Tümer YOL AL!!

£rQ

New member
Reaction score
0

Ligin ilk yarısını sakatlıkla geçiren Tümer Metin, başka bir kulübe gitmek istiyor.

Kadroda yer bulamayacağını düşünen tecrübeli yıldızın yönetimle görüşerek izin aldığı ve menajeri aracılığıyla yurt içi ve dışında takım aradığı öğrenildi.

LİNK:http://www.sabah.com.tr/haber,6E2D1ECCF20045EABB01EFE6182A3638.html

Bu mutlu haberi benden aldınız bi teşekkür edersiniz artık :D

ßeşiktaş ßöLümü iLe ne aLaka ?

beşiktaş bölümüyle ilgili olmasında nereyle olsun. Arkadaş güzel bi haber vermiş bize. dilerlerse fbliler de normal bi haber gibi bölümlerine açsınlar.
Unutma Tümer Allah Affeder Çarşı affetmez. ,

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

bütün beşiktaşlılar tümerin sakat olmasından mutlu olacak kadar düştü mü ki, şaşırdım doğrusu, futbolcudur profesyoneldir istediği kulüpte oynar, rüştü de beşiktaş da oynuyo, fenere çok emeği geçti başarılarının devamını dilerim

bütün beşiktaşlılar tümerin sakat olmasından mutlu olacak kadar düştü mü ki, şaşırdım doğrusu, futbolcudur profesyoneldir istediği kulüpte oynar, rüştü de beşiktaş da oynuyo, fenere çok emeği geçti başarılarının devamını dilerim

ama tümer başka. o erkek gibi davranmadı. tümerin transfer zamanlarındaki haberleri okursan anlarsın

Professional bi futbolcu ya gidicem ya gitmicem der tumer dediki turkiyede besiktasdan baska klüb dusunmuorum bole bole konustu sagda solda sonra fenerle gorustugu acıga cıktı klübten ayrıldı bumu professionallik???

Geri