Türkçe İFdate Arkadaşlık Scripti Kullanılabilir Portatif =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki bunun modlarına firmanın forumu üstünden erişemiyoruz? bildiğiniz bir username password varmı forumları için.

ayrıca şuanda phpbb yi içine entegre ediyorum ve %95 oranında tamamladım . videolarım bölümüne normal media player değil youtube üzerinden video ekleme özelliğini ekliyorum. müziklerim bölümüne de flash mp3 player üzerinden playlist oluşturma olayını ekleyeceğim. kişiler tamamen internete upload ettikleri mp3leri sitede paylaşabilecek, aksi halde size çok büyük bir alan gereksinimi oluşturacaktır. sistemi inceledim gayet kolay bir editlenme şekli var ve herşey çok sade ve güzel. bazı eksikleri var. bunları tamamlayıp güzel eklentiler ekleme çabasındayım. mesela kullancı profil sayfasını bir html editör ile tamamen istenildiği gibi oluşturup değiştirebilme imkanı eklemeye çalışıyorum. bu çalışmalar belki 15 gün sürer bu forumu pek kullanmam aslında ama burası üzerinden yayınlamayı düşünüyorum. farklı bişeyler bulanlar bu başlık altına eklerse sevinirim nitekim template ve mod bulunmuyor bu sistem için.

avseq01' Alıntı:
peki bunun modlarına firmanın forumu üstünden erişemiyoruz? bildiğiniz bir username password varmı forumları için.

ayrıca şuanda phpbb yi içine entegre ediyorum ve %95 oranında tamamladım . videolarım bölümüne normal media player değil youtube üzerinden video ekleme özelliğini ekliyorum. müziklerim bölümüne de flash mp3 player üzerinden playlist oluşturma olayını ekleyeceğim. kişiler tamamen internete upload ettikleri mp3leri sitede paylaşabilecek, aksi halde size çok büyük bir alan gereksinimi oluşturacaktır. sistemi inceledim gayet kolay bir editlenme şekli var ve herşey çok sade ve güzel. bazı eksikleri var. bunları tamamlayıp güzel eklentiler ekleme çabasındayım. mesela kullancı profil sayfasını bir html editör ile tamamen istenildiği gibi oluşturup değiştirebilme imkanı eklemeye çalışıyorum. bu çalışmalar belki 15 gün sürer bu forumu pek kullanmam aslında ama burası üzerinden yayınlamayı düşünüyorum. farklı bişeyler bulanlar bu başlık altına eklerse sevinirim nitekim template ve mod bulunmuyor bu sistem için.

Çalışman için tebrikler o zaman, oluşturduğun modlar veya geliştirdiğin bölümleri yayınlarsan sevinirim =)
Evet kendi forumundada template ve mod'a rastlamadım şuan araştırmama rağmen.. Bulunca başlık altına ekleriz bakalım..

arkadaşlar benim kullandığım sunucu üzerinden mysql 5 var ve ifdateyi çalıştıramıyorum bu konuda bana yardım edebilirmisiniz?

Üye Girişi yapılmıyo :S

acaba bunda da register_globals on mu olması gerek ben bi localde deniyim yazarım tekrar prowl bu arada foruma giriş şifren varsa benimle paylaşırmısın? bir gezmek istiyorumda kolay gelsin

ProwL' Alıntı:
hmm sql sorgusunda hatamı çıkarıyor ?
ne hata varsa yazda bakalım tekrar bir..

siteye girmeye çalıştığımda aldıyım hata

Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client

birde arkadaşlar ifdatenin forumunda üye oluyorsunuz ve yönetici üyeliğinizi onaylıyor benimki onaylanmıştı ancak hiç bir sorun olmadığı halde şutladılar.

serkanbile' Alıntı:
siteye girmeye çalıştığımda aldıyım hata

Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client

birde arkadaşlar ifdatenin forumunda üye oluyorsunuz ve yönetici üyeliğinizi onaylıyor benimki onaylanmıştı ancak hiç bir sorun olmadığı halde şutladılar.

mysql versiyonuyla ilgili sanırım dediğin gibi

avseq01, p.m ine bakarmısın bu arada

avseq01' Alıntı:
ben hala onay bekliyorum deli olcam

dostum onay tahmini 1 gün sonra fln geliyo. forumunda hiç birşey yok boşuna bakma.

sadece v2.1 in çıktığı bilgisini vericekler forumdan onun dışında ipe sapa gelicek pek bişy yok forumunda.

avseq01' Alıntı:
ben hala onay bekliyorum deli olcam

dostum onay tahmini 1 gün sonra fln geliyo. forumunda hiç birşey yok boşuna bakma.

sadece v2.1 in çıktığı bilgisini vericekler forumdan onun dışında ipe sapa gelicek pek bişy yok forumunda.

ProwL' Alıntı:
mysql versiyonuyla ilgili sanırım dediğin gibi

avseq01, p.m ine bakarmısın bu arada

peki bunu mysql 5 e uyarlama gibi bir şansım yokmu?

arkadaşlar açıkçası tşkler prowl ama sana şöyle diyeyim bu scripti ben dağıttım mafiascriptte türkçeye biraz çevirdim ama sıkılıp bıraktım tşkler genede bu arada tamamen çeviren bir site var www.kukurtlu.com adamdan rica edin verirse paylaşın :)

arkadaşlar türkçeyi yayınlıyorum şimdi sadece support ticketı kullanmadğım için çevirmedim!

http://rapidshare.com/files/12463809/ifdate_english.rar.html

arkadaşlar %97 si türkçe %3 ü de siz çevirin... ama sadece bunla bitmiyor admini ve dosyalarında türkçeye çevirilmesi gerek. yalnız şunu diyim gerçekten kullanımı kolay ve modifiyelerle işe yarayacak bir sistem. ayar yaptıktan sonra paylaşacağım hepsini ....

bırak vermesinler ya ben artık template yapmaya da başşladım:)

ben seni ekledim msn e prowl ama beklemedeyim...

ilk olarak youtube modunu eklyecem siteye modun altyapısını oluşturdum yarın gece biter sınavım var bugün pc başında durmayacam. youtube embed kodunu yazıyorsunuz ve mod sizin için youtube dan videounun thumb resmini, saniye bilgisini, video ismini otomatik olarak alıyor. tamamen kendi yapımımdır belirtiyim. daha sonra kişinin videolarına ve genel video kategorisine ekliyor. Aslında embed kodu değilde sadece urldeki kodunu alıp yapmaya da çalışacağım yarın gece bakalım hayırlısı...

ekip çalışması super kolay gelsın sızlere arkadaslar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri