Türkiyede : hepimiz Hrant ız denildi.. peKi onLar ne yaptı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
Gazeteci Hrant Dink İstanbul’da defnedilirken, başta Ermenistan olmak üzere, yurtdışında protesto gösterileri düzenlendi.

Ermenistan’ın başkenti Erivan’da binlerce kişi Hrant Dink’in öldürülmesini protesto etti.

Dink’in büyük bir fotoğrafını çiçeklerle süsleyen ve mumlar yakan kalabalık, Türkiye’yi eleştiren pankartlar taşıdı.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen gösteride Ermeni toplumuna mensup yaklaşık 500 kişi Türk büyükelçiliği önünde toplandı.

Yasa dışı örgütlere mensup bazı grupların da destek verdiği protesto gösterisinde polis, büyükelçilik binası yakınında barikat kurdu.

Göstericiler, soykırım iddialarının tanınmasını isteyen pankartlar açtı.

Hollanda’nın Lahey kentinde ise yaklaşık 500 kişi “Bugün hepimiz Hrant Dink’iz” sloganları atarak yürüdü.

Gösteride Türkler ile Ermeniler arasında diyalog çağrısında bulunuldu.

Dink’in ölümü Kudüs’te de bir protesto gösterisine neden oldu.

Ermeni toplumundan yaklaşık 80 kişilik bir grup, Türk başkonsolosluğunun önünde Türk bayrağı yaktı.

Göstericiler Türkiye karşıtı sloganlar atarak dağıldı.

kaynak : gencturk haber

not : flash tv de goruntulerıde vardı Türkiyeye kufur edip Türk bayrakları yakıyorlardı cesitli yerlerde..

evet hepsi ermeni

ve bence tamamen de ermeniler

erzurumda da ermeni vardı
karsdada ermeni vardı

hatta türk kadınları çocukları katledilirkende ermeniler vardı....

binlerce türk katledilirken de ermeniler ve fransızlar vardı hatta içerdeki uşakları köpekleri vardı

birileri bundan sonra çıkıpda Allahu ekber dağlarında ölen binlerce vatan evladınada bişeler söylerse hiç şaşmam artık doğu cepehisinde

hepiniz ermenisiniz demi

anlayana sözüm.......

anlamadığım bişey o çocuk bu adamı niye vurdu tamam ereni ve türk düşmanı da onu öldürmesi trkiyeye daha fazla yarar getirmedi işte türkler hep ermenileri katletdi ermeni soykırmı cartdı curttu söyleniolar bence çocuun yerinde olsam parasını çalmak için ölürdüm derdim ülkem için milliyetcilik için demezdim çünkü bazı şeref.. ler bunu koz olarak kullanıo ya anlamadığım bişey neden türkiyeyle çok uraşıldığı yok kürt sorunuydu şuydu buydu yeter artık türkiyeyle uraşmasınlar bu topraklar türklerin kanıyla bu sınırlar kanla çizildi burda türklerden başkası barınamaz yeltenirse intikamımız kötü olur. ya kardeşlerim valla ATATÜRK Ü ÖLE ÖZLEDİMKİ BEN GÖREMEDİM AMA HALA KALBİMDE GELSEDE ÖMÜR BOYU ÜLKEYİ O KORUSA TÜRKLERE GEREKEN DEĞERİ ATAMIZ VERSE NEDEN HEP TÜRKLERE KÖTÜ DENİLİO afadersiniz bunu sölicem kanal d de bi gün haber veriliodu spiker habere girerken şu sözleri sarfetti sayın seyirciler sadece türkiyede görülebilicek bir olay dedi o gün den itibaren kanal d haberi izlemiom izlenmemelide ülkemizde çoğu şey satılık gençliğimiz hariç o da olmasa vay halimize. mesajımı silmediğiniz için teşekkürler vatanımı seviyorum ve haksızlıklar beni çok üzüyo

bence yeni bi soykırım şart çok ermeni türedi bunlarıda bi silelim bu topraklardan görsünler bi daha bi topraklar üzerinde kimse ermeni lafı yapamasın
HEPİMİZ ERMENİYİZ.............:D:D:D
.................... anlayana

o cenazeye katılan insanların arasında dalgalanan Türk bayraklarını göremeyince zaten oradakilerin ülkemizi temsilen gitmediğini anladım...

