Türkler sınırımıza ateş açtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogamemanya

New member
Reaction score
0
Kürt partisi, Türk topçu birliklerinin, Zaho'ya bağlı Şırnış ve Avagüze köyü arazisine ateş açtığını iddia etti.

28.01.2007 00:20
Irak sınırında konuşlanan Türk topçu birliklerinin, Habur Sınır Kapısı'nın karşısındaki Zaho kentine bağlı 2 köyün arazisine gizlenen PKK'lı teröristlere karşı ateş açtığı öne sürüldü.

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin lideri olduğu Kürdistan Yurtsever Birliği'nin internet sitesinin iddiasına göre, sınır bölgesindeki Türk ordu birlikleri Zaho'ya bağlı Şırnış ve Avagüze köyü arazisini top atışına tuttu. İddia, bölgedeki bir tanığa dayandırılırken, ölen veya yaralanan olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.

Kürdistan Yurtsever Birliği, İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına katılmak üzere Davos'ta bulunan Abdullah Gül'ün,, Irak'ta PKK sorununun çözüme kavuşturulmaması halinde, Türk ordu birliklerinin Kuzey Irak topraklarına girmek zorunda kalacağını hatırlattı.

kaynak: habertürk.com

operasyon duzenlersek tam duzenlerız yani ya tam ya hic böle uzaktan fılan yapıcagımızı sanmıyoRum..
ki bunlar yıllardır olan seyLer sınır ötesi operasyon en basıt ornegı kan uykusunda bi paşa anlatmıstır..

Töbee töbee...Hala sınırımıza diyo..Lan geri zekalı senin sınırın felan yok.Ora ırak sınırı..Ve öleki sen oraya birtaraftan girip öbür tarafından çıkmadığımıza şükretmiyor da ateş açıyolar diye birde artistlik taslıyon...:mad:

Yaa anlamadığım Türkiye böle her lafı yutarak daha ne kadar devam edebilir...

Haber için saoalsın dostum..Gene gerildik ama olsun...;)

Ya bunlar da sorun war anlamıyorlar..!

Ne sınırı ulan!senin seiğil Irak sınırı..İyice birşey yapacaz sanmaya başladılar..

Operasyonlar sıklaşsa daha da iyi olacak..

Siz Sınırımız Dedikçe, Daha Neler Göreceksiniz...

bu ne abi böyle sapanla kuş avlar gibi :)
hiç zannetmiyorum böyle bişey olduğunu ama türkmenlere saygısızlık olursa gereken o zaman yapılır =)

Bizimkiler hedefi şaşırmış aslında erbili bombalamak gerek. :mad:

Adamlar Sinir Dio Yaa Kendi Devletimizin icinde Ayri SInir Cizmeye Kalkan Herkeze Ates Acilir

sabrederiz sabrederiz sonunda kıbrıstaki gibi kimse bizi durduramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri