Türkiye Komünist Partisi - Toplumcu Anayasa

[R]edArmy

New member
Reaction score
0
Türkiye Komünist Partisi'nin yeni hazırladığı anayasa

tkp-1.jpg

İndir

Rar Pass : redarmy@hackhell

not : pdf uzantılıdır

kusura bakmada gayet masumane bı soru sorucam TUrkıye cumhurıyetının bı tane anayasası yokmu her partı kafasına gore bole anayasa hazırlayabılıyomu... pekı bu da bı sekılde anayasayı degıstırmek bı baska bakıs acısıylada boluculuk olmuyo mu

bunuda bölücülüklebağdaştırdınızya...

AKP'nin sunduğu "piyasacı" anayasaya alternatif olarak"toplumcu" bir anayasa hazırlanmıştır!..

desteklemeyenler tabiki olacaktır ama bölücülükle alakası olmadığı düşüncesindeyim!..

saçmalık ya ne komünisti kardeşim fosilleri bile kayboldu dünyada Türkiye de hala kurcalayıp duruyorsunuz.. ama saçmada olsa gayretiniz beni acayip etkiliyor :D % 0,4

yok yok bunu tkp ye karsı olarak alma sadece su ankı mevcut anayasada alternatıf anayasa hazırlamak bı tıp boluculuk olarak yargılanmıyormu onu soruyorum sadece...

bu konu açılmamış mıydı :D:D:D

şu anayasa hani ilk 3 maddenin bile değiştirildiği anayasa değil mi :D

bnce kominizm uygulana bilse güzel bi yönetim biçimi fakat insan İNSAN olduğu için bu uygulanamaz. hadi herşeyi geçtim uygulandı yapıldı nolucak en küçük birşeyde insanlar eşitlik eşitlik diye ayaklanıcaklar sonra bak sen kargaşanın düdüğüne. çıkabilecek olayları ve oluşacak sonları bi düşleyiniz

en çokta şı düşündürüyor bni biz TÜRK MİLLETİ biraz çakalızdır herşeyde kendimize pay çıkarır herşeyi kendimize yontarız o yüzden bu yönetim biçimi TÜRK MİLLETİNE TERS :D

bir başka konu değiştirilemez olan maddeler
1. 2. ve 3. maddeler fakat bunların değiştirilemeyeci maddesini içeren 4. madde herhangi bir koruma altında deel :D yani 4 ü değiştirirsen ilk 3 için bi problem kalmıyor tabi TSK dan anlının çatına mermi gelmeden yapamazlar heralde :D:D

yani geçelim bu kominizm i ATATÜRK TÜRK MİLLETİNE en uygun en doğru yönetim biçimini belirlemiştir. Cumhuriyet en iyi yönetim biçimidir değiştiren anlının çatına yer mermiyi :D

en iyi yönetim biçimiyle nekadar iyi yönetildiğimiz ortada zaten!..milyonlarca dolar dışborç,emekçi halkın durumu ortada!..özaldan kalan miras özeleştirme politikasını son sürat yerine getiren r.t.erdoğan ülkenin emekçi halkını zaten yok denilecek kadar az olan devlet desteğinin tamamını koparmıştır!..artık parası olan okula gidece,parası olan sağlık hizmetinden yararlanacak!..bu ideoloji milete ters diyerek kestirip atamayız!..çözümde yer almayanlar problemin bir parçası olurlar!..sosyalist devrimlerin hiçbirinde zaten bütün halk devrimi sahiplenmemiştir ama sosyalizmin nekadar adil bi ideoloji olduğunu gördükten sonra bütün kiteleler devrimi korumak için canlarını vermiştir!..

ayrıca ülkeler tek başına komünist ideolojiyle yönetilemez o yüzden bir ülke tek başına sosyalist bir ülkedir!..

bence herkesin bu anayasayı okuması gerekir,eşitlikçi insanca yaşamın mümkün olduğu sosyalizmde,ülke nasıl yönetilir görülmüşş olur!..

fa.tit fazla konuşma kimsenin fosilinin kaybolduğu tok lafını bilde konuş

bnce kominizm uygulana bilse güzel bi yönetim biçimi fakat insan İNSAN olduğu için bu uygulanamaz. hadi herşeyi geçtim uygulandı yapıldı nolucak en küçük birşeyde insanlar eşitlik eşitlik diye ayaklanıcaklar sonra bak sen kargaşanın düdüğüne. çıkabilecek olayları ve oluşacak sonları bi düşleyiniz

en çokta şı düşündürüyor bni biz TÜRK MİLLETİ biraz çakalızdır herşeyde kendimize pay çıkarır herşeyi kendimize yontarız o yüzden bu yönetim biçimi TÜRK MİLLETİNE TERS :D

yani geçelim bu kominizm i ATATÜRK TÜRK MİLLETİNE en uygun en doğru yönetim biçimini belirlemiştir. Cumhuriyet en iyi yönetim biçimidir değiştiren anlının çatına yer mermiyi :D

1. kominizm değil "komünizm"yıllardır öğrenemediniz

3.Komünizm/Sosyalizm'i aslında içeriğinde olmayan abartılı eşitlikten ibaretmiş gibi göstermeyin!..

4.Bu düzeni değiştirdiğimiz zaman görüşelim !.. alnımızda TSK'nın yurt dışından alınmış mermisimi olacak yoksa ... Alnımız ak bi şekilde Zafer türkülerimi sözyeleceğiz!..

