Türkçe Messenger Web Sitesi için Takım Arkadaşları arıyorum.

DeacoN.FRoST

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum. eğer yanlış yerdeyse mod arkadaşlar doğru yere taşısın bi zahmet.

konuya geleyim. hepinizin malumu olan www.mess.be adresinin Türkçe versiyonunu yapmak için harekete geçtim, domain ve hosting hazır. Download sistemindede kullanacağım script hazır bikaç eksiği var en kısa zamanda hallolacak. www.messturk.com u aldım hostingini henüz açmadım. Sitenin scripti filan hazır olunca açayım istedim. bu sitede bana yardımcı olacak takım arkadaşları, editörler ve yöneticiler arıyorum. Sitede Messengerla ilgili ipuçları, dökümanlar, resimli anlatımlar, görüntü resimleri (display pictures), smileyler, göz kırpmaları, hareketli görüntü resimleri paketleri vs. vs. olacak ellerinde bunlardan olan varsa ve upload yapıp sitede çalışabileceğinize inanıyorsanız benimle temasa geçin. çok yakın bir zamanda iyi yerlere getireceğimize eminim. extra fikirleriniz varsa dinlemeyede hazırım. msn, pm yada bu başlıktan iletişim kurabiliriz. saygılar iyi çalışmalar (msn ve skype bilgilerim profilimde var)
Saygılar iyi forumlar.
Not: Lütfen ciddi ve zaman ayırabilecek arkadaşlar temas kursun.

guzel bır uygulama vakıt sıkıntım olmasaydı yardımcı olmayı dusunurdum ;)

SonDu-Rock' Alıntı:
Yardımcı Olurum İstediklerini Tam Olarak Anlayamadım Msn den İltişime Gecerim Seninle...

merhaba dostum ilgin için teşekkürler msnde bekliyorum detaylı olarak görüşürüz.

by metin' Alıntı:
bende yardımcı olabilirim deneyimim var baya bişeyler yaparım istersen tabi msn adresini ekledim msn inime metin li bişey :D msn i açta konuşalım

ok dostum fatalfix sensin sanırım. online olduğumuzda görüşelim.

Geri