Herkesin Bizim Kadar İnsancıl ve İyi Niyetli Olacağınımı Sandınız... Türkün Türkten Başka Dostu Olmayacağı Ortada...

iSpiK' Alıntı:
Ermeni toplumundan yaklaşık 80 kişilik bir grup, Türk başkonsolosluğunun önünde Türk bayrağı yaktı.

not : flash tv de goruntulerıde vardı Türkiyeye kufur edip Türk bayrakları yakıyorlardı cesitli yerlerde..

bunların haberi yok tabii o yaktıkları bayrak için gerekirse bütün ermenileri yaakarız.....Allah Allah insanı çileden çıkarıyorlar....:mad: :mad: :Sopa :Sopa

durum hiç iyi degil allah yardımız olsun

ALLAHA ŞÜKÜR MÜSLÜMANIM

ALLAHA ŞÜKÜR TÜRK OGLU TÜRKÜM

arkadaşlar kusura bakmayın ama onlar bu REsmi hakettiler..
Türk BAyrağını yakmak onların ne haddine..:kurban olurlar o bayraga..
:angry

1sc0rp!tX

tek kelimeyle süper

gercekten bunu hakkettiler hakkını vermek lazım

Umarım foruma yazmak bize yetmezde biraz da icraat gösteririz arkadaslarım..
Zaman birlik dirlik zamanı,zaman kardeşini-düşmanını bilme zamanı...
Apo'yu özledim diyenleri yüceltenleri silme zamanı...
Zaman uyanma zamanı..

ee tabikide hakettiler..:D ehuehehe

pankart :D herşeyi açıklıyor aslında ama, sonuçta onlar da bu emperyalist oyunda piyon gibi oynatılıyor.. bu olanları gördükçe üni de tarih hocamızın bi lafı gelir aklıma, yunan ve ermeniler kendi babalarının sayılarını kendileri bile bilmez derdi.. dün fransa vardı ondan önce hollanda şimdi de abd abd nin olduğu yerde ingiltere zaten eksik olmuyo, kahrolsun siyonistler!!!

ases' Alıntı:
o cenazeye katılan insanların arasında dalgalanan Türk bayraklarını göremeyince zaten oradakilerin ülkemizi temsilen gitmediğini anladım...

dün hulki cevizoğlunun programında hulki cevizoğlu söyledi,bi tane bayan cenaze törenine elinde türk bayrağıyla gitmek istemiş ama gösteriye katılmasına izin vermemişler,provakasyon olur diye..

BU ÜLKEDE TÜRK BAYRAĞINI TAŞIMAYI DA PROVOKASYON SAYIYOLARSA ve bunu bir ermeni için yapıyolarsa; (öldürülmesini onaylamıyorum,adalet cezasını vermeliydi) BEN BÖYLE İYİNİYET VE HOŞGÖRÜNÜN TA.....

dün "hepimiz ermeniyiz" sloganlarını "bir iyi niyet simgesi" kabul eden zeki

arkadaşlarımız bugün de ermenistandaki türk'e karşı yaşanılan bu gösterileri de

"iyi niyet simgesi" olarak kabul etsinler bakalım.. yazık ki anlamıyorlar, bu vatana

ne ermeniden, yunandan dost olur, ne de bu vatanın gerçek sahiplerinden

ONLARA dost.....

turk hard senin bahsettigin bi polyanada var bide bizim hrat cılarda

polyana tecavüze ugramış tecavüzcüyü yakalamışlar polyanaya demişler sana tecavüz eden bu

polyana := öle yapmak istememiştir

Siz " Irkcısınız " diyen arkadaşların yorumlarını almak isterim bu konuda Saol İspik

TuRK_HaRD' Alıntı:

"iyi niyet simgesi" olarak kabul etsinler bakalım.. yazık ki anlamıyorlar, bu vatana

ONLARA dost.....

Sana KesinlikLe katılıyorum..NE ermeni ne de yunandan dost olunmaz..

savaskayaa' Alıntı:
turk hard senin bahsettigin bi polyanada var bide bizim hrat cılarda

polyana tecavüze ugramış tecavüzcüyü yakalamışlar polyanaya demişler sana tecavüz eden bu

polyana := öle yapmak istememiştir

:durdurun biz mi anlatamıyoruz yoksa onlar mı pembe gözlükerini çıkarıp atmak

istemiyorlar bilmiyorum.. haklısın, bu kadar polyannacılık herkesi aşar..

TuRK_HaRD' Alıntı:

ONLARA dost.....

aynen kardes sana katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri