by.erce
New member
- Reaction score
- 0

Galatasaray'ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Arda hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Türk futbolunun en önemli golcülerinden olan eski futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray'da forma giyen Arda Turan'ın yıldız olması için zamana ihtiyacı olduğunu savundu.
Bir saat firmasının standını ziyaret eden Çolak, gazetecilerin Arda Turan'la ilgili sorusu üzerine tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.
Arda'nın yıldız futbolcu olmadığını savunan Çolak, "Arda'nın Türk futboluna ve Galatasaray'a ne verdiğini tartışmak gerekir. Bu kadar çabuk yıldız demek doğru değil. Yıldız futbolcu dediğin takımı 2-0 yenikken 3 gol atıp maç kazandıran oyuncudur. Arda nerede ne yapmış? Galatasaray'ı tek başına şampiyon mu yapmış? Skoru değiştirme özelliği yoki hava topu özelliği yok, şut atamıyor, golcü değil. Medya Arda'yı yıldız yaptı. Benim için yıldız Baros'tur, Guti'dir, Alex'tir" dedi.
Sarı-kırmızılı futbolcunun kasığından geçirdiği sakatlık hakkında da konuşan Çolak, "Ben de özel hayatıyla gündeme gelen bir futbolcuydum. Ama hiç kasığımdan sakatlanmadım. Futbolcu kendisine iyi bakmazsa sakatlanır. Fazla mı yorgun orasını bilemem. Özel hayatına dikkat etmeli" diye konuştu.
Goal