Türkan Şoray ve Ajda Pekkan sahne aLıyor

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
'Sinema Benim Aşkım'da tarihi bir an daha... Türkan Şoray'ın bu haftaki konuğu oyuncu oLmak için yoLa çıkan sahneLerin Süperstar’ı Ajda Pekkan...

100218t%C3%BCrkanajda1.hlarge.jpg

Türkan Şoray, sinema yolculuğunu anlattığı ve Cumartesi günleri NTV’de yayınlanan Sinema Benim Aşkım programının bu haftaki bölümünde tarihi bir an daha yaşanacak.

Bir yanda şarkı söyleme hayalini hep yaşatan sinemanın sultanı Türkan Şoray, diğer yanda ise oyuncu olmak için yola çıkan sahnelerin Süperstar’ı Ajda Pekkan.

Biri şarkıcı olmak diğeri ise “artiz” mektebine dahil olmak ister, hayat onlara farklı senaryo yazsa da iki ünlü hiçbir zaman hayallerinin peşini bırakmaz.

İlham Gencer’in, hafiften içlenerek, “ah Türkan’ı sahneye çıkaramadım”, Hürrem Erman’ın da, “biraz siyah saçla yeni bir Türkan yaratırım” dediği yıllardan tam elli yıl sonra ikili hayallerini gerçekleştiriyor ve aynı sahneyi paylaşıyor, hem de bir Dario Moreno klasiği, Deniz ve Mehtap’la...

'Sinema Benim Aşkım', her Cumartesi 20.10’da yayınlanıyor. Programın tekrarı aynı gece 00.10 ve Pazar 16.10’da izlenebilir.

Ekli dosyalar

• 100218t%C3%BCrkanajda1.hlarge.jpg
    100218t%C3%BCrkanajda1.hlarge.jpg
    19.7 KB · Görüntüleme: 2,382
Geri