Kisi ve toplumlara hakaret argo yasaktır

insanın doğası gereği komünizm kaynakların verimsiz kullanımına yolaçar,insan kendi ne kadar kazanacaksa o kadar fazla çalışıp üretir,komünizm bunu kısıtlar,kapitalizm destekler kapitalizm bu yüzen dünyada hakimdir.Bu yüzden okumaya değer bulmuyorum bu anayasayı,tabi adaletsizliğin simgesi kapitalizmden daha adaletli olduğunu inkar edemem komünizmin

Hehe...

Yine anayasa muhabbeti;

@ Vamos Bilen,

kesinlikle dediğin gibi olurdu. Biz bu anayasayla bir halt yiyemiyoruz öyle mi? Biraz hesaplama yap istersen. Ne diyim ben sana acaba siz olsaydınız şimdi biz nasıl olacaktık. Amerika yerine Rusya'ya borçlu;İngiltere yerine Çin ile uzlaşmakta;Almanya yandaşlığı yerine Polonya yandaşı ya da Ukrayna yandaşı olacaktık değil mi??
Takvim onu gösteriyor, ben değil =)

Hehe...

Yine anayasa muhabbeti;

@ Vamos Bilen,

kesinlikle dediğin gibi olurdu. Biz bu anayasayla bir halt yiyemiyoruz öyle mi? Biraz hesaplama yap istersen. Ne diyim ben sana acaba siz olsaydınız şimdi biz nasıl olacaktık. Amerika yerine Rusya'ya borçlu;İngiltere yerine Çin ile uzlaşmakta;Almanya yandaşlığı yerine Polonya yandaşı ya da Ukrayna yandaşı olacaktık değil mi??
Takvim onu gösteriyor, ben değil =)

sen hangi takvime bakarak böyle konuşuyosun çok merak ettim!..

bu anayasa ile imf ile bütün bağlantılar kesilecek şuana kadar faizlerle yeterince sömürdünüz bu ülkeyi diyerek borçlarda ödenmeyecek!..insanlar günde 15 saati 3 kuruş para almak için çalışmayacak!..günde 8 saat çalışarak devlet insanların ihtiyaçlarını karşılayacaktır!..ülkenin üsleri amerikan askerlerine açılmayacaktır!..tam bağımsız bir türkiye oluşturulacaktır!..bizim yandaşımız ne kapitalist rusya ne çin nede polonya olacaktır!..bizim dostumuz dünya komünist özneleridir YKP gibi mesela!..

o takvim hangi tarihte bidaha bak istersen!..

komünizm faşizm gibi kötü bir rejimdir,desteklemiyorum.

sana komünizmin iyi ya da kötü olduğunu savunmayacağım

ama madem o kadar kesin konuştun bana komünizm ve faşizm hakkındaki bilginden biraz bahseder misin

İyi güzelde burda yönetim biçimini değiştirmekten bahsediyoruz üzgünüm ama bunun bu topraklarda TSK var olduğu sürece hiçbir yolu yoktur.Ve bu yüzdende TSK'ya düşman olanlar Türk'e düşman olmuş olur.Siz zaten bu ülkedeki halka düşman olduktan sonra hiçbir şey başaramazsınız.Ama yönetim biçimi değiştirmeden birşeyler yapmaya çalışsanız eminim birçok kişi Amerikadan,AB den ve borçlardan kurtulmak için size ilgi gösterebilir.Ama siz yönetim biçimini değiştirmeye çalıştıkça hiçbir yol kat edemezsiniz.

bu anayasa direk uygulanmak için değil de belki "gaflet" içinde olduğunu umduğumuz akp ye yol göstermek için hazırlanmıştır ha??

sen hangi takvime bakarak böyle konuşuyosun çok merak ettim!..

bu anayasa ile imf ile bütün bağlantılar kesilecek şuana kadar faizlerle yeterince sömürdünüz bu ülkeyi diyerek borçlarda ödenmeyecek!..insanlar günde 15 saati 3 kuruş para almak için çalışmayacak!..günde 8 saat çalışarak devlet insanların ihtiyaçlarını karşılayacaktır!..ülkenin üsleri amerikan askerlerine açılmayacaktır!..tam bağımsız bir türkiye oluşturulacaktır!..bizim yandaşımız ne kapitalist rusya ne çin nede polonya olacaktır!..bizim dostumuz dünya komünist özneleridir YKP gibi mesela!..

o takvim hangi tarihte bidaha bak istersen!..

Ehehe.. Amerika'yı hallettin benim dediğim ülkelere yapılmış borçlar DIŞ borç mu olacak İÇ borç mu sen bana onu söyle =) Valla takvim 05.0.2008 diyor..

Tamamı ile saçmalıyorsun ben o kadar okuyacağım meslek sahibi olacağım, gidicem bilgisayar mühendisi olucam elin bilmem ne mesleğindeki adamla aynı parayı alıcam öyle mi ? Ne ala memleket be.. O zaman hiç okumamış adam çıksın devlet lideri olsun var mı böyle bir şey??

Doğru ülkenin üsleri amerikan askerlerine açılmamı madem ki çok biliyordun zamanında sen amerikaya kafa tutsaydın. Neden tutmadın olup biten bir olaydan sonra mı hesap soracaksın?? Neden zamanında sormadın hesabını kesmedin??

Ehehe.. Söylediklerine hiç bir söz bulamıyorum... Dostum komünizmin çıkış yeri Rusya'dır! Anavatanı orasıdır onu yok saymak nasıl bir düşüncedir anlamıyorum..

Siz dostlarınızla kalın bende dostlarımla kalayım en iyisi bu :goz:

Geri