Tüm Hh Kullanicilari Lütfen Okuyunuz!!!

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar slm

Benim sizlere bir şikayetim ve önerim olacak!!!

Bende birçok kullanıcı gibi dosya vs. indirirken flashget kullanıyorum. Ama burada verilen paylaşımların bir çoğu "Rapidshare" kullanılarak veriliyor ve Flashget rapidshare'ı desteklemiyor!!!
Üstelikte rapidshare ingilizce ve ingilizce bilmeyen bir çok kullanıcı bu siteden adeta şans eseri yükleme yapabiliyor!!!
Sitemizde rapidshare ile baş etmek için birçok program mevcut ama iyi bir fireware sahibi olan kullanıcılar bu baş etme programlarını kullanamıyorlar...(fireware bu programlar güvenlik sertifikası vermediği için işlemi durduruyor)

Bu programları kullanmak için güvenlik duvarlarını kapatmaları gerekiyor(ki o zamanda virüs girmesi, trojen girmesi, hacklenmeniz ve özel bilgilerinizin görülmesi işten bile değil...)

Bu sebeble forumda olan yüzlerce dosya birçok kullanıcı tarafından paylaşılamıyor!!!
(Dosyalar size bakıyor, siz dosyalara bakıyorsunuz ama bir türlü ulaşamıyorsunuz ve bu sizi delirtiyor!!!)

Üstüne üstlük forumun şikayetler bölümünün yarısı yeni kullanıcıların açtığı "rapidshare için biri bana yardım etsin" gibilerinden konularla dolu ve bu boşu boşuna forum kirliğine, hatta ve hatta msj kilitlenmelerine, banlanmanya kadar yol açıyor!!!

Sizlerden ricam lütfen artık rapidshare kullanmayalım!!! Daha farklı paylaşım sitelerine kayalım(herkez istediğini kullanmakta özgür tabi!!) Ama mümkün olduğu kadar bu siteler Türkçe ve İndirme Yöneticilerinle uyumlu bir site olsun!!!!

KONU İLE İLGİLİ ÇÖZÜM YOLU GÖSTEREN BİR FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUMLARINIZI BELİRTİNİZ!!!

NOT: BU MSJ ASLA VE ASLA BİR SİTEYİ YÜCELTMEK VEYA DİĞER SİTEYİ KÖTÜLEMEK İÇİN YAZILMAMIŞTIR VE BİR ŞİKAYET SÖZ KONUSUDUR!!!
HERKEZ İSTEDİĞİ SİTEYİ KULLANMAKTA ÖZGÜRDÜR AMAÇ ASLA REKLAM DEĞİLDİR!!!

:hhman: hızlı amma

dogru diyorsun hos diyorsunda diger upload siteleriden baya bi yavas yukluyorsun dosyaları en iyisi gec olsun temiz olsun.

Evet yani geç olsun ama temiz olsun!!!
Amacımız insanlara yardım etmek, bildiklerimizi paylaşmak değilmi?
İnsanlara ben bunu biliyorum ama vermem diyor sanki RAPİDSHARE.....
şey gibi gösteririm ama elletmem gibi bişiy bu ya.... HAKSIZMIYIM?

illa imagehell'in dosya paylasımınıda ucretsız yapın rapidshare ede bu işin nasıl yapılacagını gösterin diyorsunuz yani =P

Dark_Angel' Alıntı:
illa imagehell'in dosya paylasımınıda ucretsız yapın rapidshare ede bu işin nasıl yapılacagını gösterin diyorsunuz yani =P

Tam olarak demek istediğim o değil aslında Dark ama olursa böyle birşey süper olur aslında!!!

Düşünsene diğer forumlardan ne kadar farklı oluruz!!!

