B.M.W
New member
- Reaction score
- 0
ÇOK ÖNEMLİ Tüm Müslümanlari Ilgilendiren Bir Konu
arkadaşlar bu konu tartışma amaçlı açılmış bir konu değildir az önce arkadaşımdan aşağıdaki şu maili aldım adrese girdim ve doğruluğuna inandım ve bu konunun nekadar önemli olduğunu düşünüp sizlerle paylaşmak istedim.
İŞTE MAİL
CNN hakaretlerle dolu Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu
karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak. Ankete katilalim ve bunu
arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim. Bu hepimizinbir vazifesidir.
Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir tepkimiz
bence yeterince olmali ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler. CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
ut:
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html
Buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini
isaretleyin ve
tiklayin.
arkadaşlar bu konu tartışma amaçlı açılmış bir konu değildir az önce arkadaşımdan aşağıdaki şu maili aldım adrese girdim ve doğruluğuna inandım ve bu konunun nekadar önemli olduğunu düşünüp sizlerle paylaşmak istedim.
İŞTE MAİL
CNN hakaretlerle dolu Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu
karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak. Ankete katilalim ve bunu
arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim. Bu hepimizinbir vazifesidir.
Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir tepkimiz
bence yeterince olmali ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler. CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html
Buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini
isaretleyin ve
tiklayin.