T T N E T i protesto etmeye hazırlanıyorlar... .

antiix

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar PCnet dergisi, Türk Telekom'un fahiş ADSL fiyatlarını protesto etmek için bir imza kampanyası başlatıyormuş Dünya standartlarının çok altındaki hız ve çok üstündeki fiyatları kabul etmek istemeyen herkes bu girişime katılabilir. www.pcnet.com.tr/adsl adresinde mevcut ADSL abonelerinin ve henüz abone olmayanların imzalayabileceği iki farklı form bulunuyor.

bende imzaladım sanmıyorum ama belki işe yararda 2 mgbıt kullanrız aynı fıyata =P

adamlar inek gibi sağıyor bizi..
neden sagdıkları ineklerden aynı süt miktarını alıcakken bu ineklere daha fazla masraf yapsın ki..;)

(teşbihte hata olmas)

:) Milletimin gozu mu açılıyo yoksa gene mi gostermelik protestolar mı izliyoruz...

vodafone ingilterede aylık 25 pound yaklaşık 69 ytl karşılığında 8 mbps adsl satacak+modem bedava biz nelerle uğraşıyoruz.

valla ben daha onceden bu siteden protesto etmiştim.. ama 2milyona yaklasan adsl kullanıcısı olmasına ragmen protesto eden 5000-6000 arası kişi.. ulkecek uyuyoz ve hala para kazandırıyoruz.. isalla duyarlılar 5 dkkasını almıcek bu uygulama icin imza atar.. imza atılmıs olsada hedeflenen amaca ulasılır...

hemen bi imza chakalım. şuanda ttnetle alakam yok ama bu ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor:)

inşallah bi yararı olur ..

evet protesto iyi sesimizi duyarlarmı takarlarmı o bilinmez ve bu konuyu her yerde yaymak gerekir diye düşünüyorum

Daha HızLı 1 internet IstiOrum!!!! =) Utan TurkTeLekOm HackheLL Kadar oLamadın HackheLL ßiLe HızLandı Sn haLa yawashsın tuuu senin suratına =Pp =)

evet bende protesto ettimde
kişisel bilgilerimi vermemiz çokta doğru değil bence ;)
ben vermedim bilgilerimi :p

FLeTCh®' Alıntı:
evet bende protesto ettimde
kişisel bilgilerimi vermemiz çokta doğru değil bence ;)
ben vermedim bilgilerimi :p

telekom oradaki numaraları alıp arada sırada o numaraların internetini keserek intikam almayı planlıyormuş:D

Karınca Dağa Küsmüş , Dağın Haberi Bile Olmamış......

mod arkadaslar siteye banner koyarlarsa imza sayisinda feci bir artis olur arkadaslar lutfen gidip imzalayin su formu ilk defa bir medya kurulusu kampanya duzenliyor

Geri