Türbanlı lise sınavı !!!

JackSoneS

~// кяσηiк м&#11
Reaction score
0
1815005648301a78adeb9.jpg

Türbanlı lise sınavı !!!

Açık lise sınavında, türbanlı öğrenciler de vardı...

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle okulun dış cephesine asılan dev Atatürk posterinin sınıfa yansıyan gölgesi altında türbanlı bir öğrenci sınav sorularını yanıtlarken görüntülendi.

Milli Eğitim Bakanlığı 2005 yılında Açık Lise Sınavları ile ilgili yönetmelik değişikliğine giderken, "Sınavlarda, kılık-kıyafetin öğrencinin rahatlıkla tanınmasını sağlayacak şekilde, sade ve temiz olması esastır" ifadesiyle düzenleme yapıldığı belirtilirken EğitimSen bu hükmün iptali için dava açmıştı.

Danıştay 8'inci Dairesi, Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Yönetmeliği'nin yönetmeliğin, "Sınavlarda, kılık- kıyafetin öğrencinin rahatlıkla tanınmasını sağlayacak şekilde, sade ve temiz olması esastır" hükmü iptal edilmişti.

Bunun üzerine Açık Lise Sınavları ile ilgili genelgeler yayımlanırken türbanla sınava giren öğrencilerin uyarılmasın uyarılara rağmen girilmesi halinde tutanak tutulmasını isteniyor.

superonline.com​

Tabi atatürk'ün gölgesi altında türban takmak medeniyetsizlik, cahillik, gericilik v.s çünkü neden atatürk türbanı baş örtüsünü hatta boneyi bile yasakladı.

laik bir ülkede yaşıyoruz herkes özgür olmalı ne yani türban takmışlarsa ne olmuş kimin zorunua gidiyor

Tabi atatürk'ün gölgesi altında türban takmak medeniyetsizlik, cahillik, gericilik v.s çünkü neden atatürk türbanı baş örtüsünü hatta boneyi bile yasakladı.

lütfen Atatürk hakkinda daha genis bilgi edinmeden buraya birsey yazma!! Atatürkün kendi anneside kapaliydi...Esarp cahillik ve medeniyetsizlik olamaz, sizingibi insanlar sayesinde ortalik dahada karisiyor.

Bu tür uygulamalar Afrika (Fas Tunus Cezayir) 3. dünya ülkerinde ve bizim ülkemizde var. Sınava geliyosun Açık Lise sınavına gireyosun. Adı üstünde açık kapalı olurmu ayıptır.

ya bu turban meselesini anlamıom isteyen ne isterse giyer ya ...o sınava mini etekle girseler bişey demessiniz demi....sizin derdinizi herkes biliyor derdiniz laiklik veya medeniyet felan deil..veya ole oldugunu sanıyorsunuz ama hiç bişey bilmediginizi hiç bilmiyorsunuz...

ya bu turban meselesini anlamıom isteyen ne isterse giyer ya ...o sınava mini etekle girseler bişey demessiniz demi....sizin derdinizi herkes biliyor derdiniz laiklik veya medeniyet felan deil..veya ole oldugunu sanıyorsunuz ama hiç bişey bilmediginizi hiç bilmiyorsunuz...

:vur:vurya bu turban meselesini anlamıom isteyen ne isterse giyer ya ...o sınava mini etekle girseler bişey demessiniz demi....sizin derdinizi herkes biliyor derdiniz laiklik veya medeniyet felan deil..veya ole oldugunu sanıyorsunuz ama hiç bişey bilmediginizi hiç bilmiyorsunuz...:vur:vur

lütfen Atatürk hakkinda daha genis bilgi edinmeden buraya birsey yazma!! Atatürkün kendi anneside kapaliydi...Esarp cahillik ve medeniyetsizlik olamaz, sizingibi insanlar sayesinde ortalik dahada karisiyor.

Hesnacım bi kere daha oku istersen arkadasın yazdıgını=))

Ayrıca şunu belirtmek işterim.

