Sunucuya bağlanılamıyor!!! HH server'ında sorun mu var??? Yanıtlarsanız sevinirim....

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
4- Site olarak bir eksikliğimizi veya yanlışımızı gördüğünüzde kesinlikle buraya yazın, en ince ayrıntılarıyla ama şöyle olursa iyi olur demeyide unutmayın ..
Hep şikayet olmasın arada önerilerinize de ihtiyacımız var....

eleştirinizle, önerinizle bizlere destek olduğunuz için ayrıca bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler...

sevgi ve saygılar...

HH yönetimi

kural bölümündeki 4. madde ve altındaki samimi sözlerinize güvenerek bir maruzatımı belirtmek istiyorum:

1.Günde en az 8-10 kere "sunucu bulunamıyor" sayfası ile karşılaşıyorum HH'de...Site sanki bi geliyor bi gidiyor...Ve açıkçası bu sinirimi çok bozuyor tam resim upload ediyorum ve linkleri ekliyorum tam konuyu aça basıyorum ve acaip yavaş yüklenirken sayfa sonunda sunucuya bağlanamıyor diyor benden mi kaynaklanıyordiye başka siteleri açıyorum ama internetimde sorun olmadığını görüyorum acaba bunun nedeni nedir?

bu konuyla ilgili önerim ;
Eğer güncelleme yapıyorsaız ve o sunucu olayı o zmn olyorsa; o süre içiinde en azından birkaç dakika içinde geri dönücez fln yazabilirsiniz....Ama hayır neden o değil diyorsanız lütfen nedenini öğrenmeme izin verin...

2.Resimli alanlarda birçok resimsiz konu açık duruyor...Bugün 23 link verdim sırf korku bölümündeki bozuk resimler nedeniyle o bölümün şikayet kısmına upload ettim....

konu ile ilgili önerim;

bence mod'lar boş anlarında en sondaki sayfalardan başlayarak resimli konuları kontrol etmeliler çünkü üyeler artık ilgi görmeyen veya çok geri sayfalara düşmüş konularındaki resimleri upload ettikleri sitelerden silip yerine yeni resimler koyup konu açıyorlar....Veya daha çok asistan mod'lar fln atanmalı...Çüünkü eminim tüm mod'lar görevini en iyi şekilde yapıyordur (ki yapıyorlar)ama bu kdr çok ve farklı konu arasında zordur işleri...

Amacım kimseyi suçlamak yada yalakalık yapmak fln değildir bunu belirteyim...Siteye gerçekten tutuldum kaldım hergünüm burda geçiyor ve dışarda olduğumda yeminle eve gideyimde bir an önce HH'ye bakayım; acaba ne oldu sitede diye deliriyorum..Sadece daha iyi bir site olabilmemiz için yetkililer ve üyelerin elele verip ;elimizden gelenin en iyisinin yapılası gerektiğine inanan ve HH ailesi olarak bizim forumumuza benzetilmeye çalışılan forumlardan çok daha iyi olduğumuzu kanıtlamak istiyorum...Yeni girmiş olabilirim aranıza ama Ben HH için en iyi olanı istiyorum sadece o kdr.....Benim gibi bunu isteyen yüzlerce kişinin olduğunada inanıyorum...Yanılmadığımı göstereceğinize olan inancım sonsuzdur arkadaşlar....:clap :clap :clap

evet diğer forumLara göre biraz yavaş olabilir çünkü forumun yogunLugu ortada ama hiç sunucu buLunamıyor faLan karşıLaşmadım moziLLa kuLLanıyorum sorunsuz girebiLiyorum..

arasıra bendede bağlantı kurulamıyor yazısı çıkıyor.. mozilla kullanıyoryum.. ama en fazla iki ker oluyor.. sora tekrardan bağlanabiliorum..

her güzelin bi kusuru vardır be arkadaşım...

hackhell.com websitesi en iyi 1024 768 çözünürlük ve internet explorer 6+ 'de görüntülenir. En hızlı ise Firefox 2.0+ 'tarayıcıda görüntülenmekte.

browser olarak firefox 'u tercih edebilir, website için şu anda gerekli olan 1 sunucu masrafını karşılama gibi bir lutufta bulunabilirsiniz.

websitemiz turkiyenin en iyi datacenter'ınde yayın yapmakta. HackheLL.Com olarak sunucularımızı en yüksek performans düzeyine ayarlıyarak tam olarak kullanmaktayız. Ancak öngördüğümüz üyelere hizmet politikamıza aşan bazı mevzuhatlar ortada. Her websitenin olduğu gibi hackhell 'inde masrafları bulunmakta. Bu nedenle websitemize reklamlar yerleştiriyoruz. hackhell.com adından belli olduğu gibi illegal bir website olduğundan hiçbir dc,server dizin leri sahibi reklam karşılığı otraklık teklif etmemekte. Googleden illegak içerikten dolayı reklam vermemeyi göz önününde bulundurduğunu sayarsak

HackheLL .Com kendi başına kalmış demektir. Reklam verenlerin çoğu site turk milletinin başlıca ilgi alanı olan adult üzerine. Dikkat çekmesi için çıkpaklık içeren reklamlar siteye yerleştirildiğinde buda üyelerin tepkisini almakta. Şu anda bu kadar reklamla bu oluyor gibi bir izlenim vererek, daha daha daha iyiye diyor ve iyi günler diyorum.

sağolun aydınlattığınız için...Bunu zaten kusur olarak söylemedim nedenini sadece merak ettim...Ama cvp verdiğiniz için çok sağolun arkadaşlar...:clap

Helllboy726 en ince ayrıntısına kdr açıkladığın için tşk ederim...Keşke elimde olsa da manevi olduğu kdr maddi de yardım edebilsem...:( dediklerin çok doğru illegal içerik nedeniyle büyük sorun taşıyor olabilir :(bu kısmını hiç düşünmemiştim...

Peki eğer bu illegal içerik yüzünden hani bi toolbar ekledik site için rica etmiş dark angel google da yükselsin diye peki orada yükselir ve içerik yüzünden dikkat çekip tepki görürse sitenin kapatılma ihtimali fln yok dimi?olmasın ya öle bişey sakın yanni???:saskin :saskin :saskin :saskin :vur

Geri