Türkiyedeki Spor yorumcuları

omemo

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar,kusura bakmayın şahsi görüşümdür..Televizyonda konuşan kişinin benim evimde misafir biri olduğunu düşünüyorum..Ona göre edepli,terbiyeli ve de dikkatli tavır sergilemek ve konuşmalar yapmak zorundadır..Ben 28 yaşında evli biriyim..İçimizde aile babası annesi olanlarımızda vardır..Fakat RTÜK ün yetersiz ve çaresiz kalışından ötürü spor haberleri değil kahvehanedeki gürültü ortamı oluşturmaktadırlar..
( kahvehane diyerek rencide etmek istemiyorum,fakat orada ki hal ve tavırlar biraz daha lakait olabilir herkes birbirini tanıdığı için),

Tekrarlamak istiyorum; Benim evimde tv de konuşan kişi evimde misafir gibidir..Aksini düşünen vede isteyen varsa onada saygım vardır..!!

Osman Tamburacı gibi bir kişiyi tv karşısında görmek istemediğimden dolayı şiddetle kendisini tv den çekilmesini öneriyorum...

Takdire şayan kişilerin ismini verebilirim;

1-Burcu Esmersoy
2-Ercan Taner
3-Okay Karacan
4-Gültekin Onay
5-Rıdvan Dilmen
6-Halit Kıvanç
7-Ertem Şener

Bu kişiler belli kanallarda toplanmış olabilirler..Fakat sadece spor konuşabilen kavgası gürültüsüz, herkesin tane tane söz aldığı,kullanılan cümleleri sanki günler öncesinden hazırlamışlar.işte bu sekilde evimde misafir olmayı başarabiliyorlar ...TRT ekibini hiç saymıyorum çünkü;ciddi yayıncılık..!!
Bu arada Tv lerden çekilmesini istediğim kişiler;

1-Osman Tanburacı
2-Adnan Aybaba
3-Hıncal Uluç
4-Ümit Aktan
5-Aziz Üstel
6-Gökmen Özdenak

Bu şahısların ne konuşması nede futbol bilgisi nede bir parça saygıları vardır..Böyle kişilerin TV den derhal uzaklaştırlılmalıdır..Çocuğumuzun eşimizin ve kişisel ruh sağlığımız için Ben bu kadroyu RTÜK e bizzat yazılı ve imzalı olarak dilekçe vericem..!!

Ayrıca Fatih Terim gibi bir Türk futbol dehası kişiye uzanan diller kırılsın..Evet adam böbürlü biri biraz vede kontrolsüz şiddet uyguluyor bazen...Bende koyu fenerbahçeliyim ama adam herşeyi hak eden,tüm saygıları ve iltifatlara yakışır bir kişi..Gidin de Türkiye ye yarı final oynatın bu kadroyla..Fatih Terim bize bir nimettir nimet...!!!
Adamın ne ailesine nede şahsına hiç kimse rencide edecek bir şey demeye hakkı yokmuş gibi görüyorum...!!!

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim..Saygılarımla..İyi forumlar hepinize

yorumlarında katıldıgım noktalar var ancak elestırı yapan ıyı yazarlarımızda var. ıstemedıgın yazarlar ıcerısınde gercekten futbolu bılen ve elestırılerınde haklı olan kısıler var.. tesekkurler

Ümit Aktan gibisi mi var ya.. Radyodan maç anLatmakta onun üstüne yok bence.. Ertem Şener gibi baLe anLatmıyor adam maç anLatıyor.. ;)

n€d!mßuг@ĸ;3489029' Alıntı:
yorumlarında katıldıgım noktalar var ancak elestırı yapan ıyı yazarlarımızda var. ıstemedıgın yazarlar ıcerısınde gercekten futbolu bılen ve elestırılerınde haklı olan kısıler var.. tesekkurler

Evet iyi kişiler var adını listelemediğim..Mesela Ahmet Çakar, doğru skor tahminlerinde bulunamasada ukalacı bir tavır ile doğru şeylerden bahsediyor..Faydasız biri diyemem

Geri