Türkiye'den İsrail'e İLK TAVIR

nomad03

New member
Reaction score
0
Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç İsrail'e sert çıktı. Türkiye'nin ilk etaptaki tavrını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç İsrail'in Türk gemisine yaptığı kanlı saldırıyla ilgili olarak kameraların karşısına geçti. Arınç, Erdoğan'ın yurtdışında olması hasebiyle Başbakan vekili sıfatıyla konuşuyordu.

Önce üzüntüsünü dile getirdi. 'Saldırı karşılıksız kalmayacaktır' dedi. Ardından da Türkiye'nin ilk tavrını açıkladı: Büyükelçimiz geri çekildi. İsrail'le 3 tatbikat ve Genç Milli Takımımızın maçı iptal edildi

SALDIRIYI ŞİDDETLE LANETLİYORUZ

Arınç İsrail'in yaptığı saldırıyla ilgili şöyle konuştu:

Türkiye Cumhuriyeti bütün kurum ve kuruluşlarıyla gelişmeleri yakından takip etmektedir. Türkiye uluslararası hukukun bütün imkanlarını kullanacaktır. Yaklaşık 35 aydır ambargo uygulanan Gazze halkına insani yardım taşıyan gemiler bugün sabah saat 04.20 sularında İsrail tarafından saldırıya uğramıştır. İsrail Hava Kuvvetleri'nin tamamen sivil gemilere yaptığı bu saldırıyı Türk Milleti ve hükümetimiz adına şiddetle lanetliyoruz.

İsrail yardım gemilerine saldırdı.hükümet : ''kınıyoruz''
İskenderun'da Deniz Üst Komutanlığı'na bağlı İkmal Birliği'ne teröristler saldırdı.hükümet : '' kınıyoruz''
tabi tabi kınamaya devam edin.çok utandılar,yerin dibine girdiler utançlarından.bi daha yapmazlar ..........!!!!!!!!!!

Yetmez!!! Uluslararası sularda seyreden Türk gemisi Türk toprağının parçasıdır.
Saldırı Büyük Türk Ulusu'na; O'nun Yurduna ve Onuruna yönelmiştir.

T.C. Hükümeti Türk Ulusu'nun onurunu en güçlü ve en hızlı biçimde korumakla vazifelidir!!!

Bu tavrın karşığı açık açık savaş ilandır. Bu savaş ilanını yapacak ve geri adım atmayacak cesaretli bir hükümet bekliyoruz.

1000 yılı Aşkın Türk Devleti Böyle 60 Yıllık Bir Devlet Karşısında Küçük duruma Düşmemeli .. Bu ŞErefsizler Osmanlı Tokadını Unutmuşlar .. Türk'ün gücünü Göstermek Gerekiyor :goz:

Bu tavrın karşığı açık açık savaş ilandır. Bu savaş ilanını yapacak ve geri adım atmayacak cesaretli bir hükümet bekliyoruz.

yok ustam imkansiz ole bir hukumetin gelmesi.. ben neden akp karsitiyim umarim herkes anliyordur beni... ulkemizde millet vekillerimizin ustunu dunya tarihinde (cumhuriyet tarihini de gectim ) ilk kez abd askerleri ve ajanlari aradi.. akp hukumeti doneminde.. ve akp bu olaya sessiz kaldi... ikincisi ilkkez bizim askerimiz bizim ulkemizde abd askerleri tarafindan olduruldu.. ve bu olayda da sessiz kalindi... simdide israilin yaptigi sey... yok ustam bu hukumetten bir cacik olmaz... bizim butun onurumuz serefimiz bunlar sayesinde yok olup gidiyor...

İsrailin yaptığı savaş gerektiren bir suçtur ve isralle savaşmak abd ile savaşmak demek.Savaş çıkabilir ortalık karışacak..

Bir oyun seziyorum göndermeyin vururuz dediler neden hala gönderildi gemiler 1 aydır bütün şehirlerde çok yoğun kermesler düzenleniyor bu hükümetin israille bir oyunu gibi geliyor bana israilin bir askeri vuruldu 1 ay filistini bomba yağmuruna tuttu gerisini siz düşünün

kiniyoruz ama adamlar yapacaklarini yapiyo yeniden artik bi dur demek lazim cok oldular

kurban olduğumun seçimi ne vardı azıcık erken olsaydın .. eğer iki ay sonra seçim olsaydı bu hükümet israil e bomba yağdırır denizden karadan çıkarma yapardı... şimdi sadece kınama yakında israil adanayı vurur daha şiddetli kınarlar.. bekleyelim neler olacak :thumbdown:

küçücuk ülke ülke cak nükleyeri yansın hepsi tohumuna paramı saydık aq rahmetli hitler biliyomus abi zamanında adam bak simdi basımıza cıktılar hitlerin yapamadıgını biz yapalım baride dunya adam yürek görsün

Savaşacağızda nasıl, ordumuzun sahip olduğu uçakların neredeyse hepsinin modernizasyonu vs israil yapıyor. Bizim uçaklar havalandığı an düşerler.
Teknolojik alanda pek birşey yapabileceğimizi sanmam ama iş tüfekle cepheye çıkma olsa şansları yok.

bu israil i susturmanın tek bi yolu var savaş açmak ve g.t kadar israil e ne olduğunu göstermek.

ama şu da var israil yalnız değil başta abd olmak üzere bir çok yandaşı var.savaş açsak bile abd karşı çıkacaktır ki onlar ne yapar bu durumda hiç bilemem.

asırlardır bu yahudi ırkından insanoğlu özellikle müslümanlar çok çektiyse,israil in yıkılması ile anca rahatlayabilirler.

bunun tek çözümü budur.bunlar ne insanlıktan ne de hukuktan anlar.

kendisine gelen peygamberleri öldüren lanetlenmiş bi ırka insanlık ve hukuk öğretilemez...

kıçları kınalı sersfsizlerin daha nerelerini kınayacagız...bu tamamamen TÜRK ULUSUNA YAPILMIŞ HAKARETTİR....NE BEKLENİYOR...Üzgünüz yanlış oldu özür dileriz falan mı...hadi onlar öyle dediler Kapanacakmı bu hakaretin üstü....???

ALLAH belalarını versin. arkadaşlar birbirimizi eleştireceğimize düşmanımız ortada birlik olup onların canına okuyalım. onların da istedikleri tam olarak bu bizi birbirimize düşürmek yani böl-parçala-yönet.

adamlar 2 askerimiz öldü bahanesi ile filistini yerle bir ettiler biz bu kadar şehit verdik kınamayla yetiniyoruz akıl alcak bişey değil çıkacaksın basın toplantısında açık ve net bi şekilde 16 askerin karşılığı savaştır ordularımızı ve eli silah tutan kim varsa gideceksin yerle bir edip geleceksin ama ne yapıyolar şiddetle KINIYORUZ kınadınız şehitlerde rahatmı etti allah için adam 3 gün önce yine bu forumda okuduğum gemileri vururuz tehdidine nasıl en başında tehditle cevap verilmez onlar seni tehdit ettiğinde çıkıp açıklama yapsana sen gemilerimizi vurduğun an ordularımız ve savaş uçaklarımız ve savaş gemilerimiz yola çıkmış olacak desene sende adamlar tehdit ediyo bide üstüne sözündede duruyo gelip gemilerimizide vuruyo biz ne yapıyoruz KINIYORUZ

Saygılarımla

Ya ne savaşı arkadaşlar saçmalamayın "banane" arkadaşın da dediği gibi bu bir düzmece organize edilmiş bir tahrik gibi bişey. İsrail defalarca gelmeyin vururuz dedi. Yinede gittiler onlarda vurdu. İsraili durduracak hiçkimse yok. O yüzden bu adamlar yaparız dedimi yapar.

Şuan İsrail Filistin ile savaş halinde. Senin gönderdiğin gemilerde "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YARDIM" gemileri değil. Tamamen kendi insiyatifleriyle yola çıkmışlar.. Sen adamın düşmanına yardım gönderirsen adamda seni vurur. İlk tahriki yapan sensin. Peki İsrail geminin ambarına 2 kasa müimmat atsa dünyayada "gazzeye silah taşıyorlardı" dese ne diyeceksin?

Tamam İsrailin yaptığı operasyon tambir katliyamdır. Ama bu katliyamın tek sorumlusu İsrail değil aynı zamanda gemilerin kalmasına izin verenlerdir. Adamlar vururuz dedi vurdular. Bile bile lades yani...

Sen önce dağlarındaki pkk itlerini temizle ondan sonra elin arabını kolla...

Geri