"Suriye, Türkiye'nin tüm jetlerini düşürecek güce sahip"

gugukcuk

New member
Reaction score
0
Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is
Jirinovski'den 'öcü öyküsü'
"Suriye, Türkiye'nin tüm jetlerini düşürecek güce sahip"

Rusya’nın aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, Suriye sınırını ihlal eden Türk askeri uçağının düşürülmesini desteklediğini belirterek, Suriye’nin hava savunma sisteminin tüm Türkiye uçaklarını düşürecek güce sahip olduğunu söyledi.

"TÜRKİYE'NİN TÜM UÇAKLARINI DÜŞÜRÜRLER"
Suriye ile Türkiye arasında son günlerde yaşanan gerginlik konusunda konuşan Jirinovski, Türkiye’yi Suriye macerasından vazgeçmeye çağırırken, aksi takdirde bunun kötü sonuçlanacağı uyarısında bulundu. Son zamanlarda ABD ve NATO’nun Suriye’deki durumu daha gerginleştirerek, Esad rejimini değiştirmek için müdahalede bulunmaya bir bahane aramakta olduğunu iddia eden Jirinovski, “Libya ve Mısır’da yapılanların Suriye’de de tekrarlanması isteniyor. Maalesef Türkiye de bu uluslararası provokasyona karışmış durumda. Türkiye kasıtlı olarak askeri uçakla Suriye sınırlarını ihlal etti. Ve çok haklı olarak da Suriye hava savunma birlikleri tarafından bu uçak imha edildi. Suriye dünyanın en güçlü hava savunma sistemine sahip. Ve bu sistem tüm hava ihlallerini önleyecek güçtedir. Türkiye tüm uçaklarını oraya gönderebilir, ama hepsi düşürülecek” dedi.

"BAĞIMSIZ KÜRT DEVLETİ KURULACAK"
Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dostane ilişkisi bulunduğunu belirten Jirinovski, “Dostum Abdullah Gül’e bir daha şunu söylüyorum. Bu maceradan vazgeçiniz. Çünkü Suriye’de rejim değiştirilirse daha sonra İran’a saldırılacak. ABD ise durumu sakinleştirmek için Kürtlerin yeni bir bağımsız Kürt devleti kurmalarına müsaade edecek. Bu ise Türkiye’ye darbe vurmaktır. Kuzey Irak ve İran’ın batı bölgeleri bundan etkilenecek. Dolayısıyla bu durumdan Batı kazanacak. Kaybeden ise Türkiye, Suriye, İran ve genel olarak İslam dünyası olacak. Neden Türkler bunu yapıyor? Neden Türkler İslam dünyasında, Ortadoğu’da Truva atı rolünü üstleniyor?” şeklinde konuştu.

Ortadoğu’da yeni bir gerginliğin Rusya’yı da olumsuz etkileyeceğini belirten Jirinovski, “Özellikle eğer İran bombalanırsa milyonlarca göçmen kuzeye akın edecek. Buralar ise Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan topraklarıdır. Yani Rusya’nın güney sınırları güvensiz hale gelecek. Dolayısıyla Türkiye bu macerada rol alıyorsa karşı cevabı her an alabileceğinin farkında olmalı” ifadelerini kullandı.

"BOŞUNA NATO'YA GÜVENMEYİN"
Türkiye’nin boşuna NATO’ya güvenmemesi gerektiğini de kaydeden Jirinovski, “NATO hiçbir zaman Türkiye’nin çıkarlarını savunmaz. Türkiye için savaşa girmez. Dolayısıyla Brüksel’e şikayette bulunmaya değmez. Onlar zaten Türkiye’yi AB’ye de almadılar. Ve hiçbir zaman da almayacaklar. Türklere yüz kere söyledim ‘NATO’dan çıkınız’ diye. Siz ise NATO’dan çıkacağınıza NATO’nun Suriye’ye saldırması için elverişli ortam hazırlıyorsunuz. Dediğim gibi Suriye’den sonra sırada İran var. Türkiye’yi 3. Dünya Savaşı’nı provoke etmemeye çağırıyorum. Bu çok kötü sonuçlanacak. Belki bir gün Rusya, ABD ile savaşabilir. Ama bu savaş Türkiye, İran ve Suriye topraklarında yapılacak. Bu durumda da ya Moskova veya ABD kazanacak. Kaybeden yine siz olacaksınız” dedi.

