜŞÜNEMEZDİM.ÖĞRETMNE OLARAK KESİNLİKLE HERKESE VE TARİHİMİZİ ÖĞRENMEK İSTEYEN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN OKUMASI GEREKEN BİR KİTAP.SAYIN TURGUT ÖZAKMAN A TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.İYİKİ BÖYLE GÜZEL BİR KİTABI HAZIRLAMIŞ.

18.08.2005 herkesin okuması gereken bir kitap
kitabının adını üye olduğum bir grupta duydum ve merak edip aldım. Herkesi okumalı çünkü tarih hep aynı terih kitaplarından okuduk aynı şeyleri duyduk ama roman şeklinde okumak o insanları gözünüzün önünde daha iyi canlandırmanıza ve olanları birebir hissetmenize olayları bibebir yaşamanıza neden oluyor.Okurken gözlerinizin dolmaması imkansız.

12.10.2005 su gibi bir kitap
Unutulan veya öğrenilmesi gereken veya ders alınacak herşey bu kitapta mevcut. Hani amaan..! Sen de amma şüphecisin..! Dünya artık değişti..! Herkes mi bize düşman..! diyenlere illaki duyurulur..! Tarih tekerrürden ibarettir unutmamak gerek ve kitap hiç başından kalkmayacak şekilde okunan bir kitap. Yazandan Allah bin kere razı olsun..!

asker sagol ama biraz daha fazlasi lazim odev icin yine ilgin icin tesekkurler..

şu cılgın Türklerin özeti banada lazım hemde cook acil :(

anlıyorum ama burası e-book bölümü değil ödev bölümü sanırım orda daha çok yardım bulma ihtimaliniz var beyler

Geri