Türbanlı Güzellik Kraliçesi29 Temmuz 2007

Renovatio1

New member
Reaction score
0
4uepatu.jpg

Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen Miss Arab World 2007 yarışmasında güzellik kraliçeliğini Bahreynli Vafa Ganahi kazandı.

Yarışmaya çeşitli Arap ülkelerinden türbanlı ve başı açık güzeller katıldı. Finalde güzeller geleneksel giysileriyle podyuma çıkarken kraliçe seçilen Ganahi, tacını altın sarısı türbanının üzerine taktı.

kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6982435.asp

vay be ne güzell.helal kıza.

kadın heryerde kadın :D

bizde böle bişey olsa güzellikten cok turbanı tartısırdık heralde...
ama cidden güzelmiş...

haklısın ya.müslümanlığımızdan şüpheliyim çünkü türban tartışılıyor.yazık ya.bırakın kim nasıl istiyosa ööle giyinsin.ben açığım ibadetimi yaparım bana hiç tepki vermezler,kapalılara allah versin demediklerini bırakmaz özgürlüklerini kısıtlarlar.

İnsan ister kapalı olsun ister acık, ister solcu olsun ister sağcı, ister inançlı olsun ister ateist, ister doğulu olsun ister batılı , ister gs li olsun ister fb li ,
Ama insan olsun.
Benim her görüşten her ortamdan arkadaşlarım var ve ben onları asla görünüş yada düşüncelerine göre değerlendirmem yargılamam bana lazım olan taraflari dostluklari samimiyetleri insanlıklar gerisi boş

bir tezatlık var gibi sanki burda..
ne bileyim başörtüsü dediğimiz şey kadınların mahrem yerini örtmek,kadının kendini biraz da olsa geri plana çekmesi yani erkeklerin arzularından sakındırması değil midir ?
bir yanlışım varsa düzeltin bu konuda..

ama burda ki türbanlı hanımın maşşalahı var..
yüzünde 2 kilo boya..
kendini bir obje olarak ön plana çıkarma isteği..

sanki bana bir terslik var gibi geldi ama..
neyse..

Dostum Kaynak Veririmisin...

O kadar kapalı ki..!! Güzel olan neresi??? Türbandan ve üzerindeki kıyafetten güzelliği anlaşılmıyor.

bence gayet güzel bir hanımefendi...Diğer taraftan bu güzellik yarışmalarına toptan karşıyım...Hanımları küçük düşürüp , ticari bir meta haline getirmekten başka bir işlevi yok bence bu güzellik yarışmalarının....Bence bir kadının güzelliği sadece evindeki eşi içindir...Cümle alemin bu güzelliğe şahadet etmesi abes bir durum....

kaynak hürriyetse bira düşünmek lazım, adamların işi gücü yok türbanla uğraşıyor zaten.

allah cezayi versi cocugunu alsin sacin döksün baska ne diim ki ..

güzel olmasına tabiki güzel ama türbanlı olması üzücü:)

bahsettiğimiz şey türban değil,başörtüsü..sapla samanı ayıralım

Türkan şoraya ne kadar benziyor yaa
bayılıyorum böle kara kaşlı kara gözlü kızlara :aşk

Geri