Kendi yağınla kavrulan tek forum!!!

uhahuhua hep destek tam destek
yaşasın hackhell

bu arada dark kardeşim
böle ne güsel şey o

dark bi o kaldı sonrada hackhellbay, hellzon.com ,heegelll :D

St.AnGeR' Alıntı:
ehueheuehu werin gası werin gelio gelio repidhellde gelio :p yada sharehell :p

baya bir gaz vermeleri gerekecek valla suan 3 tane sunucu oldu ucretsız dosya upload'uda kaldırcak tarzda bir sunucu daha düşünemiyorum.. cidden eridik artık ver ver ver =)

hayırlı olsun hepimize dark_angel imagehellin dosya paylaşımını ücretsiz yapacakmış:)

erihell şeklinde olabilir : P

dosya paylaşımı zor iş

küçük uploadlar değilde film ler klipler bitirir walla vib den biliyoruz : )

ases' Alıntı:
hayırlı olsun hepimize dark_angel imagehellin dosya paylaşımını ücretsiz yapacakmış:)

harbı helal olsun dark_angel a ne genis adammıs =P şaka bir yana aslında yapabılırız ama, bi işi başlatmaktan çok devam ettirmek önemli olan belli bir süre o yüküde finanse edebiliriz ama sonrasında böle bir işe baslayıp sonunu getıremeden yarı yolda bırakmak bize yakısmaz o yuzden bu işe girmek için şimdiden sonunu görebilecegimiz bir fınansmanı o iş ayırabılmemız gerekıyor. Ek iş bulursanız bana rapidhell'ide acarız sorun değil =P

Dark_Angel' Alıntı:
baya bir gaz vermeleri gerekecek valla suan 3 tane sunucu oldu ucretsız dosya upload'uda kaldırcak tarzda bir sunucu daha düşünemiyorum.. cidden eridik artık ver ver ver =)

Aramızda para topyalım:p

Benden her ay için 30 milyon çıkar walla bu iş için:D

Rapidshare'dan dosya indiremediğim için 3 mouse parçaladım!!! bir mouse 37$ ben çok karlı olucam eğer ayda 30 milyon verirsem nasıl olsa öylede gidecek böylede:D

Google Ad. reklam alırsınız, daha birkaç büyük firma falan derken yürür bu iş....

Diğer upload sitelerinin 5 katı hızlı be dostum2 cd xvid olmayan film download ediyom 5 gün sürer rapid olmasa :D

FéRvénTßQY' Alıntı:
Aramızda para topyalım:p

Benden her ay için 30 milyon çıkar walla bu iş için:D

Rapidshare'dan dosya indiremediğim için 3 mouse parçaladım!!! bir mouse 37$ ben çok karlı olucam eğer ayda 30 milyon verirsem nasıl olsa öylede gidecek böylede:D

Google Ad. reklam alırsınız, daha birkaç büyük firma falan derken yürür bu iş....

öyle para veririm diyerek olmaz
malesef bu iş. bence yönetim bölüşsün
arasında ne düşüosa versinler
uheuheu bizde keyfini sürelim:D

hee bu arada ayrıca kurmaya gerek yok yaw zaten imagehell aynı zamanda bir dosya upload servisi ;)

http://www.imagehell.com/show.php/2850_DiadematusForGoogleRC1.zip.html

Welcome: Dark_Angel
Premium Paketler Gold Paket
Paketin bitis tarihi 07/30/06
Uye oldugunuz tarih 05/01/06
Dosya Türleri .jpg .zip .gif .png .tif .tiff .png
.rar .wmv .avi .mpeg .mpg .swf
Dosya Boyutlari 250.00 MB(262144000 Byte)
Max Dosya 10000

=)

Dark_Angel' Alıntı:

walla herşey hoş güselde o awatar sankim biras....:ter: :) :Sopa :hhman:

ahanda gidio benim asistan modluk...daha mod bilem olamadan...
nese aslında olursa süper olur walla....
cidden gereken desteğide her türlü weririzz yane...

Dark_Angel' Alıntı:
harbı helal olsun dark_angel a ne genis adammıs =P şaka bir yana aslında yapabılırız ama, bi işi başlatmaktan çok devam ettirmek önemli olan belli bir süre o yüküde finanse edebiliriz ama sonrasında böle bir işe baslayıp sonunu getıremeden yarı yolda bırakmak bize yakısmaz o yuzden bu işe girmek için şimdiden sonunu görebilecegimiz bir fınansmanı o iş ayırabılmemız gerekıyor. Ek iş bulursanız bana rapidhell'ide acarız sorun değil =P
banka hesabında 125 bin ytl altında mustang hala para diyo ya:D
ahh ahhh keşke gercek olsaydı sen o zaman gör hh yi:sigara:

Geri