Tüm özelliklerini değerlendirdiğinizde sizce Türkiye'nin en iyi stadı hangisi?

Tüm özelliklerini değerlendirdiğinizde sizce Türkiye'nin en iyi stadı hangisi?

• Atatürk Olimpiyat Stadı

Kullanılan: 17 11.1%
  • Şükrü Saracoğlu Stadı

Kullanılan: 67 43.8%
  • Bjk İnönü Stadı

Kullanılan: 24 15.7%
  • Ali Sami Yen Stadı

Kullanılan: 22 14.4%
  • Kadir Has Stadı

Kullanılan: 21 13.7%
  • H.Avni Aker Stadı

Kullanılan: 2 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
ya o kadr ayrıntıya gırmeyelım sadece arkadas basına bjk koymus harbı ne farkeder..Şukru Saraçoğlunu tek gecerım her zman..

Ali Samiyen tabikide...

Yarattığı Cehennem ortamını avrupada bilmeyen yok bak alman gazeteler hamburg titreyerek gidecek diye başlık atıyorlar... Gerçek bir cehennem arıyorsanız sizi mecidiyeköye alalım çağ dışı olabilir ama cehennem olduğu gerçeğini değiştirmez
:victory:clap

No Way Out der noktalarım dığer Fenerlı arkadaslar katılır zaten :) Gs lı arkadaslarda kabullense ıyı olur gıbı :)6-0 4-1 -4-0 vs.vs.vs

tabıkı şükrü saraçoğlu :D:D:D:D

sukru saracoglu encok ve kadir has stadida enaz oylanmis, bana cok garip geldi. tam tersi olmasi lazim

Beşiktaş İnönü Stadyumu

Fazla söze gerek yok ses rekoru kırılan stad hangisiyse odur bence...

futboldan anlamıyorum ama bu senıkı uefa fınalı ve ondan once sampıyonlar lıgı fınalı lıverpool-mılan nerede yapıldı sukru saracoglu adamların bır bıldıgı vardır dıye dusunuyorum

anlaşılan hiçkimse izmir atatürkü görmemiş :D

Yarattığı Cehennem ortamını avrupada bilmeyen yok bak alman gazeteler hamburg titreyerek gidecek diye başlık atıyorlar... Gerçek bir cehennem arıyorsanız sizi mecidiyeköye alalım çağ dışı olabilir ama cehennem olduğu gerçeğini değiştirmez
:victory:clap

hamburg sizden korktuğu için 3 atmış korkmasa Allah bilir artık http://www.hackhell.com/simy/WOT.gif

Geri