'Türk' mesLekten atıLsın!

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Türk MimarLar Odası’nı örnek gösteren BDP Diyarbakır MiLLetvekiLi Akın BirdaL, 'Türk' keLimesinin ayrımcıLık çağrıştırdığını söyLedi. BDP konuyu MecLis gündemine taşıyacak

100324-birdal.widec.jpg

Barış ve Demokrasi Partisi, bazı meslek örgütlerinin isimlerinin başındaki ‘Türk’ ifadesinin kaldırılması önerisinde bulunacak.

Meclis Genel Kurulu’nda söz alan Birdal, "Ben de Türküm ama bu tür isimler ayrımcılık çağrıştırıyor" dedi. Örnek veren Birdal, Türk Mimarlar Odası yerine örneğin Türkiye Mimarlar Odası denmesi gerektiğini belirtti.

BDP milletvekili, bu konuda kanun teklifi hazırladıklarını ve yarın Meclis Başkanlığı’na vereceklerini söyledi.

Ekli dosyalar

• 100324-birdal.widec.jpg
    100324-birdal.widec.jpg
    12.5 KB · Görüntüleme: 474
bu adam ne sacmaliyor.. ee tabi bukadar taviz verirsen herseyi isterler.. burasini herhalde muz cumhuriyeti sandilar... buranin adi TÜRKİYE CUMHURİYETİ rahatsiz oluyorsan gider baska ulkelerde yasarsin

Türküm diyor kürt milliyetçiliği, kürtçülük yapan bir partiye hizmet ediyor....bunlar nasıl adamlar ...TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

Eski bir Çin Atasözü dermiş ki.....Ben pirinçin içindeki pirince benzeyen taştan korkarım...Bende Türkün içinde Türke benzeyen bu tür adamlardan korkarım

bu adamlar gitsinler de ziya gökalp'ın kitaplarını okusunlar

Bunlar TÜRK kelimesinden bile korkuyorlar,bölücüler!!!

sonunda bu da oldu ya Türk lük ayrım çağrıştırdı ya

Türküm diyor kürt milliyetçiliği, kürtçülük yapan bir partiye hizmet ediyor....bunlar nasıl adamlar ...TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

Eski bir Çin Atasözü dermiş ki.....Ben pirinçin içindeki pirince benzeyen taştan korkarım...Bende Türkün içinde Türke benzeyen bu tür adamlardan korkarım

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Geri