Konuyu açtıgım için beni kafanızda şu partiyi destekliyor yada bu taraftan, şu görüşte bi insan şeklinde tartmayın lütfen. Benm yaptığım sadece bir olayı buraya koymak. Bu şekilde onları savunuyorum yada onların görüşlerine karşıyım şeklinde bi izlenim sergilemiyorum. Sadece olaylara objektif bakmaya çalışıyorum!!!

Sizde objektif bakarsanız herkes için iyi olur!!!=)

türban bu ülkede kimsenin sorunu değil.türban, ülkemizde yaşayan hristiyan yahudi ve inançsız para babalarının sorunu. onlar ellerinde üstdüzey nekadar mevkii varsa tutmuşlar. böyle gözterilmeye çalışılması da çok doğal. Türk genci rahmi koçu(yahudi) örnek alıyomuşya bunlar çok doğal. gülün geçin :D

Ne oldu yani Başörtüsüyle sınava girdiler de Ülke 30-40 sene geriye mi gitti?
Laiklik ilkesi mi çiğnendi?
Bu tür haberleri okuduğumda aklıma direk düşman bir bacımızın başörtüsünü çıkardı diye şahlanan Maraş ve Sütçü İmam geliyor.
Ve şuan onların suratına tükürüyorsunuz bunun başka açıklaması yoktur.

ne türbanla sınava mı girmişler....ohaaaaa cumhuriyet elden gidio olamaz nerde laiklik nerde demokrasi:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

bırakın bu işleri, gircekler tabi,onlarda bu ülkenin evladı, olması gereken zaten bu tam tersi olduğunda asıl tepki verilmeli!!!

Ya bir şey soracagım sürekli sizene falan diyorsunuz nolacak diyorsunuz arkadaşım herşeyin bir adamı bir yasası kuralı var...
Ben boxerla gireyim o bikiniyle girsin shtt sen gözlüklü sende beyaz çorabın altına siyah parmak arası terlik giyerek giy...
Olurmu böyle şey
Herşeyi yasası var kuralı var
Ayrıca bazılarıda dini özgürlük falan diyorsunuz..
Kuran-ı Kerim'de yazmayan bir şeyin nasıl bir dini özgürlüğü olabiliyor...

biz saçı açıklara saçlarınızı kapatın diye zorlasak ne olacak acaba ????????

zaten mını etekle gelseler hıc bısey olmaz bıde ozgur bı ulke yız dıyorlar sankı hrıstıyan bı ulkeyız zamanında ataturkun hanımı latıfe hanımda kara carsaflı degılmıydı bıraksınlar bu ıslerı yaaaa artık

Sende birini eleştireceksen onun söylediğinin ne anlama geldiğini düşünmeden birşey yazma!!!

Ya bir şey soracagım sürekli sizene falan diyorsunuz nolacak diyorsunuz arkadaşım herşeyin bir adamı bir yasası kuralı var...
Ben boxerla gireyim o bikiniyle girsin shtt sen gözlüklü sende beyaz çorabın altına siyah parmak arası terlik giyerek giy...
Olurmu böyle şey
Herşeyi yasası var kuralı var
Ayrıca bazılarıda dini özgürlük falan diyorsunuz..
Kuran-ı Kerim'de yazmayan bir şeyin nasıl bir dini özgürlüğü olabiliyor...

Bide bişey merak ediyorum gerçekten kuranın türkçe mealinin tamamını okuyup tamamına anlam yükleyip sadece kapanın manası taşıyan birşey mi bulamadın. Yok tamamına anlam yükleye biliyorsan senin burda ne işin var ordinaryüs falan olman gerekir.

Bu tür uygulamalar Afrika (Fas Tunus Cezayir) 3. dünya ülkerinde ve bizim ülkemizde var. Sınava geliyosun Açık Lise sınavına gireyosun. Adı üstünde açık kapalı olurmu ayıptır.

Sanki dersin Türkiye bu kafaLarLa çok geLi$ecek! ßiz Neyiz peki ? O bahsettiğin kronoLojik sıraya dizdiğin saçma ibarenin ne tarafında ?

Geri