Tanju Çolak: "Arda yıldız değil!"

by.erce

New member
Reaction score
0
21490_news.jpg

Galatasaray'ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Arda hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Türk futbolunun en önemli golcülerinden olan eski futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray'da forma giyen Arda Turan'ın yıldız olması için zamana ihtiyacı olduğunu savundu.

Bir saat firmasının standını ziyaret eden Çolak, gazetecilerin Arda Turan'la ilgili sorusu üzerine tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

Arda'nın yıldız futbolcu olmadığını savunan Çolak, "Arda'nın Türk futboluna ve Galatasaray'a ne verdiğini tartışmak gerekir. Bu kadar çabuk yıldız demek doğru değil. Yıldız futbolcu dediğin takımı 2-0 yenikken 3 gol atıp maç kazandıran oyuncudur. Arda nerede ne yapmış? Galatasaray'ı tek başına şampiyon mu yapmış? Skoru değiştirme özelliği yoki hava topu özelliği yok, şut atamıyor, golcü değil. Medya Arda'yı yıldız yaptı. Benim için yıldız Baros'tur, Guti'dir, Alex'tir" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcunun kasığından geçirdiği sakatlık hakkında da konuşan Çolak, "Ben de özel hayatıyla gündeme gelen bir futbolcuydum. Ama hiç kasığımdan sakatlanmadım. Futbolcu kendisine iyi bakmazsa sakatlanır. Fazla mı yorgun orasını bilemem. Özel hayatına dikkat etmeli" diye konuştu.

Goal

Gündemden Düşen Hemen Arda'ya SaLLıyor. Yeni Moda Bu ŞimdiLerde.

Şu Konuşanlar Galatasaray'a ve Milli Takıma Arda ve Arda'ız Bi Baksın. Tamam Yıldız Değildir Bilmem Ne Değildir Ama Forması İçin OYnayan Gerçek Savaşçı Kimliği bu Adamda Var. Hiç Olmazsa Yıldız Diye 14 Milyon Euro Verip Getirdiğimiz Adamlar Gibi Değil O Yeter. Medyaya Malzeme Lazım O Da Arda Turan bu Ara. Allah Kendisine Sabır Versin.

Sonra ülkemizden niye yıldız çıkmıyor.Bizim oyuncularımız bu kadar yeteneksiz mi diye sitem ediyorlar.Ulan çıksa ne olur adam başarılı olsa övücek misiniz?
İşin gücün yıkmak medya bir kere yapıcı ol yol göster doğru şeyler konuş.Biri seks der(Toroğlu),biri Arda yıldız değil diyip yabancıları örnek gösterir(Çolak),biri çıkar oyuncu üzerinden prim yapıp takımını vatan haini ilan eder(Gürcan)
Yazık !

Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar Gibi Haysiyetsizler Hala Spor Adamı Kategorisinde Saygı Görüyorsa bu Ülke de Vah Türk Futboluna Vahhh.

Arkadaş ne dert olmuş adamlara Arda. .

ardaya yıldız demeyen biri ya futboldan anlamıyordur ya kuyruk acısı vardır bi şekilde şuan Türkiyedeki en önde gelen futbolcu ardadır ardaya yıldız demeyerek bütün türk oyunculara yüklenemiş bi kompleks war siz hala mesutu yüceltin...

senin futbolculugun neyse 10 katı adamlıgın neyse 1000 katıdır Arda benim gözümde.yıldız olmasa bile adam adam..kaçak mercedeslerle işi yok hiç değilse.

kaptanlık verilmesi yanlış oldu iyi futbolcu ama yeterince büyüklerine saygılı degil...

mesela arda türkiyede messi gibi degilmi kıyaslamak saçma olur ama cok hırçınlık yapıyo tamam üstünde kaptanlık diye bi sorumluluk var ama daha dikkatli olması lazım en azından fenerbahce maçlarındaki kavgalarını biliyoruz arkadaslar kötülemek için söylemiyorum yanlıs anlamayın arda türkiyedeki en iyi türk futbolculardan ama sakin olması lazım...herşeye bi karşılık olursa geçen seneki gibi döner taraftar...

mesela arda türkiyede messi gibi degilmi kıyaslamak saçma olur ama cok hırçınlık yapıyo tamam üstünde kaptanlık diye bi sorumluluk var ama daha dikkatli olması lazım en azından fenerbahce maçlarındaki kavgalarını biliyoruz arkadaslar kötülemek için söylemiyorum yanlıs anlamayın arda türkiyedeki en iyi türk futbolculardan ama sakin olması lazım...herşeye bi karşılık olursa geçen seneki gibi döner taraftar...

Anlıyorum...

Abi Adam Doğru Demiş Helal Olsun Sana Tnju Cidden Çok Zaman Var Şişirdiler Ardayı Balon Gibi:)

Tanju Çolak'ın son zamanlarda Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi şovmenlere döndüğünü herkes biliyor zaten ..

Arda her futbolcu gibi takımının kaptanlığını yapıyor. Oynunu oynuyor. Bizim futbolcu seviyemizin biraz üstünde top oynuyor. ama tutupta messi ile kıyaslanacak kadar yıldız bir futbolcu değil. tanju çolak ın hakkı yok diyemem. tanju çok farklı bir yapıda olan bir futbolcuydu. tamam özel hayatı, mercedes meselesi ile adı anılıyor olabilir. ama sahada takımına çok şey katan bir futbolcuydu. arda daha çok genç daha deneyime ihtiyacı var. Arda zaten futbolcu fiziğine sahip bir oyuncu değil. O fizikle buralara gelmesi çok büyük meziyet. Allah yolunu açık etsin. İnşallah gelecekte çok büyük takımlarda izleriz kendisini.

saçmalık şurda Arda demiyor ki ben Messi ayarındayım.insanlar bi iddaa atıyor sonra onun etrafında salak salak konsuyorlar (bknz : tanju) ondan sonra suçlu Arda...

O yıldız değil evet ama sen de kaçakçısın Tanju, eski defterleri açtırma şimdi :)

Geri