yok yok bunu tkp ye karsı olarak alma sadece su ankı mevcut anayasada alternatıf anayasa hazırlamak bı tıp boluculuk olarak yargılanmıyormu onu soruyorum sadece...
bnce kominizm uygulana bilse güzel bi yönetim biçimi fakat insan İNSAN olduğu için bu uygulanamaz. hadi herşeyi geçtim uygulandı yapıldı nolucak en küçük birşeyde insanlar eşitlik eşitlik diye ayaklanıcaklar sonra bak sen kargaşanın düdüğüne. çıkabilecek olayları ve oluşacak sonları bi düşleyiniz
en çokta şı düşündürüyor bni biz TÜRK MİLLETİ biraz çakalızdır herşeyde kendimize pay çıkarır herşeyi kendimize yontarız o yüzden bu yönetim biçimi TÜRK MİLLETİNE TERS![]()
yani geçelim bu kominizm i ATATÜRK TÜRK MİLLETİNE en uygun en doğru yönetim biçimini belirlemiştir. Cumhuriyet en iyi yönetim biçimidir değiştiren anlının çatına yer mermiyi![]()
Kisi ve toplumlara hakaret argo yasaktır
Hehe...
Yine anayasa muhabbeti;
@ Vamos Bilen,
kesinlikle dediğin gibi olurdu. Biz bu anayasayla bir halt yiyemiyoruz öyle mi? Biraz hesaplama yap istersen. Ne diyim ben sana acaba siz olsaydınız şimdi biz nasıl olacaktık. Amerika yerine Rusya'ya borçlu;İngiltere yerine Çin ile uzlaşmakta;Almanya yandaşlığı yerine Polonya yandaşı ya da Ukrayna yandaşı olacaktık değil mi??
Takvim onu gösteriyor, ben değil =)
komünizm faşizm gibi kötü bir rejimdir,desteklemiyorum.
sen hangi takvime bakarak böyle konuşuyosun çok merak ettim!..
bu anayasa ile imf ile bütün bağlantılar kesilecek şuana kadar faizlerle yeterince sömürdünüz bu ülkeyi diyerek borçlarda ödenmeyecek!..insanlar günde 15 saati 3 kuruş para almak için çalışmayacak!..günde 8 saat çalışarak devlet insanların ihtiyaçlarını karşılayacaktır!..ülkenin üsleri amerikan askerlerine açılmayacaktır!..tam bağımsız bir türkiye oluşturulacaktır!..bizim yandaşımız ne kapitalist rusya ne çin nede polonya olacaktır!..bizim dostumuz dünya komünist özneleridir YKP gibi mesela!..
o takvim hangi tarihte bidaha bak istersen!..