türkçe tercüme yardım!!!

arkadaşım Bence biraz emek harca Sende basit bi şekilde çözebilirsin bunu...

Buraya emek harcamadanmı konu açtım sanıyorsun ?Derdim DVkamera görüntülerini pc'ye aktarınca üzerinde tarih ve saat olsun istiyorum sayfada tarih ve saat eklemeden bahsediyor fakat ben yaptım sadece video üzerine tarihi koyabildim. Sanki bir püf noktasını yanlış yapıyorum gibi ingilizcem sayfayı tam çevirmeme yetmiyor sözlüktende kelimelerin tamamını bulamadım bunun için yardım istedim arkadaşım.

Anlaşılan bu kadar üye içinde ingilizce bilen yok

Agresif olmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Sayfanın tümünü çevirecek kadar vakti olmayabilir hiç kimsenin.
Kelime kelime çevrilmesini beklemek de bence yanlış olur.

Video üzerine tarih eklemek için aşağıdaki kutucuk üzerindeki işaretlemeyi yapmalısınız.Eğer görünmüyorsa, sorunu başka ayarlar içerisinde aramalısınız:

vs11_1_capture_to_timeline.jpg

Arkadaşım derdimi anlatamadımgaliba agresif falanda değilim ilgili sayfayı uygulayıp tarihi bende ekliyorum videoya fakat sayfanın başında add the date\time tarih ve saat ekle diyor saati bir türlü ekleyemedim tam çeviriyi o yüzden istedim tarih tamamda saati ekleyemiyorum acaba bir noktayımı kaçırıyorum bilmiyorum derdim hem tarih onun altındada ilrleyen saat sekmesini videoya eklemek bu sayfada sanki bundan bahsediyor ama neden olmuyor bilmiyorum.

Buraya emek harcamadanmı konu açtım sanıyorsun ?Derdim DVkamera görüntülerini pc'ye aktarınca üzerinde tarih ve saat olsun istiyorum sayfada tarih ve saat eklemeden bahsediyor fakat ben yaptım sadece video üzerine tarihi koyabildim. Sanki bir püf noktasını yanlış yapıyorum gibi ingilizcem sayfayı tam çevirmeme yetmiyor sözlüktende kelimelerin tamamını bulamadım bunun için yardım istedim arkadaşım.

Anlaşılan bu kadar üye içinde ingilizce bilen yok

Arkadaşım Sen sadece bir noktada tıkanmışsın Ve gelip sayfanın tamamını Türkçe'ye çevrilmesini istiyorsun özellikle Kolay kolay kimse uğraşmaz Sayfanın tamamı için....

YaLNIZ_aSİ Adlı üyeden alıntı

Arkadaşım Sen sadece bir noktada tıkanmışsın Ve gelip sayfanın tamamını Türkçe'ye çevrilmesini istiyorsun özellikle Kolay kolay kimse uğraşmaz Sayfanın tamamı için....

Arkadaşım sen yapıcı olmadığın kadar eleştiriyorsunda mademki bir konuda tıkanmışımki doğrudur sen yardım etde görelim bakalım.

Geri