Tüm Windowslar Artık Orjinal !!!

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
konu_1079.jpg

Microsoft güncellemeleri...Windows güncellemeleri ve Download center.. %100 Çalışmaktadır 3 XP, 2 Vista işletim sisteminde denenmiştir.Microsoft Windows 2000,XP,Vista,7 sistemleri için aktivasyon yapmaktadır.

NOT: İndirdiğiniz dosya içerisindekileri boş bir klasöre çıkartıp, install.bat (admin olarak) dosyasını çalıştırıp reset atın, bu kadar!!

swqwra.jpg

http://www.storage.to/get/eZ65TDKH/Windows+Activation.rar
Şifre:wolf@hackhell

easy share'e nasıl gircez

hehe windows bi şey yapcak sahte windowsları elicekti ama aynı anda kurtarma programları çıktı

microsoft sizi süründürüyo kardeş.kendinizi avutmayın.istese tak diye hoplatır sistemi.yeterki nete baglan :)

teşekkürler kardeş

geri alıyorum teşekkürümü ne bu ya easy share midir nedir download file diyorum tekrar 500 den geri saymaya başlıyo lanet olsun ya rapid share varken gider engelli siteden upload edenlere

Rest Nasıl Atıcaz Usam Hele Hele Bir Deseydin Acemiyim Ben

Merhabalar. Ben de indirdim, çalıştırdım ama çözemedim problemi. XP başlarken Windows gerçek mi değil mi diye "Windows orijinal ürün avantaj bildirimleri" onaylama programı yüklemesi (WGA) yapmak istiyor, ben de her seferinde "İptal" deyip kapatıyorum. Buna "devam" deyip programı yükledikten sonra "elinizdeki windows sahte olabilir" gibi birşeyler yazıyordu, onun için sistemi geri yüklemiştim. Bu WGA denetimini yükledikten sonra mı aktivasyon muhabbetini çalıştaracağız? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

ttnet in kendi dnslerinden indirme yapamazsınız.rapid e yollassaydım bi kaç haftaya gümlerdi...

Geri