Türksat'ın UYDUNET'i, TTNet'i solladı

3mr

£ м ρ α χ
Reaction score
0
473620090606100454758.jpg

Türksat A.Ş.'nin UYDUNET hizmetinde başlattığı yeni tarife ile, 10 Mbps hızındaki internet erişimi artık, ayda sadece 29 TL’ye veriliyor.

4 Haziran 2009 tarihinde başlayan yeni tarife ile UYDUNET aboneleri, 10 Mbps hızında 5 GB kotalı interneti aylık 29 TL’ye, 10 Mbps hızında 8 GB kotalı interneti 39 TL’ye ve 15 GB kotalı interneti ise 49 TL’ye alabilecek.

UYDUNET aboneleri, sahip oldukları gerçek internet erişimini kendileri kontrol edebildiklecek. Aboneler kullandıkları kadar ödüyor ve en fazla ne kadar ödeyeceklerini de önceden bilebiliyorlar.

Kullanan arkadaşlar varsa, TTNet'e gore avantajlarını ve nerelerde kullanıldığını yazarsanız seviniriz.. TTNet kurbanı arkadaşlara yol göstermek adına =)

Çok MasrafLı oLdugunu duymuştum Maddi DegiL Taßi ßu Masraf UğraşıLMaz..

Nasıl geçildiğini ve masraflarını öğrendikten sonra bu hıza, bu fiyat ülkemizde çok iyi.

alt yapısı ne kadar ii..kopmalar sorunlar yaşanır mı güvenemiosun hemen..biraz zaman gerek bence..

ya abi bu uydu neti kim nerde nasıl bağlıyor bilgisi olan vramı acaba kim ilgileniyor bu işle ???

ttnetten çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim benim oturduğum yerde bina altı kutulara kadar fiber kablo döşendi netin en yoğun olduğu saatlerde 120kb ile download yapıyorum gece 150ye kadar çıktığı oluyor 1mbps bağlatının son 5 aydır toplam 1-2 saat internetsiz kaldım

uydunet içeri ttnet dışarı 3g sen kapıda bekle

bende uydunet kullanıcısıyım ve gayet hızlı olduğunu düşünüyorum hem özel hizmetleri var örn. internetinizde sorun olduğunda aramanıza gerek yok kendileri geliyorlar :D

buraya gelsin gözüm kapalı gecıcem ..ttnet bıttı artık gozumde

İftardan sonra ilk iş aşağı inip kablonet kutusu varmı yokmu bakmak olacak =)

uydu neti 9 aydır kullanıyorum 512 sini sınırsız 24 4gb veri indirebilirsin hiç kopma falan olmuyor
ayrıca 18.5 tl ödüyorum

Ben de meraklıydım NETLİMİTSİZ'deki hızım 1 Mbit'e sabitlenince ama artık 6'ya sabitledik. Hattım bu kadarını destekliomuş. 720'yle DL yapıyorum daha ne isteyeyim ki?

Geri