Taşınabilir Harddisk Şifreleme Programı

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Arkadaşlar, 1.5 TB 'lık taşınabilir harddiskimi sadece silinme ve değiştirmelere karşı şifrelemek istiyorum. Aradığım program kopyalama ve harddiski kullanmaya izin vermeli ama değiştirme ve silmeyi engellemeli. Bildiğiniz bi program var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.. :001_rolleyes:

Teşekkürler ama programı internetten arattığımda diğer şifreleme programları gibi çalıştığını gördüm :blushing: Şifrelemesini değil, değiştirmeyi ve silmeyi engellemesini istiyorum. Ben mi yanlış anladım acaba program hakkında internetteki açıklamaları?? :crying:

Teşekkürler ama programı internetten arattığımda diğer şifreleme programları gibi çalıştığını gördüm :blushing: Şifrelemesini değil, değiştirmeyi ve silmeyi engellemesini istiyorum. Ben mi yanlış anladım acaba program hakkında internetteki açıklamaları?? :crying:

Anladım düğer kullanıcıların okuma/yazma özelliğini pasif etmek istiyorsunuz.
Widows 7vista da güvenlik seçenekleri var sağ menüde karıştırıp istediğiniz şeyi yapabiliyorsunuz.Onun dığında 3.parti uygulamalardan pek bişi hatırlamıyorum sadece şifreleme biliyorum yada bir çalışan linuxla okuma yazma özelliğini kapatabilirsiniz çalışan pardusta olur ama çok fazla bilmiyorum bu konuda nasıl yapılır diye sadece bir zaman görmüştüm aklımda kalmış doğrumu bilmeiyorum...

Anladım düğer kullanıcıların okuma/yazma özelliğini pasif etmek istiyorsunuz.
Widows 7vista da güvenlik seçenekleri var sağ menüde karıştırıp istediğiniz şeyi yapabiliyorsunuz.Onun dığında 3.parti uygulamalardan pek bişi hatırlamıyorum sadece şifreleme biliyorum yada bir çalışan linuxla okuma yazma özelliğini kapatabilirsiniz çalışan pardusta olur ama çok fazla bilmiyorum bu konuda nasıl yapılır diye sadece bir zaman görmüştüm aklımda kalmış doğrumu bilmeiyorum...

Yine de çok teşekkür ederim, inşallah aradığım gibi bi program vardır:blushing:

ya bnde böyle bir program arıyorum..Mac olsa kendi içinde barındırıyordu sanırım ?_ :S

Geri