Suriye muhalefetten vazgeçiniz. Suriye sınırındaki Türk ordusunu geri çekiniz. Neden Suriye muhalefetini silahlandırıyorsunuz. Kürt muhalefeti silahlandırıp, Öcalan’ı da serbest bırakarak bu silahlı muhalefetin başına yeniden geçmesini ister misiniz? Dolayısıyla başka ülkede iç savaşı körüklemeye gerek yok. ‘Başkasına kuyu kazan, kendi düşer’ diye bir Rus deyimi var. Türkiye hükümetini bir daha bu politikadan vazgeçerek Esad’e destek vermeye çağırıyorum. Eğer Türkiye, İran, Suriye ve Türkiye üçgeninde durumu gerginleştirip Rusya için sorun çıkarırsa bundan kendisinin zarar göreceğini bir daha tekrarlıyorum” şeklinde konuştu.

İHA

kaynak : Jirinovski'den 'öcü öyküsü'-HABERTÜRK

müslüman ayağına yatıp milleti galeyana getirenlerin hepsi tarih boyunca hep truva atı görevi görmüştür.vahim olan şu ki bi savaş çıkarsa mutlak kaybeden türkiye ve diğer islam ülkeleri olacaktır.artık uyanın,ne ortadoğu da bahsedildiği gibi bi gücümüz,itibarımız var ne de artık komşu ülkelerle dostluğumuz var.çok acınası bi milletiz.

Adam kesİnlİkle doĞru sÖylemİŞ gÜcÜmÜz falan yok gaza gelmeyİn et ve kemİkten baŞka gÜcÜmÜz yok adamlar mİlyonlarca kİlometreden tek tuŞla bİnlerce İnsani yok edİyor bİzde neymİŞ bÜyÜmÜŞÜz hepsİ yalan dolan bÜyÜdÜĞÜmÜz İŞsİzlerden dİlencİlerden dolandiricilardan bellİ oluyor boŞ Ülkenİn boŞ yÖnetİmİ.. Atamizin kemİklerİ sizliyor..

sözde vatansever ulusalcı geçinen sahtekarlar ve şarlatanlar sazan gibi kendini belli etmeye başladı utanmasalar yaşasın suriye kahrolsun türkiye naraları atacaklar

sizi gidi sahtekarlar sizi

sözde vatansever ulusalcı geçinen sahtekarlar ve şarlatanlar sazan gibi kendini belli etmeye başladı utanmasalar yaşasın suriye kahrolsun türkiye naraları atacaklar

Siz mi ulusalcısınız ? :laugh:

Adamların elinde RUS hava savunma silahları var Ruslar amerikalıların yaptığı dünyanın en hızlı uçağı olan black birdleri düşüren 1978 model füzeleri ile F-117A düşüren adamlar. Tabi kimsenin vuramayacağını sandığı Tomahawk füzelerini de düşüren sistemleri olduğunu da hesaba katarsak adamların Envanterimizdeki Tüm uçaklara karşı Etkin bir savunma yapabileceğini anlamak için dahi olmaya gerek yok.

Hava savunma Füzeleri konusunda Rus teknolojisi çok iyi.
Önemli olan Suriyenin elindeki teknolojinin ne kadar yeni olduğu. 80 li yıllar ve daha yeni teknolojiler ellerinde yeterli miktarda varsa Bizim için havadan bir şey yapmak oldukça zor olur.

Turkiyenin amerikancı siyaseti dogru ama savasa filan girmez turkiye. Yapacağı şey surıyeyı cırkef ılan etmekten oteye gıdemez. Cunku arkasında Rusya, cın ve ıran var. tahmınıme gore ucak usurme hadısesınde sılahı atesleyenler de rus askerlerı. Aynı mavı marmara ısı gıbı alttan alacak turkıye. Durum natonun lıderı amerıkanın bıle ıcınden cıkamadıgı noktada. Surıye malesef buyuk devletlerın cıkar catısması yuzunden cıkmazda.

hadi ordan kendini bilmez rezil !!! Biz onlara kalın geliriz akranlarıyla oynasınlar

Sevgili goygoy, hele bir savaş açta sana kalını inceyi gösterecekler zaten, meraklanma.

Birinci Dünya Savaşı sonrasında avrupalı şerefsiz emperyalistlerin Anadoluyu parçalama girişimleri karşısında Türk ordusu en büyük askeri yardımı, teknolojiyi nereden almıştı dersiniz?!

Baş düşmanımız amerikalı şerefsizlerden mi? Yoksa bizi parçalamak isteyen aşşağılık avrupadan mı?

Cevabınız Rusya ise çok doğru. Teknolojisi o zamanın şartlarına göre iyiydi, şu anda iyi. Test etmek isteyeni de zaten hürmetle karşılayıp gösteriyorlar.

amerika ve ve avrupa Irak, Mısır, Ürdün, Tunus, Libya gibi ülkelerde sergileyebildiği arap kıyımını İran ve Suriye gibi ülkelerde gerçekleştiremiyor. Çünkü burayı kısmen Çin ve çok net bir şekilde Rusya destekliyor.

Kısacası Rus teknolojisi amerikan çocuklarına kalın geliyor.

αqqα уєкяυ;5494184' Alıntı:
Siz mi ulusalcısınız ? :laugh:

Ben ulusalcı değilim çünkü bana göre ulusalcılık darbecilerin taşeronluğudur.

Sen yazdıklarımdan " ben ulusalcıyım" imasını mı çıkardın yoksa

sen acilen okuduğunu anlama kursuna yazıl

TR savasa girmez girsede kazanir ama girmez nedenide NATO müttefiki olmasi .Nato kendi pilanlari icinde suriyedeki esadi devirecektir bekleyin görün nato ile ne cin ne rusya hic kimse ugrasamaz.onun icin nato kendi hesplarini yapmaya baslamistir bile.TR ye yapilan saldiri mesru olmadigi icin natoya yapilmis bir saldiri olarak gecerlidir kanunlar böyledir.kimse savas cigirtkanligi bosuna yapmasin....

Sevgili yavuz kardeşim amerikayı ve natoyu kimbilir sana hangi bilgi kaynaklarıyla empoze etmişler ve ömrün boyunca bu besinle ne kadar beslenmişsin bilemiyorum fakat yazdığın bu kısacık yazıda bile onları engellenemez bir güç olarak gördüğün sonucunu çakarıyorum. Şekle çok takılmamakla beraber eğer klavyende bir sorun yok ise TR harflerini bir hakaret ve aymazlık olarak algılıyorum. Doğrusu sevgili kardeşim '' TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ '' veya '' TÜRKİYE ''. TR çok yakışık bir niteleme değil. TR savaşa girerse sevgili kardeşim, kazanacağını nereden biliyorsun Allah aşkına bunuda açıklayıver. Hotunun dibindeki bir terör örgütünü derdest edemeyen bir ülke nasıl olacakda yabandaki gibi Suriyeyi tokat manyağına çevirecek? Yalan söylüyorsun yalannnn diye Suriyeyi tokatlayıp mı duracağız?

"Gereğini yapacağız" ve "Bıçak kemiğe dayandı"

23_yildir_ayni_nakarat_bicak_kemige_dayandi_h2066.jpg

bicak-kemige-dayandi.jpg

Ne kemikmiş ama...

Ben ulusalcı değilim çünkü bana göre ulusalcılık darbecilerin taşeronluğudur.

Sen yazdıklarımdan " ben ulusalcıyım" imasını mı çıkardın yoksa

sen acilen okuduğunu anlama kursuna yazıl

Hay hay. ben o kursa yazıliym. Ama sende bi psikologa git. Nasıl bi kafa yaşıyorsunuz hala anlamış değilim.

"Gereğini yapacağız" ve "Bıçak kemiğe dayandı"

23_yildir_ayni_nakarat_bicak_kemige_dayandi_h2066.jpg

bicak-kemige-dayandi.jpg

Ne kemikmiş ama...

o kemiğin ne olduğunu şimdi çözdüm, bunlar bizi bizim bildiğimiz 206 kemikten bahsetmiyor. insanın ölümünden sonra da çürümeyen acbüz-zeneb kemiğinden bahsediyorlar.

Sevgili yavuz kardeşim amerikayı ve natoyu kimbilir sana hangi bilgi kaynaklarıyla empoze etmişler ve ömrün boyunca bu besinle ne kadar beslenmişsin bilemiyorum fakat yazdığın bu kısacık yazıda bile onları engellenemez bir güç olarak gördüğün sonucunu çakarıyorum. Şekle çok takılmamakla beraber eğer klavyende bir sorun yok ise TR harflerini bir hakaret ve aymazlık olarak algılıyorum. Doğrusu sevgili kardeşim '' TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ '' veya '' TÜRKİYE ''. TR çok yakışık bir niteleme değil. TR savaşa girerse sevgili kardeşim, kazanacağını nereden biliyorsun Allah aşkına bunuda açıklayıver. Hotunun dibindeki bir terör örgütünü derdest edemeyen bir ülke nasıl olacakda yabandaki gibi Suriyeyi tokat manyağına çevirecek? Yalan söylüyorsun yalannnn diye Suriyeyi tokatlayıp mı duracağız?

Arkadaş Siz Türkiyenin Savaşa Giripte Kaybedeceğine Nasıl İnandırmışsınız Kendinizi. Yeri Gelince Osmanlı Devleti Kurtuluş Savaşı Naaraları Atıyorsunuz 18 Mart Olunca Çanakkalede Tarih Yazdık Diyorsunuz. Şimdi Türkiyenin Güçsüz Oldugunu Gösteren Hissettiren Nedir. ?

αqqα уєкяυ;5498186' Alıntı:
Hay hay. ben o kursa yazıliym. Ama sende bi psikologa git. Nasıl bi kafa yaşıyorsunuz hala anlamış değilim.

Ulusalcı olsaydım giderdim psikoloğa özellikle son beş yıldır kendini ulusalcı diye tanımlayan kitlenin acayip derece psikolojisi bozuk adamlar her seçimde resmen morarıp morarıp mor güllere döndü.

Dikkatlerden kaçan bir konu da geçtiğimiz günlerde muhalif çetelerin 14 Filistinliyi kaçırıp öldürmeleri. Suriye’de İsrail zulmünden kaçan 500 bin Filistinli yaşıyor. 1948 İsrail işgali sonrası Suriye’ye sığınan Filistinlilerden 60 yıldan beri bu topraklarda mülteci olarak yaşayanlar var.
Suriye’de yaşayan Filistinliler askerliklerini Suriye ordusunda değil Filistin Kurtuluş Ordusu’nda (FKO) yapıyorlar. Öldürülen 14 kişi de FKO’da askerlik yapan kişiler. Özgür Suriye Ordusu’na bağlı çeteler bu askerleri kaçırdı, günlerce işkence etti ve öldürdü.

yeni nesil postalcıların dikkatine !!! diyerek not düşmeyi unutmuyoruz,dolayısı ile kimin yahudiye hizmet ettiğini bir kez daha idrak etmiş olarak bu gece huzur içinde yatıyorum :)

bu arada şehid olan 2 subayımızı biz unutmadik ama siz çok çabuk unutarak,acizliğinizi İstanbul'un trafiği ile örtmeye çalıştınız.Gündem yaratmak kolay değil,farkındayız,ama sanırım yeni gündem,diğer partilerdeki akp uşaklarının bir an önce yuvalarına dönüşleri olacak.Burada alperen geçinen yeni nesil postal yalayıcılarını TOPÇU ile kutlama yaparken düşünüyorumda,öbür dünyada yalayıp yuttukları makarnalar boğazlarına dizilir inşallah...

Ulusalcı olsaydım giderdim psikoloğa özellikle son beş yıldır kendini ulusalcı diye tanımlayan kitlenin acayip derece psikolojisi bozuk adamlar her seçimde resmen morarıp morarıp mor güllere döndü.

Siz sidik yarışı yapıp seçimlerde sandığa gömdük diye övünürken türkiye günden güne bataklığa sürükleniyor.

Geri