System CPU / Wus 300 Donma , Kopma (YardıM)

esas

New member
Reaction score
0
29ggynb3w6wqzzlt6jhh.jpg

ARkadaşlar Merhaba Benim Şöle Bi Sorunum Var ve Bilgisi olan arkadaşların
yardımını bekliyorum.
yukarda gördüğünüz gibi system'in CPU kullanımı çok fazla % 89.5 gibi cuzi bi rakam bu artıp
azalabiliyo ilginç yanıda hiç bi program açık değilken böle oluyo.

internete wireless yoluyla baglanıyorum pc masaüstü ve kablosuz usb adaptör
wus 300 var.

system ne zaman bu duruma geliyo CPU' yu bu kadar kullanıyo ozaman mause da donukluklar..
şarkı açıkken dıırrtt ,, pırttt gibi şarkıda ses bozuklukları..
meydana geliyo..
ve internet baglı gozuksede ie'den internete erişemiyorum.
kablosuz ağları yenile dediğimdede kablosuz ağ bulunamadı diyor.(aşağıda ağ bağlantısı olması rağmen )

Spy,trojan vb. yazılımlardan da şüphelendim ama format sonrası oldu bu olanlar.
formattan önce hiç bişe yoktu..
attığıma atacağıma pişman oldum..

Not:Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Şimdiden Özür Diliyorum.

bende de var aynı adaptörden bende de yapıyo aynı şeyleri hatta msn açarken ve ie,firefox kullanırsam oluyo bende opera kullanıyorum genellikle de bağlantı kopup tekrar bağlanmaya çalışırken veya bağlandığın modemle ip adreslerin çakışırsa oluyo bence öle bi durumda ya bilgisayarı yeniden başlat yada adaptörü kaldır tekrar tak veya biraz bekle geçer

bende de var aynı adaptörden bende de yapıyo aynı şeyleri hatta msn açarken ve ie,firefox kullanırsam oluyo bende opera kullanıyorum genellikle de bağlantı kopup tekrar bağlanmaya çalışırken veya bağlandığın modemle ip adreslerin çakışırsa oluyo bence öle bi durumda ya bilgisayarı yeniden başlat yada adaptörü kaldır tekrar tak veya biraz bekle geçer

yok hocam bende çakışma filan değil ne zaman wus 300 le kablosuz ağa bağlanıyorum 5 dk bilemedin 10 dk bazen daha erken. ozaman system CPU kullanımı yukarıdaki gibi oluyo. netstat yapıorum. baglantı adreslerinde yabancı die gösterio. kablosuz ağlar yenile dediğimde bulunamadı dio. adaptörü çıkar tak yaptıgımda bu sefer tanımıyo. reset atıom aynı seyler yine tekrar.. :vur:vur

YardımLarınızıBekliyorum...

walla wireless daha dorusu networkten pek anlamıyorum acıkcası ama wireless bağlantını direk yapsan ??

birde benım pcme bulasmaz deme arada kaynamıstır belkı sısteme zarar wercek bı trojan.. bellı olmas sen yınede bı antıwıus kur derım ben...

gecmıs olsun umarım sorununu halledebılırsın kolay qelsın...

walla wireless daha dorusu networkten pek anlamıyorum acıkcası ama wireless bağlantını direk yapsan ??

birde benım pcme bulasmaz deme arada kaynamıstır belkı sısteme zarar wercek bı trojan.. bellı olmas sen yınede bı antıwıus kur derım ben...

gecmıs olsun umarım sorununu halledebılırsın kolay qelsın...

wireles bağlantını direk yap derken ne demek istediğini anlayamadım..

spy filan bulaşmaz demedimki formattan sonra oldu dedim.
anti virüs Firewıll filan var giren cıkan baglantıları kontrol ediyorum.
herhangi bişe bulamadım..

bide şey duydum internete çok yuklendıgın zaman oluyomus ama ben nete yuklenmıorum kı yuklenen spy olsa onuda bulamıorum :durdurun

Geri