sXe Injected Korumasını Servera Kurma [Resimli Anlatım]

arif_onur

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ilk olarak sXeInjectedServer5.2.4.4 isimli dosyayı pcmize indiriyoruz.Daha sonra ise resimde görüldügü gibi C:\valve\cstrike\addons dizinine yeni bi klasör olusturuyoruz.

4xl2pll.jpg

Daha sonra bu klasörün icinede dlls die bi klasör olusturuyoruz.

5x473p4.jpg

Bunuda yaptıktan sonra indirdigimiz sXeInjectedServer5.2.4.4 dosyasını acıp icindeki sxei.ini dosyasını sxei klasörüne sxei_mm.dll dosyasını ise dlls klasörüne atıyoruz.

Bu işlemden sonra ise C:\valve\cstrike\addons\metamod klasörüne girip plugins.ini dosyasını acıp en alt satırına

; sXe Injected
win32 addons\sxei\dlls\sxei_mm.dll

böyle bi yazı ekleyip kaydet deyip cıkıyoruz...

6f991k8.jpg

Artık serverımıza sxe injected kurulmustur.Güle Güle Kullanın...:durdurun :durdurun :durdurun

Cok Aramıstım ßi ara ... eLine sagLık..

kardeş bu iştena nalamam ama bu kadar basıtse bu kadar nıye bekledık 1.2.3 server ıcın :) ama olsun oldu sonunda :)

Sxe Server Dosyasının içinde Sxei yapılandırma ayarları diye bi dosya yok acaba bu dosyayı nasl temin edebilirm yardımcı olursanz sevinirm

REman' Alıntı:
kardeş bu iştena nalamam ama bu kadar basıtse bu kadar nıye bekledık 1.2.3 server ıcın :) ama olsun oldu sonunda :)

1,2 ve 3. sunucularda sxe nin daha sonra eklenmesi bu işlemin yapılamamasından dolayı deildi...sxe nin diğer sunuculara eklenemesi sırasında sorun yaşanmaktaydı ve sunucularda devamlı sorun çıkmakta oyun oynanamamaktaydı..bu sorun çözüldü ve neticede tüm sunucularda sxe mevcut şu anda...

Saolasın güzel anlatım olmuş...
fyonb' Alıntı:
1,2 ve 3. sunucularda sxe nin daha sonra eklenmesi bu işlemin yapılamamasından dolayı deildi...sxe nin diğer sunuculara eklenemesi sırasında sorun yaşanmaktaydı ve sunucularda devamlı sorun çıkmakta oyun oynanamamaktaydı..bu sorun çözüldü ve neticede tüm sunucularda sxe mevcut şu anda...

sende Çok biliyon ** herşeye atla :p

LEN ARİF KARABATAK GİBİN ADAMSIN HEE Bİ KAYBOLUON Bİ CIKION MSN NE NIE GIRMION NAN İNSAN B GİRER MSNE .[KONUYLA ALAKALI DEİL AMA ]:d:d:d:d

sXe Injected Koruması ne işe yarıyor, ben biraz fransızım bu olayada.

VAVRULU' Alıntı:
Saolasın güzel anlatım olmuş...

sende Çok biliyon a.x herşeye atla :p

VAVRULU... arkadaşım cs serverinde değilsin... argo konuşma... baq bu 2. görüşüm oldu...

kanqa ben b sey sorıcam ben oyuna gırıom sılahımı alıom yesıl b yazı cıkıyo sxe programını kurmadan HacKHeLL serwer larına gıremessınız dıe ne yapıcam

borucuk95' Alıntı:
kanqa ben b sey sorıcam ben oyuna gırıom sılahımı alıom yesıl b yazı cıkıyo sxe programını kurmadan HacKHeLL serwer larına gıremessınız dıe ne yapıcam

sXe kuracaksın bilgisayarına... sxe ne işe yarar, nedir, nasıl kullanılır, nerden indirilir... hepsi forumda ki konularda mevcut. biraz göz gezdir derim...

kardeşim evet bende bulamadım sXe yapılandırma yok nasıl bulacaz arkadaşalr

yaw kardeş ben yaptm ama oyundan atıyor.Ayrıca rar ın içinde sxe.ini die bir dosya yok!

Son resimdeki internal ip serverımızın ip si oluyor?

Bende kurdum ama sxe açık olmasına rağmen oyundan atıyor..

sxe calisirken oyundun atiyor

Arakadasim anlatimin icin tsk ederim.
Uygulamasi cok basitmis hemen servera ekledim
fakat playerlar sxe calistigi halde oyundan atiliyor

versiyon olarak sxe sitesindne son surumler yuklu

Bilgilendirirsen guzel olur

beyler bende www.sxe-injected.com sitesinden windows servera kurmak için indirdim son sürümünü. herşey yaptım tam olarak. internal ip yi ve client werisyonu da ekledim ama beni atmıyo bu sefer girenleri atıyo.girenler de 4,2 server da 4,2 yine atıyo. bide internal ip ve client ver.i metamod plugins e attım yoksa yanlış yermi orası?

bu kadar ınsan cwp bkelıo konuyu acaan arkadas nerde madem actın arkasında dururmusun benımde hevesım kactı bu yorumları okuyunca servera sxe kurma olayı ıcın artıq wall acanlara tek care ban kaldı nası olsa full onlıne olucam..

Beyler Server'a sXe Mod Kurmayı Halletim. Buyrun.

www.sxe-injected.com dan sxe windows server son sürümünü indirin.
inen dosyadan cıkan dlls yi falanı filanı gereken yerlere yapıştırın. (şimdi aklımda değil)
son olarak sxe çalıştığı halde kimseyi atmaması için Cstrike dizinindeki server.cfg'ye şunları ilave edin;

__sxei_internal_ip "192.168 veya 10.0. lı internet ip adresinizi ekleyin" (tırnaklar yok)

__sxei_clt_ver 4.3

Kesin çözümdür...Bizzat kendim denedim oldu...

cs3.servegame.com

ben yaptım oldu da dıyer oyuncular ıcın ne yapcaz :D

Geri