Türkleri kovacakmış!

bu nedir ya :D çokta tın kovsun gözü yiyorsa :D adam yerine bile koymuyorum ya :D "Türkleri kovacağım" bu lafı tarihte kaç kişi söylemiştir hepside sözünde durmuştur he :D analdan fırlama

Adı Geert'miş.. Hadi Len G..t. Ya Olum Sen Ne Gerizekalı Bi İnsanmışsın Ya.. Bende Sana En Ağır Hakarette Bulunuyorum.. Sana Küfür Ettiğimide Bilmeni İstiyorum. Hadi Bize Savaş Açsana.. Hem Türkleri Kovacakmış. Lan Sen Türkleri Hollandadan Kovsan Senin Ülken İflas Eder. Ekonomin Çöker. Lanet Olsun Sana Bee. Zaten Ufak Bi Aklın Olsaydı Türklerle - Müslümanlarla Uğraşılmayacağını Sezerdin..

Bir Amerikalı Sana Şöyle Der..: '' Heyyy Adamım Sen Ne Halt Yiyorsun..Başın Büyük Belada Dostum.. Türkler Yakında Dünyayı Fethedince Senden, Senden Olmazsa Soyundan Bunların Hesabını Sorarlar..''

Şunun Tipe Bak..

Gertin kovmak istediği şahıslara sorsalar Türküm diyemez Türkiyeliyim der sanırım.

Vatansız Milliyetsiz Haysiyetsiz olanlara Bu Dünya her daim dar gelir her daim aşşağılanır adi muammelelere maruz kalırlar.

Bir metre seccade için Vatansızlık yapana Milliyetsizlik yapana değil Hollanda Dünya dar gelir.Çünkü nankörlükleri benliklerini esir almış Allahın verdiğini beğenmez şükür etmezler illaki onlar cennette olmalılar bu dünya onlara cehennemdir zaten....

adamın fikirlerine bakınca bizdeki din düşmanı ateist kesimin ifadelerinden hiç de uzak değil

müslümana lafım yok ama öğretileri yanlış; yani , din olmasın sadace adı müslüman olsun
saygım var ama ab'ye girmesin; yani , .... git diyecem ama büzük korkusundan diyemiyorum

adamlar zaten kafir kendilerine göre doğru olanı yapmaktalar
ya bizim içimizdekiler ?
ya dinini adam gibi yaşayanlara itikadı bozuk olan bi yerden - irandan - örnek verenler diyenler ???

biz önce içimizdeki temizleyelim , onlar zaten adam olacaktır .

..:.. Ben hollandalılara mesajımı Rianne diye bı kızla ılettım eskıden, ondan sewmezler bizi ibişler :D :D :D bi halt yiyecekleri de yok öle ancak oldukları yerden atar tutarlar eskıden olsa osmanlı laf soleyene hop al bı sefer baş baş ustunde koymasmıs sımdı ole degıl tabı konusur pzwvnkler ..:.. Devran döner sap döner bir gün gelir hesap döner ..:.

Hollandadan türkleri kovsa aç kalır bu sokak iti ..
Yakın arkadaşımın babası hollandada 20 seneye yakın ahçılık yaptı ..
En önemli ve ağır iş sahalarında türklerin olduğunu ve türkler olmasa hollandanın bitik olduğunu söylerdi ..
Kov da görelim kalıbının ölçüsünü ...

Bu adam basbakan olabilecek kapatisede ama hicbir parti bununla beraber bir koalisyon kurmaz. Gecen hafta belediye secimlerinde basarisini gösterdi. Kabine Afganistan savasina devam mi tamam'mi konusunda anlasamadi ve yikildi. birkac ay sonra erken secim var. Bu adam kazanirsa sasmayin. Bazi konulari cok gercekci ve gercekten hollandada sorun yaratan seyler. Mesela, radikal islam'in yayginlasmasi bide kara carsaflar/türban/basörtü cahil hollandali insanlarda bir korku yaratiyor. Müslümanlar ve baska etnik gruplarla (Hollandada bunlara allochtonen diyorlar) cok iliskisi olmayanlar bu adama kesinlikle oy vereceklerdir ve tabiki hollandadaki asiri dinci kesimde verecektir.

Kisacasi, b.ku yedik

Hollandada iyi, güzel, medeniyetli ve normal olan Müslümanlar bundan yara alacaklari kesin. Radikalci islamcilari bende istemiyorum, seriat isteyenler, kadinlari sünnet edenler hepsi def olup gitsin.

topitoş kılıklı herif vatandaşın mal varlıkları ile bankalardaki mevduatını karşılayabilecekmiisin :sneaky2: mok kovarsın ekonomin çöker zalak :sneaky2: sen önce afrikalıları kov :mad:

bu nedir ya :D çokta tın kovsun gözü yiyorsa :D adam yerine bile koymuyorum ya :D "Türkleri kovacağım" bu lafı tarihte kaç kişi söylemiştir hepside sözünde durmuştur he :D analdan fırlama

Ne yorumlar var ölecem ya :D

Geri