Türk Torrent Siteleri Davetiye Dağıtımı

maskott

New member
Reaction score
0
Torrent Siteleri Davetiye Dağıtımı (Arena-Tr,Bitturk,LeechTurk,Divxturk..)

Torrent Destek

Yakın bir tarihte açılan Torrent Hakkında Herşey | TorrentDestek.Net bir çok Türk torrent sitelerinin Davetiyelerini, Duyurularını, Haberlerini tek bir çatı altında topladı.

İlgili Torrent siteleri:

*Arena-Tr.Com,
*BeyazTorrent.Com,
*Bitturk.Net,
*Divxturk.Biz,
*LeechTurk.Com,
*PazalaTorrent.Com,
*TorrentPlus.Net,
*TrackerTurk.Biz
*Diğer Torrent Siteleri.

Yeni başlayanlar için Torrent nedir? - Nasıl kullanılır? Ratio Nedir ? Nasıl Yükseltilir? Temel Torrent Terimleri, Utorrent Ayarları, Port Açmak, Sitelerin Üyelik Şartları, Kullanıcı Grupları ve Hakları, Uyulması Gereken Kuralları gibi işinize yarayabilecek bilgiler mevcut.

Bizi en çok ilgilendiren yanı ise şüphesiz davetiyeler. Davetiyeler, Torrent sitelerinin yöneticileri tarafından www.TorrentDestek.Net sitesinden dağıtılıyor.

Davetiyeye ihtiyacı olan arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.

Not: 29 Ekim 2010 tarihinde üye alımları kısa bir süreliğine açılacaktır, bilginize...

arkadaşlar

yeni açılan türk torrent sitesine tavsiye ederim . hem filmlerle ilgili hediye bile dağıtıyorlar .

Yeni Torrent

Yazdıklarımı gerçekten okuyor musunuz ? Yoksa ben mi anlatamıyorum ?

1-) Torrent Hakkında Herşey | TorrentDestek.Net sitesine girin,
2-) Üye olun,
3-) İstediğiniz torrent sitesini seçin,
4-) Davetiye isteyin.Bu kadar.
Torrent sitelerinin yöneticileri tarafından en kısa zamanda davetiyeniz gönderilecektir.

Torrent kullanıcılarına 2-3 ayda bir, 1 adet davetiye verilir.Bu yüzden davetiye isteyen herkese davetiye vermem imkansız.Ama Torrent Hakkında Herşey | TorrentDestek.Net sitesindeki davetiyeler yöneticiler tarafından dağıtıldığından adamların davetiye limiti gibi bir dertleri yok.Bilmem anlatabiliyor muyum?

arkadaşlar torrent olayına yeni başlicağım...bo konuda yardım lazım lütfen elinde Torrent Hakkında Herşey | TorrentDestek.Net davetiyesi varsa çok makbule geçer....

arkadaşlar torrent olayına yeni başlicağım...bo konuda yardım lazım lütfen elinde Torrent Hakkında Herşey | TorrentDestek.Net davetiyesi varsa çok makbule geçer....

Elimde torrentdestek.net davetiyesi mevcut email adresini gönder davetiyeyi göndereyim ayrıca TrackerTurk.biz Torrent sitesinin de üye alımı açıktır bilginize :)

Selamlar.

Merhaba pm den torrentdestek davetiyesi için istekte bulundum :)

Geri