Tüm HackHell Üyelerine küçük bir anket!!!

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Tüm HackHell Üyelerinin Dikkatine!!!

Arkadaşlar ülkemizde Nükleer Santral kurulmak isteniyor ama bunun için yapılan hiç bir altyapı çalışması mevcut değil!!!

Örneğin 4 yıllık Atom enerjisi bölüm sayımız çok az hatta yok, atom mühendiserimiz yok, kurulacak bu santralden çıkacak nükleer artıkların yok edilmesi için bir tesisimiz yok, kurulacak bu tesisin sızıntı veya patlama yapması sonucu Türk Milleti'nin veTürkiye' nin DÜnya haritelarından silinmesi bile olası(çünkü aynı bir nükleer bomba etkisi yapıyor!!!) vs. vs......

SİZCE BUNLARA RAĞMEN TÜRKİYE'DE BİR NÜKLEER SANTRAL KURULMALI MI?

Not: Lütfen aramızda tartışmayalım, sadece yorum bildirin!!!

Bu bildirdiğiniz yorumları eğer onaylıyorsanız(onaylamak için; benimki gönderilsin diye not düşün!!!) GREENPEACE Türkiye Ofisine gönderilecektir!!!

Görkem HUSLU
Edirne Greenpeace Üyesi

Bize Katılmak için lütfen Linki takip edin!!!
http://www.greenpeace.org/turkey/get-involved/sanal-eylem

Ben Hayır kurulmasın diyorum. Nedeni:
Çünkü ülkemizde daha büyük enerji potansiyelleri var. Örneğin Bor, Su, Rüzgar vb...

Ayrıca ben bu işin Türkiye'de olan diğer işler gibi ciddiye alınmayacağını ve savsaklanıp daha sonrada başımıza bela açacağını düşünüyorum.

Bir diğer istememe sebebim ise bir savaş anında ilk bombalanacak yerler o ülkenin; Telekominikasyon ve Elektirik santralleridir ve biz Nükleer santral yaparsak adamlara kendi elimizle atom bombası vermiş oluruz!!!!

BUYRUN SİZDE GÖRÜŞ BİLDİRİN!!!

Geri