Demo; http://ifdate.ifusionservices.co.uk/
Download;
http://dl.pr0wl.org/ifdatetrlxPpP
rar pass: prowl
demonun sql u isteyen varsa yollayabilirim =P
avseq01' Alıntı:peki bunun modlarına firmanın forumu üstünden erişemiyoruz? bildiğiniz bir username password varmı forumları için.
ayrıca şuanda phpbb yi içine entegre ediyorum ve %95 oranında tamamladım . videolarım bölümüne normal media player değil youtube üzerinden video ekleme özelliğini ekliyorum. müziklerim bölümüne de flash mp3 player üzerinden playlist oluşturma olayını ekleyeceğim. kişiler tamamen internete upload ettikleri mp3leri sitede paylaşabilecek, aksi halde size çok büyük bir alan gereksinimi oluşturacaktır. sistemi inceledim gayet kolay bir editlenme şekli var ve herşey çok sade ve güzel. bazı eksikleri var. bunları tamamlayıp güzel eklentiler ekleme çabasındayım. mesela kullancı profil sayfasını bir html editör ile tamamen istenildiği gibi oluşturup değiştirebilme imkanı eklemeye çalışıyorum. bu çalışmalar belki 15 gün sürer bu forumu pek kullanmam aslında ama burası üzerinden yayınlamayı düşünüyorum. farklı bişeyler bulanlar bu başlık altına eklerse sevinirim nitekim template ve mod bulunmuyor bu sistem için.
serkanbile' Alıntı:arkadaşlar benim kullandığım sunucu üzerinden mysql 5 var ve ifdateyi çalıştıramıyorum bu konuda bana yardım edebilirmisiniz?
ProwL' Alıntı:hmm sql sorgusunda hatamı çıkarıyor ?
ne hata varsa yazda bakalım tekrar bir..
serkanbile' Alıntı:siteye girmeye çalıştığımda aldıyım hata
Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client
birde arkadaşlar ifdatenin forumunda üye oluyorsunuz ve yönetici üyeliğinizi onaylıyor benimki onaylanmıştı ancak hiç bir sorun olmadığı halde şutladılar.
avseq01' Alıntı:ben hala onay bekliyorum deli olcam
avseq01' Alıntı:ben hala onay bekliyorum deli olcam
ProwL' Alıntı:mysql versiyonuyla ilgili sanırım dediğin gibi
avseq01, p.m ine bakarmısın bu arada
avseq01' Alıntı:bırak vermesinler ya ben artık template yapmaya da başşladım![]()