Surum Yukseltelimmi? [ÖNEMLİ]

Sürüm değiştirelimmi?

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Arkadaslar kullandıgımız vBulletının versıyonunu 3.0.x den 3.5.x e yukseltmeyı dusunuyoruz. Bu versıyon degısıklıgı kullanım kolaylıgının dısında sunucuyuda bıraz olsun rahatlarıcaktır.. bu versyon degısıklıgı ıle beraber kullandıgımız skin inide degıstırıcez yanı kısaca yenı bır hh ıle cıkıcaz karsınıza. Ancak bu degısıklık sonucunda suan kı tesekkur sayılarımız ve onlıne surelerımız gıdıcek.. ıkı versyonunun kullandıgı tablo yapısının farklılıgından dolayı oraya aktaramıyoruz suankı tesekkur ve onlıne surelerını.. Fakat yenı surumde yıne tesekkur modulumuz olucak tesekkurlere sıfırdan baslıycaz :eek: acıkcası bu surum degısıklıgının cıddı anlamda cok artısı olucaktır.. surum degısıklıgını oylamaya sunuyorum bu oylama 24 saat surucek sonucunda eger ıstenıyorsa surum degısıklıgıne gıdılcektır.. yorumlarınızı beklıyorum bu konuda herkese iyi forumlar...

bence değiştirilsin bu sıkmaya başlamıştı hem kullanım kolaylığı hem de sunucu rahatlayacaksatşk sayısı fazla olanlar karşı çıkabilir tabi herşeyi karşılıklı yaptılarsa((benim öle bişiyim yok konuşum tabi böle)=)

herkesin forumda belli yaptığı belli ..:)nasıl çalıştığıda belli....

bence değişsin ancak online sürelere kıymayın..:):eek:

evet secçeneğine içim el vermesede tıkladım..:) ancak onun yerine style değişse ..:)

evet neden olmasın,

eğer sitemiz için + puan gtirecekse bende dier sürüme geçilmesi yanındayım,

ama online süre ve teş. sayılarına yazık olacak =) aslında o kadarda önemli deil burda zaten herkez birbirini tanıor o kadar büyük sorun olmayacağından eminim..

mavercik sana katılıyorum içim el vermesede basıyorum ewet seçeneğine ama gözümüzde alışmadı değil yani bu haline..bu sıdırdan başlamak işi biraz bozuyo ama yinede siz bilirsiniz

MaVeRcİk' Alıntı:
herkesin forumda belli yaptığı belli ..:)nasıl çalıştığıda belli....
bence değişsin ancak online sürelere kıymayın

alışması zor olucak ama gidilsin :eek:
online süreleri :(

eğer cok farketmeyecekse('biraz olsun'') bence değişmesin.

online sürem hüühüüü :)

bence değişsin çok iyi olur bir yenilenmemiz lazım

Sunucu ragatlayıp sitede dolaşım rahatlayacaksa bence bi an önce değişmeli :) gerçi sürem fazla değil ama yinede idare eder :)

ne diyeyim bilmiyorum ama çok farketmeyecekse böyle kalması daha iyi olur..

wallaha ben istemiyorum :(

online sürem :( teşekkür sayım :(

çok mu bencilim ne :(

ama gerçekten online süresi ile kim ne kadar yeni kim nekadar eski çok karışcak ve sorun yaratacak diyorum :(

dark bence online ve teşekkür sayısı için çözüm bul yaw :(

Online süre ve teşekkür çok önemlidir baştan başlamak çok zor

En azından bi 500 tşk ün üstündekiler oraya yazılsa fln dicemde o da zor iş

Olmasın değişmesin ağlarım içerim 4-5 gün ;(

değişmesin .. sadece skini değiştirelim.. Bence çoğu arkadaşa haksızlık olur..Zaten forumun arşivi fazlasıyla geniş. Nerdeyse bütün neti burda topladık :).Bir daha çoğu kişi bu teşekkür sayısına ulaşamaz diye düşünüyorum ben .. Anketin sonucu belli gibi daha fazla yorum yapmaya gerek yok ..Çünkü forumun çoğunluğunu 5 gün online süresi ve 1 teşekkürle dolaşan elemanlar oluşturuyor.. ( Her şey hh için en iyi si neyse o olsun :( )

ben birdaha yorum yapıyım:) bu teşekkür online süresinin ve mesajların hiçbir caresi yok mu dark.yanı cakırında dediği gibi anketin sonucu belli.

Feda olsun online sürem ve teşekkür sayım eğer pozitif enerji sağlayacaksa :)

değişsin ama bu teşekkürlerımız ve onlıemız zamanlarmınız bılınsın yeterkı

SevencLoves' Alıntı:

terbiyesiz adam kendi teşekkür ve online sürene acımıyon bari sus :(

benimkine acı başkasının kine acı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri