Türk Telekom'dan yeni internet tarifeleri

T-Bag

Theodore
Reaction score
0
8 Mbps Sınırsız tarife ama sınırlı gibi
Türk Telekom'dan Erem Demircan yaptığı sunumda bu fiyatların son kullanıcıya nasıl yansıyacağını da açıkladı. Yeni tarifeler şöyle:

20090513121344.jpg

Bağlantı Hızı Kota Fiyat
8 Mbps 4 GB 29 TL
8 Mbps 6 GB 39 TL
8 Mbps Sınırsız* 49 TL

CHIP Online notu: Burada sınırsız tarife aslında sınırsız değil. Türk Telekom burada "adil kullanım sınırı" diye 15 GB sınır getirmiş durumda. Sınırısz tarife kullanıyor olsanız da ay içinde 15 GB'ı geçtiğiniz anda hat hızınız 512 Kbps'ye indiriliyor ve bir sonraki aya kadar böyle kalıyor. Telekom yetkilileri bu sınırlamayı haksız kullanımın önüne geçmek için
getirdiklerini açıkladılar.

Kaynak :CHİP

8 mbit'lik tarife de sınırsız seçeneği olmadıktan sonra Telekoma Kafam Girsin

SınırLı OLSada Olmasada Telekoma Kafam girsin

saçma sapan bişi olmuş bu remen tuzak hız yüksek ama sınır aynı, sınırıszda ise 15 gb gerçekten çok komik, bizi kısıtlayanda bizden olsa, bizi bu hale düşürenlere kafam girsin....

Yok artık hiç kullandırmasınlar, ne anladık biz bu işten, bir kafada benden....

Ttnet yine yaptı kaşarlığını :D

Arkadaş ben evde de iştede 2 mbps limitsiz tarifye yi kullanıyorum ve ücret olarak 64*2 : 128 lira toplam ayda ttnet'e yani telekoma para ödüyorum şimdi 8 mbps ile sadece 15 gb kullanıp 100 lira civarımı para ödeyeceğim toplamda ondan sonra 15 gb geçerse kuulandığım veri hızım 512 mbps le düşücek yerlerde mi sürünecek ben iki oyun iki filim indirdim mi 15 gb zaten geçiyorum bir kaç gün içinde olmadı bu iş yok telekoma en sonunda o zaman benim de bacağım girsin kafamı sokamam kimse kusura bakmasın : )

Not : yüzüm gözüm mü pislensin arkadaş : ))

İstedikLeri Gibi At OynatıyorLar.Bizden Daha PahaLı Bu İnterneti KuLLanan Başka Bir ÜLke Var mıki?

8 mbit'lik tarife de sınırsız seçeneği olmadıktan sonra Telekoma Kafam Girsin

aynen katılıyorum
zaten 8 mbps olduktan sonra o kotayı aşmamak mümkün değil ki ben 1 mbps lik bağlantıyla aylık ortalama 32gb veri çekiyorum

Allah bunların ve bunları başımıza getirenin belasını versin

hangi yüksek zeka(cesur yürek de diyebiliriz) hazırlamış bu tarifeleri.kendisine bu kadar küfür geleceğini bilmiyomuydu sanki.
YYYUUUUHHHHH OOLLLSSUUUUNNN
MEMLEKETİ SÖMÜRENLERE
VVVVVEEEEEEE ONLARA ÇANAK TUTANLARA...............

Geri